irina scrie:Tu ai plecat de la premisa ca atitudinea mea (adică una OK,zici tu) determina toată lumea sa ma ajute.Adică.......datorita atitudinii.
Eu te-am contrazis , plecând de la premisa ca tocmai atitudinea mea (adică una nu tocmai OK, după......unii) sa determine lumea (nu toata ) sa acționeze exact ....invers.Adică......din cauza atitudinii.
Concluzia.....totul pleacă de la atitudine
Concluzia ... totul este "artimetica", dupa Mircea !
O alta concluzie ... Irinuca este profesor de matematica la profilul ... limba romana !

Vezi ce-am bolduit cu rosu ...
Inca o concluzie ... Mircea, tu nu poti dormi din alte cauze (insomnie, zburatorul, tineretea-ti debordanta), nicidecum din cauza ... "artimeticii" limbii !
LE ... Irinuco, nu stiu cine si mai ales ce, ti-ar putea reprosa cineva pe acest forum ! Datorita atitudinii corecte (am scos in evidenta elementul pozitiv) cred ca majoritatea s-ar simti onorati sa-ti dea un sfat bun sau o mana de ajutor cand intampini vreo problema ! Aaah, ca mai sunt unii care din cauza parerii prea bune pe care o au despre ei (am scos in evidenta elementul negativ), sunt de alta parere ... no problem ! Minoritatea se supune mereu ... majoritatii !