activ scrie: N-ai văzut că e FAN declarat MEA ... pune și filmulețe cu MEA pe topicul dedicat.

Sau cel puțin procedați și voi ca mine ... dați omului o cutie să încerce ... și (sigur) de nu i-o place, le transformă în caturi ...

Nu prea ai nimerit-o cu FAN MEA
Treaba e in felul urmator:
1.am inceput cu dadant 10r+mag 1/1.........te rupe la sale
2.am transf magaziile in cuiburi si am facut la toti cat de 1/2 pt miere....imi place,iti da posibilitatea sa scoti miere pe sortimente,extragi acasa cu ajutorul izgonitoarelor...etc multe avantaje
3.anu asta am primit 1 MER de la bursa si cu cadoul de la CV l-am populat.
4.acest stup mer il am doar de la fs(deci prea putin timp )si nu pot sa spun nimic despre el.
Insa strict ce tine de pregatirea de iarna...operatiune care trebuia facuta la amandoua modelele,pot sa spun sincer si deschis ca avantajul e la MER.Oi vedea pe parcursul anului care vine cum se misca treaba si la alte operatiuni....insa am vazut(la cineva) cu ochii mei anumite operatiuni de lucru la mer si e foarte simplificata treaba.
Pt mine continuarea in apicultura practicata de mine e una din aceste 2 modele sau in paralel(ma ajuta foarte mult si magaziile de 1/2 care le pot transforma in MER sau doar sa le pun ca mag pe dadanti