gabi bee scrie:a venit ziua sa verific ce a iesit din prima mea unificare . unificarea a reusit , matca tanara am gasit-o teafara si apicultorul este f multumit [adica eu] . metoda am expus-o mai sus si o voi utiliza si pe viitor ,mai ales in cazul roilor ! o singura problema este in toata treaba asta si anume , am ramas cu o matca batrana pe care o tin intr-un bigudiu lipit de o rama cu miere si nu stiu ce sa fac cu ea . mi-e mila s-o omor ! numai bine !
gabi bee scrie:lucian , nu numai ca nu tai pasari si animale dar nici macar nu ma uit cand sunt sacrificate ! viata [oricui ai apartine ] trebuie protejata , atat cat se poate si cum poate fiecare . de mancat, mananc dar las pe altii sa taie ! nu pot sa fac asa ceva , constructia mea interioara nu imi permite . eu ma mir cum tu poti sa faci asa ceva si in acelasi timp sa fii si un bun credincios , asa cum reiese din semnatura ta si din pozele cu manastirile si bisericile vizitate !
gabi bee scrie:niciodata n-o sa omor o matca cu mana mea !nu tai pasari, nu tai animale , nu omor insecte sau vietati nevinovate ,asta sunt ,ce sa fac ! prefer sa o arunc pe undeva sa isi dea sfarsitul singura ! asta e !
balasbebe scrie:Mai bine sa omori o matca decat un stup. Ma refer la 2-3 rame cu albine, cu mancare putina. Incearca si vei reusi.
ves.lucian.zabrani scrie:esti simpatic , Gabi !!! daca nu ar fi altineva sa-ti taie animalele pe care banuiesc ca le consumi , ar trebui sa fi aproape un vegetarian convins !!! aproape pentru ca poti sa fi ovo-lacto-vegetarian fara sa omori nimic !!! esti un baiat finut si milos , probabil de aceea nu poti sa omori animale !!!
nu la toata lumea ii place sa faca asa ceva !!! nu-ti fa probleme !!! daca ai vreun porc si nu are cine sa ti-l taie , daca am timp vin eu sa ti-l briscalesc !!!
felii il fac !!!
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori