Puffy scrie:Au mâncat tot
Mai da-le!
Puffy scrie:Domnu jony ce să fac dacă nu stiu intreb am întrebat niste apicultor de la mine din sat cum sa fac unu a zis asa altul asa au întrebat ce stupi am sa le fac poze sa ma lase fara ei săi vanz pe nimica adica ca lea fi placut o pleasca de 80 de stupi dacă au văzut că nu si nu miau pus nus ce in drum sa nu mai pot intra in sat e corect bre domnule ?
Puffy scrie:Domnu jony ce să fac dacă nu stiu intreb am întrebat niste apicultor de la mine din sat cum sa fac unu a zis asa altul asa au întrebat ce stupi am sa le fac poze sa ma lase fara ei săi vanz pe nimica adica ca lea fi placut o pleasca de 80 de stupi dacă au văzut că nu si nu miau pus nus ce in drum sa nu mai pot intra in sat e corect bre domnule ?
Puffy scrie:Ce mi trebuie cratime si virgule ca sa am jip si sa fiu barosan ce ma luati cu modi si cu vaca eletrică?
Puffy scrie:Hai sa nu fim offtopic si sa imi spuneți si mie cum sa ma descurc albinele nu sint inca ale mele si nici jipul inca nu am facut succesiunea dupa bunicul
Puffy scrie:Hai sa nu fim offtopic si sa imi spuneți si mie cum sa ma descurc albinele nu sint inca ale mele si nici jipul inca nu am facut succesiunea dupa bunicul
mihaibursuc scrie:asa este multi au renuntat sa scie ori sa intrebe pe forum cate ceva din cauza profesorilor de romana sau a mistocarilor.Sunt unii pe aici care ciar nu stiu nimic de albine si nici la calculatoare nu se pricep si au tot dreptul sa intrebe chiar daca fac greseli.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori