costinelblagniceanu scrie:La mine ieri veneau cu grauncioare de polen pe picioruse,iar azi a nins putin.
Cred ca pina la virsta asta( nu ca ar fi o virsta prea inaintata)am mai vazut si eu grauncioare de polen ca sa stiu sa fac deosebirea.popik50 scrie:costinelblagniceanu scrie:La mine ieri veneau cu grauncioare de polen pe picioruse,iar azi a nins putin.
Poate aveau rumegus sau uruiala ca polen nu cred ca au la ora asta
costinelblagniceanu scrie:Cred ca pina la virsta asta( nu ca ar fi o virsta prea inaintata)am mai vazut si eu grauncioare de polen ca sa stiu sa fac deosebirea.popik50 scrie:costinelblagniceanu scrie:La mine ieri veneau cu grauncioare de polen pe picioruse,iar azi a nins putin.
Poate aveau rumegus sau uruiala ca polen nu cred ca au la ora asta
popik50 scrie:Stau si ma gandesc de la ce ar putea aduce polen la timpul asta...
costinelblagniceanu scrie:La mine au inflorit ghioceii,iar un vecin are un alun inflorit,asta ca sa nu mai fie ceva atit de curios.Anul trecut(2011)au adus polen pe 15februarie.
horia_ch scrie:Daţi-mi şi mie niţică primăvară, că-s amărât! Cu polen sau fără.
Ieri dimineaţă -20C, peste zi -2. Azi dimineaţă -19, acum (miezu zilei) -8. Nici prognozele nu zic bine. M-am săturat de iarnă.
Oare albinele ce zic? Mai speră să vină primăvara? Sau măcar o zi pentru zor de curăţire...
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 71 vizitatori