Viorele,te salut de aici din alt colt de tara si iti spun si eu "la multi ani"cam cu intarziere,abia acum te-am "descoperit" pe aici si stii de ce ?nu te-am bagat in seama din cauza pozei de la avatar ,ziceam in gandul meu:oare ce mai vrea si asta cu aschimodia aia de poza la avatar? pana cand am vazut ca tot iti spun toti tot felul de urari si zic eu ia sa vad in ce ape se scalda si asta si am trecut la pagina 1 si dai neica cu cititul timp de vreo doua ore de la cap la coada pana am terminat,iar tu esti foarte vinovat ca mi-a fiert mancarea pe foc sa si ars un pic apoi am mutat-o in alta cratita si sa intamplat acelasi fenomen doar ca sa ars mai tare si cratita e cam neagra pe fund ,asa ca ar fi cazul sa o cureti tu ca datorita topicului tau sa intamplat. dar tot e bine ca nu e nevastamea pe aici

in concluzie mi-a placut mult topicul tau si acuma il caut mereu,de unde il gasisi pe Modligaldi ala care iar a scris frumos in topicul tau? si uite asa mi-a placut tot ce ati scris voi doi pe acolo. sa ne traiti ca ne trebuiti.
dar tot am eo o reclamatie la voi:scrieti domnilor si de albine muuult mai mult dar tot asa cu har ca despre celelalte.