BogdanU scrie:Va multumesc !!!
O sa il tin sub observatie !
State scrie:Am facut un cadru pe un blat din doua stinghii , care preseaza usor ramele. Bag sarma, o strang la mana, o leg si apoi o scot din cadru. Ramele se extind si astfel se strang sarmele.

State scrie:State scrie:Am facut un cadru pe un blat din doua stinghii , care preseaza usor ramele. Bag sarma, o strang la mana, o leg si apoi o scot din cadru. Ramele se extind si astfel se strang sarmele.
Sper sa se inteleaga din foto cum insarmez eu :
State scrie:@Sami: Le asamblez "traditional" in cuisoare. Capse n-am pus dar o sa pun dupa ce termin dispozitivul de gaurit.
@Duma: Nu stiu cum o fi cu rolele. Mie mi-a mers asa si chiar foarte bine. M-am chinuit la primele iar apoi a mers repede.

State scrie:Baga mare ! Hai ca tre' sa ma prinzi din urma.![]()
State scrie:La mine e prima oara cand asamblez rame , deci nu-ti face iluzii.![]()
Nu stiu daca e bine cum fac eu dar sunt multumit.
Acum am comandat rame de 1/2. Nu stiu cum sa le insarmez, orizontal sau vertical ?
Closcutz scrie:Ca sa nu mai patiti asa in viitor, aflati ca nu ati procedat cum trebuie. Din ce am citit am inteles ca fumul de sulf este mai greu decat aerul si are tendinta sa coboare. Fitilul se pune intr-o farfurie sa arda asezata deasupra ultimului cat cu rame sau in partea de sus a dulapului ca fumul sa coboare si sa le invaluie pe toateEu asa procedez si n-am avut probleme.
duma scrie:.... eu voi alege varianta orizontala mi se pare ca sarma pe orizontal tine m-ai bine . Atasez 2 poze cu o rama din care am tras concluzia ca daca era pe verticala aluneca faurele jos si recunosc ca am inteles si cat de important este intinsul sarmei puate daca intindeam mai bine nu se facea asa .
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori