e cam singuru cu 2 caturi ...restu sunt cu unul de trei sferturi,,,,
omul cred ca acum descopera ca se poate pune si doua caturi...
a doua chestie ...zice ca are multa albina..pentru ca avut 8 rame de puiet....
pai eu am doar 5 rame de puiet si albina e cam lafel ce se vede in video...
le da cu virgula intrun fel ...pentru ca daca din o rama plina de puiet ies 3 rame de albine la 21 de zile iar albina traieste peste 35-40 de zile...
asta inseamna ca la un moment dat daca avem 5 rame de puiet trebuie sa avem 5x3x2=30 dar sa rotunjim la 25 ...deci in czul lui nu trebuiea sa incapa albina in stup pe 30 de rame..
sunt multe lipsuri ...familia este ok ...dar de ce nu sunt toate asa...aicea dilema...
hai sa o zic se pe a tria chestie ...nu are cum sa fie capacit tot ...adica ambele caturi pnentru ca era in pom demult..faptul ca e negru de albina in catu 1 inseamna ca acolo e putina miere necapacita(deci nu este capacita deloc)...findaca albina nu sta pe miere capacita...
deci cel mai probabil a saltat catul si a pus unul gol dedesupt apoi a facut filmarea...
la mine in cazul stupilor unde am avut 2 caturi 1/1 plina am avut 3 caturi in cules...dar acum la final 1 este gol...
deci priviti atent detaliile nu va lasati pacaliti...... daca omul arata tot stupul (adica cuibul)numai era asa WAW...
legat de hraniri ...se creaza impreia ca trebuie sa lucram cu cisterna...cea ce nu e adevarat...daca opresti cate o rama la fiecare cules (nu te lacomesti) ..la final ii pacalesti cu 10 kg de zahar pe fiecare sau dacannu mai extragi o parte din FS sau ultimul cules (partea lor) nici nu mai tre sa treci pe la kaufland ....
edit: semnat...."hater"....