lucky5strike scrie:Am deja 6 saptamani lipsa de zbor. Sunt in "ceata". De ce la colegii din Vest trebuie sa fie mereu 6-8 grade? Nu e democratic.
Mircea_63 scrie:Pfoaiii si ce zbor am avut astazi.
Dila Daniel scrie:pe 11-12 dec...nu ai avut zbor(modest,dar cat sa faca varza lucrurile de pe sarma si masina)?
lucky5strike scrie:
Ce sa mai zic de moldoveni.
paul scrie: ... pe 20 decembrie se fac 2 luni fara zbor, la mine in zona. Daca nici sambata cand se anunta in zona mea 8*C la umbra(probabil peste 12* C la soare)nu am zbor, cred ca tre' sa astept fe'-mart'-ul .Cu morcovul cat casa ... evident !
paul scrie:LE ... unde-s stuparii meseriasi si Dumnezeu tine cu ei ! Ce sa-i faci daca toata floarea apiculturii (meseriasii) s-au comasat in Banat !
lucky5strike scrie:Las', ca anul asta de caturi la salcam numai prin Moldova am auzit...
jenica67 scrie:La mine ieri dimineata la 5 au fost 11 grade. La pranz au fost 12-13. Azi la fel.
cornelioandanciu scrie:Nu zic ca maxim doua trei zile nu sint bune acuma, dar nici prea multe, ca dupa aceea incep alte probleme! Luati exemplu de la mine, albinele mele nu au mai iesit din stupi din 20 octombrie.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 38 vizitatori