A iesit altfel , nae si tehnica ... mai greut .
peterneamt scrie:Of..... Dacă există pescari sau vânători "realizaţi" de pe urma practicării pasiunii lor, atunci în mod sigur există şi apicultori......
peterneamt scrie:Of..... Dacă există pescari sau vânători "realizaţi" de pe urma practicării pasiunii lor, atunci în mod sigur există şi apicultori......
MIHAI BALS scrie:peterneamt scrie:Of..... Dacă există pescari sau vânători "realizaţi" de pe urma practicării pasiunii lor, atunci în mod sigur există şi apicultori......
deci:
nu exista!
( STIAM!)
Adi Hodis scrie:MIHAI BALS scrie:peterneamt scrie:Of..... Dacă există pescari sau vânători "realizaţi" de pe urma practicării pasiunii lor, atunci în mod sigur există şi apicultori......
deci:
nu exista!
( STIAM!)
Stai asa ca nu-i asa Mihai !.... inseamna ca te invarti intr-o lume mica, un cerc mic adica. Incearca sa iesi si sa intri prin lume mai mare, prin cercuri mai indepartate. Cu produsele, desigur ... si o sa ai sanse sa fi-i iubit mai des, ca deh, o sa faci mai multe caramizi de bani.
MIHAI BALS scrie:bai frate, in sfarsit te-ai prins si tu!
...
referitor la intrebarea topicului, e pusa bine,adica daca e...PRINTRE NOI(7905,acum).
daca e in alt...cerc,nu ma intereseaza!
Adi Hodis scrie:MIHAI BALS scrie:bai frate, in sfarsit te-ai prins si tu!
...
referitor la intrebarea topicului, e pusa bine,adica daca e...PRINTRE NOI(7905,acum).
daca e in alt...cerc,nu ma intereseaza!
Eu m-am prins demult dar nu stiu in ce-ti ampiedici privirea de nu te prinzi si tu si tot tii pe langa ...
"Privesc" in urma cu v'o 10 ani si din discutiile de atunci, cu doi realizati, redau cateva cuvinte,
- Asa am fost si noi, umblam cu stupii prin pastorale, apoi cu mierea la vanzare ... dar stii cum e, ,,stuparul trebuie sa cunoasca foarte bine meseria, sa munceasca si apoi, sa stie sa-si vanda mierea".
Ref. la intrebarea topicului, adica subiectul ... ai include si pe aceia cu care povesteam acum 10 ani. Cand au timp, citesc pe aici, in rest, sint prea ocupati cu ... "caramizile".
MIHAI BALS scrie:presupun ca nu e niciun secret numele lor,altfel cred ca nu esti om serios.
si eu promit ca le fac o vizita de lucru,intr-o sambata,cand or avea timp dansii pentru mine.
Adi Hodis scrie:MIHAI BALS scrie:presupun ca nu e niciun secret numele lor,altfel cred ca nu esti om serios.
si eu promit ca le fac o vizita de lucru,intr-o sambata,cand or avea timp dansii pentru mine.
Ooooo !.![]()
Deja o dai in neseriozitati. Nasol.
Ia sa punem subiectul ... invers.
Da' tu, te consideri om serios ?.
Oamenii seriosi, accepta viata asa cum e ea, cu bune si cu rele. La fel si afacerile.
Daca nu-ti plac si relele apiculturii, pe langa cele bune, si preferi numai si numai cele bune, ai gresit domeniul. Lasa-l, ca tot te agiti suparat pe aici, cum ca falimentar.
N-am nici o obligatie sa-ti dau nume ... s-au am si eu nu stiu ?.
Iti zic atit, tot serios, ca orice produs vandabil, poate aduce realizari. D'alea cu ... caramizile de bani. Totul consta in cantitatea produsa si vanduta. Produci un kil de miere, ai banii pe un kil de miere. Produci 20 de tone de miere, ai banii ... aferenti. Dar daca o viinzi afara, ai alti bani ... aferenti.
ps
Printre randuri ti-am dat si nume ...
Toate se intampla sub ochii nostri. Dar depinde la ce vrem sa privim.
Dragos2006 scrie:Vizita la realizati nu se face sambata , se face in plin sezon activ atunci cand extrag mierea.
Dragos2006 scrie:Acum esti rău !
MIHAI BALS scrie:(Modi,somezi,vezi ca ai de lucru!)
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 84 vizitatori