MIHAI BALS scrie:tu faci misto de noi?
Albinele lui au capuse.
Azi a dat doua gauri in capac.
Concluzia? Da.
MIHAI BALS scrie:tu faci misto de noi?
State scrie:MIHAI BALS scrie:tu faci misto de noi?
Albinele lui au capuse.
Azi a dat doua gauri in capac.
Concluzia? Da.
vecinul scrie:Stati un pic, ca nu inteleg nimic dn acest mesaj!vorbesc de ceilalti stupi care-i mai am ca doi am pierdut deja
!scuze daca vam deranjat!!!
mircea scrie:Mai baieti, respectivul poate fi un mistocar...sau poate nu.
Poate sa fie chiar un incepator cu o minima pregatire teoretica care tinde spre zero.
In curand ne vom da seama de asta.
Din punct de vedere a contului nimic nu indica ca ar fi ceva in neregula.
Sa avem un pic de rabdare cu el....poate isi revine.
Nu este Astaifoaie .
-------------------------------------
Vecinule, fii mai pragmatic si concentreaza-te la ce scrii. OK ?
vecinul scrie:Asa e!sunt nou pe forum,sunt nou in apicultura!acum 2 ani am fost la un prieten.ma luat in gradina,si mi a aratat indragitele lui albine,asa ca am cumparat 4 familii de la cineva si s a vedem ce o iesi.prima iarna au trecut cu bine.in vara asta am mai facut inca 6 roiuri,dar timp sa ma ocup de ele nu prea am avut.am intrebat un vecin care are si el stupi cum s a le pregatesc pentru iarna.cei drept mosul a zis ca asa lucreaza el!
sa las cam 15 mm urdinisul deschis si sa le pun cam 10 rame cu miere!
in toamna in toamna,in aproape toti stupii am gasit soareci.era caldut afara si am reusit sa scot soarecii.
inainte de sarbatori la un stup am gasit albinele moarte,cam la 2 saptamini inca unul.albinele erau ude si de culoare neagra.de ce spunneti ca fac misto?
vecinul scrie:buna. am si eu o intrebare! am si eu citiva stupi, la doi am gasit albinele moarte la unul de tot iar la celalalt mai bine de jumatate.albinele erau ude si de culoare neagra posibil sa fie de la condens
vecinul scrie:Adica de la craciun in coace!
vecinul scrie:Mai trebuie si alta fanta de aeresire, inafara de cea de la urdinis?care are cam 2cm!
vecinul scrie:Mai am si eu o intrbare!sus in capac mai trebuie vre o fanta de aeresire?ca nu am decit prin urdinis!
vecinul scrie:(Daca ar durea prostia,spitalele ar fi pline)
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori