de FLORINELU » 04 Mai 2015, 20:55
buna seara dragi colegi,iaca sa va mai spun si eu ce am mai facut azi in domeniul apicol,ca in rest fac eu multe si nevrute,bune si si mai putin bume: deci la mine a inflorit paducelul 40% albinele nu mai sant rele ,am uitat vremurile alea de parca nici nu ar fi fost,in stupina miroase numai a paducel de iti vine sa dormi acolo printre stupi. au ramas colectoarele de polen puse iar dimineata a plouat putin apoi a venit si soarele si am avut acuma seara o recolta de polen peste asteptari.
surrpriza zilei despre care vroiam sa va spun si voua este ca azi 04.05.2015 pe la ora 14 auzind eu mare agitatie in stupina m-am dus sa vad despre ce e vorba,si ce credeti?primul roi de anul acesta isi luase zborul si se aseza intr-un prun inalt parca la ales pe cel mai inalt.toate bune si frumoase,ma pregatesc sa il primesc cum se cuvine si pe cand ma urcam pe scara cu cosnita in mana suna telefonul care intamplator era in buzunar,si cine credeti ca suna? nimeni altul decat prietenul meu si al nostru Duma. gand la gand cu bucurie ma gandesc eu avand in vedere promisiunea ca primul roi din pom de la mine il bagam in lada roz,dar ce credeti ca face domnia sa?imi inchide telefonul in nas cum ca se pare ca a gresit,il sun din nou si imi inchide iar telefonul. acuma eu roiul l-am bagat intr-o lada,i-am dat si un pic de sirop si o sa am grija de el ,dar de ce nu vrea sa vorbeasca Duma despre el? eu sa mai astept lada roz?voi ce ziceti?un sfat va rog. alo Duma.