Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ajutor

Mesajde necajitul » 29 Oct 2012, 16:29

Catalin sunt de acord, dar a fost langa mine un stupar vechi si te rog citeste tot.
necajitul

Mesajde necajitul » 29 Oct 2012, 16:34

Iar pentru tratamente i-am cumparat o cutie varachet, care a ramas la el dupa cearta.
necajitul

Mesajde paul » 29 Oct 2012, 20:30

Necajitule ... tu chiar meriti sa fii necajit !!!
Am vaga impresie ca intelegi mai greu ceea ce citesti sau ... nu intelegi defel !Daca la fel ai inteles si ... relatia cu vecinul ...
Hai sa-ti spun una ... Mircea 63 are o acuratete in gandire si in exprimare pe care am intalnit-o la ... foarte putini !!! Daca vorbim de aluatul din care este construit Mircea 63 ,pot sa-ti spun ca-i aluat de ... panettone !!! :idea:
Si daca Mircea 63 a incercat sa-ti lamureasca niste aspecte si tu nu ai inteles , crede-ma ca problema e la tine !!! Si din pacate ... ai O MARE PROBLEMA !!!
Chiar daca o sa te irite cele scrise de mine ... ACESTA-I ADEVARUL !!!
P.S. As fi mai mult decat onorat sa fiu construit din acelasi aluat ca MIRCEA :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde iunicu » 29 Oct 2012, 21:12

Necajitule,nu imi dai mie fantana aia si cu terenul aferent ca iti dau in primavara 10 stupi. Si sa vezi ce ti-l rezolv eu pe vecin!
Tu scapi de vecin ca nu mai ai terenul si ala,.. treaba mea cum o rezolv cu el.
Daca nu vrei sa faci tranzactia, cumpara-ti o centrifuga si scoate-o in curte in fiecare zi ca sa te vada vecinul cu ea. Ii spui ca nu iti mai trebuie stupi ca ti-ai luat centrifuga. Treaba ta de unde faci rost de faguri. :lol:
Asta ca sa nu se prinda ca ai ramas si cu sula in coaste si cu sufletul nemantuit.
La anu iti dau eu un stup la schimb pe centrifuga aia.
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde Adi Hodis » 30 Oct 2012, 03:30

CATALIN scrie:necajitu....vezi u colegule fiecare om are caracterul lui si dupa parerea mea fiecare (animal) poate fi dresat saracele albine nu au nici o vina da eu las fi curatat putin si ceva bataie nu ar strica
tu ai 2 el are ..... chiar daca nu s-ar intampla si ar fi doar de sperietura focu arde si poa sa arda tot ca na am vecini dusmani sau mie imi plac si fructele asa ca putin insecticid pe ciresi ar cam curata multe insecte
sper sa nu fiu inteles gresit asa sunt eu rau am inima de caine mai ales cand nesimtirea duce la extreme

Cataline Cataline, cat a-i fi de rau ... sa nu mai pomenesti de foc la albine pt. ca nu stii ce inseamna cu adevarat iar roata vietzii s-ar putea intoarce si pe la tine ...
Nu iti doresc sa vezi niciodata niste stupi arzand ... ori mai rau, sa fie a-i tai ... nu stii niciodata ca vine necazul ...
Semneaza stan patzitu'.

Albinele nu au nici o vina si e pacat sa fie pedepsite ... nu trebuie nici macar sa fie puse in pericol.
Problemele se pot rezolva fara a include astfel de tactici ... foc de sperietura, furtishag si ... ce-o mai fi.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Ruben » 30 Oct 2012, 11:08

iunicu scrie:Necajitule,nu imi dai mie fantana aia si cu terenul aferent ca iti dau in primavara 10 stupi. Si sa vezi ce ti-l rezolv eu pe vecin!
Tu scapi de vecin ca nu mai ai terenul si ala,.. treaba mea cum o rezolv cu el.
Daca nu vrei sa faci tranzactia, cumpara-ti o centrifuga si scoate-o in curte in fiecare zi ca sa te vada vecinul cu ea. Ii spui ca nu iti mai trebuie stupi ca ti-ai luat centrifuga. Treaba ta de unde faci rost de faguri. :lol:
Asta ca sa nu se prinda ca ai ramas si cu sula in coaste si cu sufletul nemantuit.
La anu iti dau eu un stup la schimb pe centrifuga aia.

:lol: :lol: :lol:
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde ERNEST » 30 Oct 2012, 13:55

Am citit postarile si imi dau si eu o parere. Necajitule,ia legatura cu politistul si spune-i sa te invete cum sa procedezi. Sunt convins ca au ei metode specifice,daca o sa mai incerce si in viitor. Inclin sa-ti dau dreptate,daca ramele de etaj dupa salcam erau goale si nici roi nu ai putut face inseamna ca te saboteaza. Te-a pacalit,si asta nu este motiv pentru a face misto(oamenii buni la suflet nu se uita la cei cu care intra in contact ca posibili escroci) ci ca la niste prieteni. Eu sunt din Bistrita(Teaca) si m-a invatat un vecin ,si de cate ori mergeam la el sa-l ajut plecam cu borcanul de miere. Apoi mi-a facut cadou un stup si venea la mine de cate ori aveam nevoie de ajutor. Asta nu inseamna draga Mircea daca se uita si individul ala la doi stupi era sluga,ca am inteles ca si necajitul i-a dat voie in casa si la fantana. Oare trebuia sa mearga cu ala in pastoral la 100 de stupi sa invete? Sfaturile ca sa aiba o discutie cu el n -au rost,pentru ca se pare ca l-a sabotat de la inceput.Rabdare, si vezi necajitule ca ai primit un sfat inteligent si cu talc sau e motto, de la Nae mi se pare(cel cu broasca care fierbe) si sunt sigur ca ai sa o rezolvi tu
ERNEST

Mesajde Mircea_63 » 30 Oct 2012, 14:27

Bravo necajitule, vezi ca se poate? Ti-ai raspuns singur!

Cum s-ar zice, tu centrezi...tu dai cu capul :lol: Intrebai cu cateva pagini inainte ce e aia...clona? Acuma stii raspunsul. Ernest=necajitul=clona
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde mircea » 30 Oct 2012, 15:24

Mircea_63 scrie:Bravo necajitule, vezi ca se poate? Ti-ai raspuns singur!
Cum s-ar zice, tu centrezi...tu dai cu capul :lol: Intrebai cu cateva pagini inainte ce e aia...clona? Acuma stii raspunsul. Ernest=necajitul=clona

Asa este.
ERNEST = NECAJITUL= CLONA
Cine naiba sa-i inteleaga pe astia ?
Cele doua conturi vor fi sterse maine .
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde cristi_vidican » 30 Oct 2012, 16:24

Cel mai ușor poți vedea o clonă după stilul scrisului, pt cei care nu se pricep la ip-uri
Mulți fac greșeli de scriere, în punctuație, în aranjarea textului etc.
Imediat se văd aceleași greșeli.
De exemplu, în cazul de mai sus, amândoi userii nu lasă spațiu între cuvânt și paranteză rotundă.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde janese » 30 Oct 2012, 16:36

mai mare rusinea!!!!
baaa!!!!!...tie nu ti-e nitzica jena?????om in toata firea!!!!!!
janese

Mesajde ves.lucian.zabrani » 30 Oct 2012, 16:47

cu cine te certi , nea Janese ??? :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde jenica67 » 30 Oct 2012, 16:51

Ca la minciuna, daca nu esti destept, minti, uiti ce ai mintit si te prind cu cioara vopsita. Asa e si aici, nu sti punctuatie, nu sti gramatica, te prind stupatii ca gresesti in acelasi fel, deci cu "musca pe caciula", vopsita si spui ca este albina, deci esti CLONA ! Bine ca nu ai ziz ca ai si pesti, ca ziceau ca esti si homosexual :lol: !!
Ultima oară modificat de jenica67 pe 30 Oct 2012, 16:52, modificat 1 dată în total.
jenica67

Mesajde Jean Valjean » 30 Oct 2012, 16:53

:lol:
Fratilor,
Avea si omu' nevoie de un umar pe care sa planga...si de un cuvant de consolare.
Daca nu le-a primit, pana la urma si le-a furnizat singur.
Ce sa zic, e si ăsta un fel de onanie. :lol:
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde necajitul » 30 Oct 2012, 18:49

Da ,si daca ar fi o clona care ar fi problema.Am jignit pe cineva? Reiese de undeva ca n-am spus adevarul?! Mircea si-a facut propriul scenariu in care si-a zis ca ma prinde el cu minciuna.Adica nu se poate sa nu aiba si vecinu dreptate. Oricum nu ma asteptam la asemenea limbaj si atitudine de la un om din Timisoara.Rog administratorul sa-mi fie sters contul
necajitul

Mesajde Mircea_63 » 30 Oct 2012, 19:00

Necajitule...eu chiar am vrut sa te ajut, dar tu nu de ajutorul nostru ai nevoie! Daca iti spun de al cui ajutor ai nevoie...te simti jignit.
Crezi ca oamenii din Timisoara sunt altfel decat ceilalti romani, ii imparti in Timisoreni si romani?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR