Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: exista printre noi cineva "realizat" din apicultura?

Mesajde nae » 01 Sep 2015, 22:06

Postarea am vrut sa fie PM :(
A iesit altfel , nae si tehnica ... mai greut .
nae

Mesajde peterneamt » 02 Sep 2015, 07:23

Of..... Dacă există pescari sau vânători "realizaţi" de pe urma practicării pasiunii lor, atunci în mod sigur există şi apicultori...... :D
peterneamt

Mesajde yulian » 02 Sep 2015, 13:35

peterneamt scrie:Of..... Dacă există pescari sau vânători "realizaţi" de pe urma practicării pasiunii lor, atunci în mod sigur există şi apicultori...... :D

Apoi da, dar aia alearga dupa "vanat"...noi, al naibii de masochisti, fugim cu vanatul in spate :lol:
yulian

Mesajde MIHAI BALS » 03 Sep 2015, 23:28

peterneamt scrie:Of..... Dacă există pescari sau vânători "realizaţi" de pe urma practicării pasiunii lor, atunci în mod sigur există şi apicultori...... :D

deci:
nu exista!
( STIAM!)
MIHAI BALS

Mesajde Adi Hodis » 04 Sep 2015, 22:19

MIHAI BALS scrie:

deci:
nu exista!
( STIAM!)

Stai asa ca nu-i asa Mihai !. :) ... inseamna ca te invarti intr-o lume mica, un cerc mic adica. Incearca sa iesi si sa intri prin lume mai mare, prin cercuri mai indepartate. Cu produsele, desigur ... si o sa ai sanse sa fi-i iubit mai des, ca deh, o sa faci mai multe caramizi de bani. :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde MIHAI BALS » 05 Sep 2015, 12:22

Adi Hodis scrie:
MIHAI BALS scrie:

deci:
nu exista!
( STIAM!)

Stai asa ca nu-i asa Mihai !. :) ... inseamna ca te invarti intr-o lume mica, un cerc mic adica. Incearca sa iesi si sa intri prin lume mai mare, prin cercuri mai indepartate. Cu produsele, desigur ... si o sa ai sanse sa fi-i iubit mai des, ca deh, o sa faci mai multe caramizi de bani. :)

bai frate, in sfarsit te-ai prins si tu!
normal ca esti iubit mai des daca ai rezerve mari de caramizi!!!
e ca la albine,da o stare de bine daca in stup sunt caramizi de miere,kuru matcii e nelinistit,se onduleaza zi si noapte, e mitraliera!
daca nu,stii tu...trantorii afara din tara(adica din stup),paianjeni la kuru matcii,nu-i asa?

referitor la intrebarea topicului, e pusa bine,adica daca e...PRINTRE NOI(7905,acum).
daca e in alt...cerc,nu ma intereseaza!
MIHAI BALS

Mesajde Adi Hodis » 06 Sep 2015, 07:46

MIHAI BALS scrie:bai frate, in sfarsit te-ai prins si tu!
...

referitor la intrebarea topicului, e pusa bine,adica daca e...PRINTRE NOI(7905,acum).

Eu m-am prins demult dar nu stiu in ce-ti ampiedici privirea de nu te prinzi si tu si tot tii pe langa ...

"Privesc" in urma cu v'o 10 ani si din discutiile de atunci, cu doi realizati, redau cateva cuvinte,
- Asa am fost si noi, umblam cu stupii prin pastorale, apoi cu mierea la vanzare ... dar stii cum e, ,,stuparul trebuie sa cunoasca foarte bine meseria, sa munceasca si apoi, sa stie sa-si vanda mierea".

Ref. la intrebarea topicului, adica subiectul ... ai include si pe aceia cu care povesteam acum 10 ani. Cand au timp, citesc pe aici, in rest, sint prea ocupati cu ... "caramizile". :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
Adi Hodis

Mesajde MIHAI BALS » 07 Sep 2015, 22:49

Adi Hodis scrie:
MIHAI BALS scrie:bai frate, in sfarsit te-ai prins si tu!
...

Eu m-am prins demult dar nu stiu in ce-ti ampiedici privirea de nu te prinzi si tu si tot tii pe langa ...

"Privesc" in urma cu v'o 10 ani si din discutiile de atunci, cu doi realizati, redau cateva cuvinte,
- Asa am fost si noi, umblam cu stupii prin pastorale, apoi cu mierea la vanzare ... dar stii cum e, ,,stuparul trebuie sa cunoasca foarte bine meseria, sa munceasca si apoi, sa stie sa-si vanda mierea".

Ref. la intrebarea topicului, adica subiectul ... ai include si pe aceia cu care povesteam acum 10 ani. Cand au timp, citesc pe aici, in rest, sint prea ocupati cu ... "caramizile". :)

presupun ca nu e niciun secret numele lor,altfel cred ca nu esti om serios.
si eu promit ca le fac o vizita de lucru,intr-o sambata,cand or avea timp dansii pentru mine.
MIHAI BALS

Mesajde Dragos2006 » 07 Sep 2015, 23:21

Vizita la realizati nu se face sambata , se face in plin sezon activ atunci cand extrag mierea.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Adi Hodis » 08 Sep 2015, 00:07

MIHAI BALS scrie:presupun ca nu e niciun secret numele lor,altfel cred ca nu esti om serios.
si eu promit ca le fac o vizita de lucru,intr-o sambata,cand or avea timp dansii pentru mine.

Ooooo !. :shock:
Deja o dai in neseriozitati. Nasol.
Ia sa punem subiectul ... invers.
Da' tu, te consideri om serios ?.
Oamenii seriosi, accepta viata asa cum e ea, cu bune si cu rele. La fel si afacerile.
Daca nu-ti plac si relele apiculturii, pe langa cele bune, si preferi numai si numai cele bune, ai gresit domeniul. Lasa-l, ca tot te agiti suparat pe aici, cum ca falimentar.

N-am nici o obligatie sa-ti dau nume ... s-au am si eu nu stiu ?.

Iti zic atit, tot serios, ca orice produs vandabil, poate aduce realizari. D'alea cu ... caramizile de bani. Totul consta in cantitatea produsa si vanduta. Produci un kil de miere, ai banii pe un kil de miere. Produci 20 de tone de miere, ai banii ... aferenti. Dar daca o viinzi afara, ai alti bani ... aferenti.

ps
Printre randuri ti-am dat si nume ...
Toate se intampla sub ochii nostri. Dar depinde la ce vrem sa privim.
Adi Hodis

Mesajde MIHAI BALS » 08 Sep 2015, 00:09

Adi Hodis scrie:
MIHAI BALS scrie:presupun ca nu e niciun secret numele lor,altfel cred ca nu esti om serios.

Ooooo !. :shock:
Deja o dai in neseriozitati. Nasol.
Ia sa punem subiectul ... invers.
Da' tu, te consideri om serios ?.
Oamenii seriosi, accepta viata asa cum e ea, cu bune si cu rele. La fel si afacerile.
Daca nu-ti plac si relele apiculturii, pe langa cele bune, si preferi numai si numai cele bune, ai gresit domeniul. Lasa-l, ca tot te agiti suparat pe aici, cum ca falimentar.

N-am nici o obligatie sa-ti dau nume ... s-au am si eu nu stiu ?.

Iti zic atit, tot serios, ca orice produs vandabil, poate aduce realizari. D'alea cu ... caramizile de bani. Totul consta in cantitatea produsa si vanduta. Produci un kil de miere, ai banii pe un kil de miere. Produci 20 de tone de miere, ai banii ... aferenti. Dar daca o viinzi afara, ai alti bani ... aferenti.

ps
Printre randuri ti-am dat si nume ...
Toate se intampla sub ochii nostri. Dar depinde la ce vrem sa privim.

ba prietene, parc-ai fi politician!
numai aia vorbesc si nu spun nimic!
(Modi,somezi,vezi ca ai de lucru!)
Ultima oară modificat de MIHAI BALS pe 08 Sep 2015, 00:27, modificat 1 dată în total.
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 08 Sep 2015, 00:13

Dragos2006 scrie:Vizita la realizati nu se face sambata , se face in plin sezon activ atunci cand extrag mierea.

Dragos,special vreau vizita de LUCRU sambata!
(cine nu lucreaza sambata,treaba lui,nu a mea!!!)
MIHAI BALS

Mesajde Dragos2006 » 08 Sep 2015, 00:14

Acum esti rău ! 8-)
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde MIHAI BALS » 08 Sep 2015, 00:17

Dragos2006 scrie:Acum esti rău ! 8-)

ce vrei,daca nu batu ROMANIA!
MIHAI BALS

Mesajde modigliani » 08 Sep 2015, 00:56

MIHAI BALS scrie:(Modi,somezi,vezi ca ai de lucru!)

Somez pe dracu ! Nu mai fac fata cu Catalin ..... Zici c-a luat drojdie de dume . Varsa ineptiile mai abitir ca niciodata .
modigliani

Mesajde peterneamt » 08 Sep 2015, 07:37

Prudență

și dac-ar fi......pentru că sânt...
prefer să tac, sănu îi spun
prefer ca să mă dau rănit,
și sărăcit și obosit,
de-a tâta muncă în "zadar''
iar ''n=am'' un ban în buzunar,
fiincă pe forum, vezi tu frate,
se uită și acel ce poate
să-ți bage mâna-n buzunar
și să te lase fraier iar ! :roll: ;)

ps. semnat un "fraier''.........adică ''io''!
că de......., fincă bugetul e sărac, hai să mai luăm de la ''bogat''....... :D
ATENȚIE LA GHILIMELE !
peterneamt

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE