ps. daca vezi pe strada un virsnic care abia mai paseste, tu ii mai dai si o palma dupa ceafa ?
peterneamt scrie:Gidestete putin la cine faci tratamentul si la ce se va intimpla in urma lui.
ps. daca vezi pe strada un virsnic care abia mai paseste, tu ii mai dai si o palma dupa ceafa ?
victor s scrie:Cu alte cuvinte, la albina iesita din iarna slabita si imbatranita ca vai de ea, o doza de insecticid le mai trebuie si gata...s-a terminat.
popik50 scrie:victor s scrie:Cu alte cuvinte, la albina iesita din iarna slabita si imbatranita ca vai de ea, o doza de insecticid le mai trebuie si gata...s-a terminat.
Alea pe 7 rame ful de albina si cu 3 rame puiet destul de intins sunt familii slabe ? Eu nu tin mate lesinate in batatura. Mai putine dar foarte puternice . Daca e cald afara merge un varachet de 3 x 7 zile.
valentin scrie:si eu zic ca este prea devreme sa ne gindim la tratamente.in primu rind albina este destul de uzata si slabita de iarna iar cine a facut in toamna trata mentele corecte nu are de ce sa-si faca griji
popik50 scrie:victor s scrie:Cu alte cuvinte, la albina iesita din iarna slabita si imbatranita ca vai de ea, o doza de insecticid le mai trebuie si gata...s-a terminat.
Alea pe 7 rame ful de albina si cu 3 rame puiet destul de intins sunt familii slabe ? Eu nu tin mate lesinate in batatura. Mai putine dar foarte puternice . Daca e cald afara merge un varachet de 3 x 7 zile.
horia_ch scrie:Vremea la mine la stupină, prezentata de freemeteo.com:
Sper să nu se adeverească prognoza asta.Pică taman când ar trebui să vină alunul.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 86 vizitatori