Marius..frumoase poze...spor la treaba
Numai bine.
mausica scrie:Le lasam la odihnit pana a 2 zi dupa care urmeaza taierea la dimensiune si apoi le bagam in masina de grosime pt a le aduce pe toate la aceasi grosime
Augustin78 scrie:Salutare....
Marius..frumoase poze...spor la treaba![]()
Numai bine.
jonny_it scrie:mausica scrie:Le lasam la odihnit pana a 2 zi dupa care urmeaza taierea la dimensiune si apoi le bagam in masina de grosime pt a le aduce pe toate la aceasi grosime
La iarna o sa te plictisesti![]()
andrei_calinescu scrie:Marius, salut.
Doresc sa vorbesc cu tine deoarece intentionez sa plantez iulisca in niste zone "moarte" pentru agricultura dar "vii" pentru apicullltura.
Trimite-mi te rog numarul de tel sa pot vorbi cu tine.
Multumesc.
stefanmadalin scrie:Trimite si mie scandura daia meseriasa...mi-am luat si eu un ras de scandura de nici la gard nu-i buna.
lucky5strike scrie:Mausica IULISCANU.
Iti dau 10 pentru mierea aia!
La anul imi tii un fagure capacit, de oricare, si poti sa ceri fix cat vrei pe el.![]()
Deosebita, savuroasa!
lucky5strike scrie:Neaparat!
Uite o chestie... vii la tag la Craiova cu ceva mostre... desfacerea nu va fi o problema.
cristi_vidican scrie:Pari resemnat.
Cum mere?
cristian bh scrie:Parerea mea e ca face fata cu brio .Exista un raport intre motor,ventilator si diametrul furtunului,....si din ce vad e optimizat sa scoata maxim .
De exemplu,..la felderul AF22,..motor 2,2 trifazat,trage pe tub de 150 de rupe,...in schimb,cand il cuplez la furtunul de 60,pt curatenia exterioara ...abia respira.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 44 vizitatori