Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Apicultor de o luna :)

Mesajde poienar88 » 25 Iun 2015, 17:22

Numele meu este Poienar Robert locuiesc in Paulis judetul Arad , am 26 de ani si sunt "apicultor" de o luna!
In urma cu 7 luni am ramas singur pe lume , au urmat niste luni mai nasoale in care nu mai vroiam sa mai fac nimica .... dar , in urma cu o luna nu stiu cum de s-a intamplat ,
am fost la un batran la vreo 20km de aici(la Odvos) sa imi "arata cu albinele " , de atunci a inceput sa imi placa si am observat ca ma linistesc foarte tare cand sunt cu ele si totul incepe sa mearga bine ,
de atunci in fiecare week-end sunt la el si tot mai invat una alta si in fiecare zi citesc despre ele , plus ca video-urile cu talkshow-u live puse de Pustiu pe youtube de pe stuparitul ma ajuta foarte mult.
Albinele (2stupi) le am in localitatea Paulis , 25 de km de Arad , am aici casa si gradina si au unde sa stea , alceva nu cred ca mai am ce sa va spun moment sper sa invat cat mai multe de pe forum o sa pun si niste poze cu stupii , nu sunt ei prea straluciti ca sunt vechi dar sper sa fie bine.

Sanatate si multa miere la toata lumea!
poienar88

Re: Apicultor de o luna :)

Mesajde Augustin78 » 25 Iun 2015, 17:26

Salut si bine ai venit in aceasta lume fascinata a iubitorilor de albine.
Numai bine.
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde pustu » 25 Iun 2015, 18:00

Bun venit . Eu zic sa nu pui poze . Baga direct filmulete :lol: :lol:
Multa sanatate .
ps : Ma repet : nu e meritul meu .
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde FLORINELU » 25 Iun 2015, 21:04

bun venit Robert si mult succes iti doresc,vezi ca ai un consatean bun apicultor care acum sta la Zabrani,Lucian Ves se numeste,ia legatura cu el ,cred ca o sa ai numai de castigat fiindca e baiat bun.
FLORINELU

Mesajde ves.lucian.zabrani » 25 Iun 2015, 21:11

Bine ai venit printre noi !!! Sanatate maxima tie si familiei tale !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde ves.lucian.zabrani » 25 Iun 2015, 21:14

FLORINELU scrie:bun venit Robert si mult succes iti doresc,vezi ca ai un consatean bun apicultor care acum sta la Zabrani,Lucian Ves se numeste,ia legatura cu el ,cred ca o sa ai numai de castigat fiindca e baiat bun.

Florinele , vezi ca eu sunt nascut in Paulis !!!
ASTA-I CONTARANUL MEU !!! ITI DAI SEAMA , NU-I ASA ???
:lol: :lol: :lol:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde poienar88 » 25 Iun 2015, 22:43

Multumesc tuturor de incurajari , am luat legqatura si cu domnul Lucian , chiar am nevoie de sfaturi pentru ca acu 3 saptamani am mai prins roi salbatici destul de mari , si am reusit sa ii stimulez foarte bine incat am ajuns sa am 4 stupi cu cate 8-10-10-12 rame si am pe toate puiet , cred ca pe 3 din ei cei cu 10-10-12rame as putea sa ii sparg sa mai fac 3 ca am inteles ca acuma in perioada asta se face sa ii pot duce la floare sau la padure sa se intareasca mai bine pana in iarna , ce mie frica sincer fiind incepator e ca nu am botci sau matci sa le pun la roiurile noi formate(si ca nu am mai vazut cum se face doar pe net) si nu as lasa sa isi faca ei botca de salvare ca mi ca ii slabesc prea tare sau ca ii distrug si am muncit prea mult la ei sa ii omor acuma. Orice sfaturi sunt bine primite , multumesc!
poienar88

Mesajde icXu » 26 Iun 2015, 00:43

Bine ai venit, iti doresc mult succes si sanatate!
icXu

Mesajde poienar88 » 27 Iun 2015, 00:09

Augustin78 scrie:Salut si bine ai venit in aceasta lume fascinata a iubitorilor de albine.
Numai bine.

Multumesc frumos!
poienar88

Mesajde poienar88 » 27 Iun 2015, 00:10

pustu scrie:Bun venit . Eu zic sa nu pui poze . Baga direct filmulete :lol: :lol:
Multa sanatate .
ps : Ma repet : nu e meritul meu .

Mersi!

Am incecat astazi sa pun si filmulete si poze dar nu ma lasa sa le incarc . nu stiu de ce exact. O sa mai incerc si maine!
poienar88

Mesajde poienar88 » 27 Iun 2015, 01:52

ves.lucian.zabrani scrie:Bine ai venit printre noi !!! Sanatate maxima tie si familiei tale !!!

Am vrut sa trec astazi in vizita la zabrani dxe aia am sunat :)
poienar88

Mesajde ves.lucian.zabrani » 27 Iun 2015, 05:44

Azi vii incoace ??? Am 0743137992 !!! Sa nu cumva sa nu treci pe la mine daca ai drum incoace !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde kiloz » 27 Iun 2015, 06:57

Salut.
La inceput nu te aventura in prea multe ,multumestete cu mai putin,ca poate sa ramai fara ele.Invatate cu un numar de familii mai mic ,ca in eventuala esec,supararea e mai mica.Intre succes si dezamagire in apicultura este o linie foarte subtire. Deci atentie mare cu ce conceptii vrei sa te duci maideparte!
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

Mesajde delorin I » 27 Iun 2015, 11:35

Salut! Bun venit in familia noastra! Suntem numai trantori cu prea putine exceptii...
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde poienar88 » 27 Iun 2015, 17:59

kiloz scrie:Salut.
La inceput nu te aventura in prea multe ,multumestete cu mai putin,ca poate sa ramai fara ele.Invatate cu un numar de familii mai mic ,ca in eventuala esec,supararea e mai mica.Intre succes si dezamagire in apicultura este o linie foarte subtire. Deci atentie mare cu ce conceptii vrei sa te duci maideparte!

Multumesc frumos de sfat , sincer am pierdut o gramada la viata mea si nu numa pe partea finanaciara , invat din greseli de fiecare data. Am reusit sa imi fac cativa prieteni apicultori mai cu experienta si apelez la ei cand e nevoie de o operatiune mai complexa , momentan imi permite timpul sa ma ocup de stupi de aceea in fiecare zi citesc , merg sa ma intalnesc cu apicultori batrani , cu oameni de pe forum ,stau lucrez cu ei iau notite si ce e bun de la fiecare , mai reconditionez , lazi / rame sa am stoc pe viitor ... Imi doresc sa fiu si eu pe viitor o mica exceptie nu doar un trantor de rand :) . Imi cer scuze daca v-am suparat cu ceva prin raspunsul meu , e doar modul cum gandesc eu momentan . Va doresc multa sanatate si va rog sa mai imi spuneti cand vedeti ca o mai iau razna ! :)
poienar88

Mesajde poienar88 » 27 Iun 2015, 18:02

delorin I scrie:Salut! Bun venit in familia noastra! Suntem numai trantori cu prea putine exceptii...

Multumesc ! foarte buna asta cu trantorii , si daca suntem toti trantori nu e problema , macar avem si noi rost si mai tinem de cald cand in cand :)
poienar88

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?