Ovidiu123 scrie:Salut! Credeti ca e foarte tarziu sa mai fac o portie de sirop 2/1 la albine ? vremea e rezonabila in Rm.Valcea!
proapis13 scrie:Ovidiu123 scrie:Salut! Credeti ca e foarte tarziu sa mai fac o portie de sirop 2/1 la albine ? vremea e rezonabila in Rm.Valcea!
proapis13 scrie:Ovidiu123 scrie:Salut!Credeti ca e foarte tarziu sa mai fac o portie de sirop 2/1 la albine ? vremea e rezonabila in Rm.Valcea!
Nu e tarziu nicicand,cred ca saptamana ce vine mai fac si eu sarja din 100kg de zahar ;)
laur80 scrie:proapis13 scrie:Ovidiu123 scrie:Salut! Credeti ca e foarte tarziu sa mai fac o portie de sirop 2/1 la albine ? vremea e rezonabila in Rm.Valcea!
Ovidiu,considera raspunsul lui Proapis o gluma......sau poate chiar tu ai intrebat la misto?!
proapis13 scrie:proapis13 scrie:Ovidiu123 scrie:Salut!Credeti ca e foarte tarziu sa mai fac o portie de sirop 2/1 la albine ? vremea e rezonabila in Rm.Valcea!
Nu e tarziu nicicand,cred ca saptamana ce vine mai fac si eu sarja din 100kg de zahar ;)laur80 scrie:proapis13 scrie:Ovidiu123 scrie:Salut! Credeti ca e foarte tarziu sa mai fac o portie de sirop 2/1 la albine ? vremea e rezonabila in Rm.Valcea!
Ovidiu,considera raspunsul lui Proapis o gluma......sau poate chiar tu ai intrebat la misto?!
Unde ai gasit tu gluma din raspunsul meu ca mie imi scapa ???
Florin Dobre scrie:Gata Dane, a rasarit morcovul?
laur80 scrie:Sirop in perioada asta? Asta nu e o gluma?
proapis13 scrie:laur80 scrie:Sirop in perioada asta? Asta nu e o gluma?
Ovidiu 123......
Ai intrebat asa ; Credeti ca e foarte tarziu sa mai fac o portie de sirop 2/1 la albine ?
Ti-am raspuns asa ;Nu e tarziu nicicand,cred ca saptamana ce vine mai fac si eu sarja din 100kg de zahar
TU,trebuia sa specifici si daca intentionezi sa administrezi siropul in perioada asta![]()
EU,trebuia sa scriu ca fac sarja pentru la primavara![]()
![]()
PS. Asa ca si chestie,duminica am mai administrat 1L sirop la o fam pt experimente...pe cel de saptamana trecuta il luasera...
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori