am si eu o ?
de ce mi-au crapat stupii dupa ultimul ger ?
ieri am fost la ei si au crapaturi de 3-4 mm . crapaturile sunt si la imbinare si pe .... nu stiu cum sa ma exprim ( pe blana intreaga? adica la jumatea unei blani!
MIHAEE'E scrie:mersi de informatie !
mai am o a doua ?
cu ce pot sa astup acele crapaturi ?
o scurta paranteza ( stupul cel mai crapat se prezinta cel mai bine... m-am uitat la el .... e pe 7 rame - pat cald- si erau albine pe toate intervalele, inclusiv dupa ultima rama..... temperatura afara apx 4-5 gr..... iar ele in interior aveau activitate si erau destul de linistite ) crapatura e la 10 cm deasupra urdinisului..... oare sa ii fi facut bine crapatura aceea ?
crapatura e asa de mare ca la o poza, pe care am facut-o cu telefonul, se vedeau albine pe prima rama!
rihmond scrie:Ai putea sa folosesti chit de lemn,dar mai bine lasale pina la primavara,iar atunci le muti in alt stup,iar cel crapat il chitui cu chit de lemn sau faci rost de rumegus foarte fin si amesteci cu adeziv (aracet)3D si astupi crapaturile plus vopsea.
lucky5strike scrie:Poate ai mutat stupii tarzu in sezon si nefiind poleiti, trag umiditate la interior ?
Lemnul n-a fost uscat cum trebuie?
Sau n-au imbinare corecta?
MIHAEE'E scrie:va salut !
am si eu o ?
de ce mi-au crapat stupii dupa ultimul ger ?
ieri am fost la ei si au crapaturi de 3-4 mm . crapaturile sunt si la imbinare si pe .... nu stiu cum sa ma exprim ( pe blana intreaga? adica la jumatea unei blani!)
TDI scrie:Asta-i Romania.
l... - sunt mii de oameni care fac lazi si accesorii apicole in Romania.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori