Adi Hodis scrie:Marsh mah de-aici !. Falimentar ... betivan.
MB, n-am citit-o , recunosc ...
Petru 71, sunt un mare bou .
Cred ca o pauza(a mea ) e buna pt toata lumea .
Sunt mai bou decat in poze
Adi Hodis scrie:Marsh mah de-aici !. Falimentar ... betivan.
italianu scrie:900 de salcim,1800 de castan si 800 de mana/f.s.cu 150 familii in productie!
Sa fie mult,putin ....asta-m stiut ,atît am putut!
Aah,am uitat fo 100 de roiuri
italianu scrie:900 de salcim,1800 de castan si 800 de mana/f.s.cu 150 familii in productie!
Sa fie mult,putin ....asta-m stiut ,atît am putut!
Aah,am uitat fo 100 de roiuri
modigliani scrie:Nae , Bals , ...... io mi-am luat seminte , sa mor io !
Oricum , va iubesc pe amandoi !
modigliani scrie:Nae , Bals , ...... io mi-am luat seminte , sa mor io !
Asta nu inseamna ca n-am voie sa-mi inchei seara in cel mai placut mod posibil !
Hodis , bine-ai venit in ...... "sindicat"! Venirea ta duce situatia la cote absolut apoteotice ! N-am io fise-n buzunar ( pentru seminte ) necesare iuresului de-l prevad in seara asta !
...................................
Sunteti nebuni , mah !!!!!!!!! Voi n-aveti ce imparti pe lumea asta ??????? Oricum , cel putin eu ma distrez teribil !
MIHAI BALS scrie:modigliani scrie:Nae , Bals , ...... io mi-am luat seminte , sa mor io !
Asta nu inseamna ca n-am voie sa-mi inchei seara in cel mai placut mod posibil !
Hodis , bine-ai venit in ...... "sindicat"! Venirea ta duce situatia la cote absolut apoteotice ! N-am io fise-n buzunar ( pentru seminte ) necesare iuresului de-l prevad in seara asta !
Sunteti nebuni , mah !!!!!!!!! Voi n-aveti ce imparti pe lumea asta ??????? Oricum , cel putin eu ma distrez teribil !
cum mah?
doar seminte?
merg ele...singure?
modigliani scrie:MIHAI BALS scrie:modigliani scrie:Nae , Bals , ...... io mi-am luat seminte , sa mor io !
cum mah?
doar seminte?
merg ele...singure?
Merg cu Fanta , mah ! Iar eu merg la somn ..........
modigliani scrie:Mi se rupe !
nae scrie:italianu scrie:900 de salcim,1800 de castan si 800 de mana/f.s.cu 150 familii in productie!
Ai vrut .. 50 fam , nu?
La 150 te betonau .
nae scrie:italianu scrie:900 de salcim,1800 de castan si 800 de mana/f.s.cu 150 familii in productie!
Ai vrut .. 50 fam , nu?
La 150 te betonau .
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 60 vizitatori