La noi a nins, acum sunt 50-60 cm, stupii sunt adapostiti bine, la urdinise liniste si curat.
Ce ma bucura e ca nu sufla vantul deloc.
andrei_calinescu scrie:La noi a nins, acum sunt 50-60 cm, stupii sunt adapostiti bine, la urdinise liniste si curat.
alexx scrie:andrei_calinescu scrie:La noi a nins, acum sunt 50-60 cm, stupii sunt adapostiti bine, la urdinise liniste si curat.
Pai la 50 60 cm cum e curat la urdinise?? Ai dat tu zapada?ca asa e si la mine zapada dar eu am curatat urdinisele
andrei_calinescu scrie:alexx scrie:andrei_calinescu scrie:La noi a nins, acum sunt 50-60 cm, stupii sunt adapostiti bine, la urdinise liniste si curat.
Pai la 50 60 cm cum e curat la urdinise?? Ai dat tu zapada?ca asa e si la mine zapada dar eu am curatat urdinisele
La unele roinite cu urdinise mici da, am curatat , de maine vin geruri .
TDI scrie:Pai, daca vin geruri, zăpadă e afanata, daca vine caldura de-abia atunci...
Florin Dobre scrie:In noaptea asta si maine noapte se anunta -17 grade la mine.![]()
Bagati lemne in soba!
jenica67 scrie:Inteleg ca ar fi cazul sa bagam butoiul in camera, ca o racim daca tot mergem dupa vin !!
alexx scrie:jenica67 scrie:Inteleg ca ar fi cazul sa bagam butoiul in camera, ca o racim daca tot mergem dupa vin !!
hm....buna idee dar e cam greu 300 de litrii mai bine ma risc
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: crisandp2 şi 49 vizitatori