Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pasiune invincibila

Mesajde BeesDream » 20 Iun 2013, 21:01

modigliani scrie:
BeesDream scrie:Am facut bine? mi-a crescut si mustata Imagine Imagine Imagine

Bai , flocii ti-au dat ??? Ca daca apari si cu banane cu floci ..... sa mor io de nu ma autobanez un an !!!!!
Te iubesc , mah ! :D Esti .... "cul" !

Da bineinteles ca mi-au dat si aia... acum 17 ani aveam tulei la urma am avansat in floci la urma la masina de tuns :lol: :lol: :lol: pe banana din pacate nu o sa vezi decat mustata :lol:

Hai ca acum ne vedem banati amandoi... si Imagine
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde modigliani » 20 Iun 2013, 21:05

Cum , mah , sa ne baneze ??? Pai nu limpede in tot forumu' ca noi glumim ?
Si crezi ca depasirea pubertatii ..... e motiv de banare ?

Ori ...."sugerezi" cumva ca avem moderatori incompetenti ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.................................

p.s. Bai , n-auzi , pan' la urma de unde-mi fac rost de-o pereche de budigai d-aia de-ai tai ?
modigliani

Mesajde BeesDream » 20 Iun 2013, 21:11

modigliani scrie:p.s. Bai , n-auzi , pan' la urma de unde-mi fac rost de-o pereche de budigai d-aia de-ai tai ?

Off off off Mowgli tata ti-am mai dat link-ul si intrebi din nou? :lol: http://www.hainefashion.ro/
Daca iti cumperi tie poate ma intrebi si pe mine ce marime port ca pe aia cu care m-ai vazut i-am bulit ca i-am patat cu ulei ars de masina :(
BeesDream

Mesajde modigliani » 20 Iun 2013, 22:13

Bai , trai-ti-ar , ...... cand am sa intru eu pe-un site de "fashion" sa-mi caut ..... budigai ..... inseamna ca mi-am pierdut mintile definitiv !!!
Pai budigai mai mult decat la tarabe-n Piata Veteranilor io n-am sa-mi caut vreodata-n viata mea .

Nu stiu de ce , dar in mintea mea "fashion" cu budigai cu mansete fluorescente ..... n-au sa intre vreodata impreuna .
Da-o dracu , da' sa porti budigai ..... LA MODA ..... numa' tu esti in stare , mah ! D-aia te iubesc ! ;)

--- Mowgli---
modigliani

Mesajde BeesDream » 22 Iun 2013, 21:58

Snapshot_2013-06-22_214623.jpg

Astept sa se dezolte roiurile :D matcile au inceput sa oua dar unul din roiuri trebuie ajutat ca e cam amarat saracul :lol:
BeesDream

Mesajde BeesDream » 22 Iun 2013, 22:08

Frumoasa si gradina dar in 3 4 ani visez si sper sa-mi indeplinesc visul care imi va impiedica familia sa mai planteze ceva ca nu vor mai avea loc de stupi :lol: :lol: :lol:

Snapshot_2013-06-22_220326.jpg
ceapa calcata :)))

Snapshot_2013-06-22_214913.jpg
au crescut frumos si ardeii :D

Snapshot_2013-06-22_214816.jpg
am iesit dezbracat in gradina si de rusine au inceput sa inroseasca si rosiile :)))
BeesDream

Mesajde Arhivistu » 22 Iun 2013, 22:12

BeesDream scrie:

Astept sa se dezolte roiurile :D matcile au inceput sa oua dar unul din roiuri trebuie ajutat ca e cam amarat saracul :lol:

si eu am fost asa ca tine la albine....sa vezi ce fain ii atunci cand te inteapa sub brat :lol:
Nu încerca sa faci un lucru cu exceptia cazului în care esti sigur de tine, dar nu renunta pur si simplu deoarece altcineva nu este sigur de tine.
Arhivistu

Mesajde BeesDream » 22 Iun 2013, 22:17

Arhivistu scrie:si eu am fost asa ca tine la albine....sa vezi ce fain ii atunci cand te inteapa sub brat :lol:

:lol: am fost intepat prin mai multe locuri si nu prea mai imi fac probleme... treaba e ca martea trecuta am cazut din picioare, mi s-a facut rau din cauza caldurii (cred) asa ca prefer sa ma intepe albinele si azi nu prea le-am deranjat ci doar am controlat daca au baut siropul si le-am mai dat putin...:lol: :lol:
BeesDream

Mesajde alt stupar » 22 Iun 2013, 22:24

BeesDream scrie: :lol: am fost intepat prin mai multe locuri si nu prea mai imi fac probleme...
BeesDream scrie:

BeesDreame, te cred... ca picturile de se vad pe bratul drept nu-s "din pensula" nu ? :lol:
naiba stie... de-o vreme-ncoace e la moda intepatul asta... sau alalalt. Dar chiar amandoua... n-o fi prea mult :shock:
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde BeesDream » 22 Iun 2013, 22:30

alt stupar scrie:
BeesDream scrie: :lol: am fost intepat prin mai multe locuri si nu prea mai imi fac probleme...
BeesDream scrie:

BeesDreame, te cred... ca picturile de se vad pe bratul drept nu-s "din pensula" nu ? :lol:
naiba stie... de-o vreme-ncoace e la moda intepatul asta... sau alalalt. Dar chiar amandoua... n-o fi prea mult :shock:

daca cititi biblia o sa vedeti ca intepatul de pe bratul meu stang era la moda si pe vremea lui Iisus :lol: Cand am mai mult de umblat la ele imi iau bluza cu masca nu doar masca simpla... :P
BeesDream

Mesajde modigliani » 22 Iun 2013, 22:49

BeesDream scrie: daca cititi biblia o sa vedeti ..............

Pai pe tine te-au intepat taunii la cap , mah !!!
Nu tu luai Biblia si credinta in zeflemea , Bizdrime ? Si-apoi ..... crezi tu ca-n lumea asta exista tagma mai puternic credincioasa decat stuparii romani ?
Pe ei ii sfatuiesti tu sa citeasca Biblia ?

Bai , n-auzi , ..... mergi si ia un Faringosept . Imagine Imagine Imagine
modigliani

Mesajde BeesDream » 22 Iun 2013, 22:58

modigliani scrie:Bai , n-auzi , ..... mergi si ia un Faringosept .

Mowgli draga, a spus "alt stupar" ca de-o vreme-ncoace e la moda intepatul asta dar intepatul asta spune in Biblie ca l-a practicat si Gizas, d-aia am spus ca nu e o moda noua :lol: :lol: nu ca ar fi adevarat ce spune cartea aia plina de minciuni dar te rog nu mai deschide tu din nou subiectul asta ca iar ma baneaza moderatorul :lol: :lol:
BeesDream

Mesajde modigliani » 22 Iun 2013, 23:02

Nu , mah ! Eu voiam sa ilustrez faptul ca Biblia pentru tine e ca un fel de Pif sau de Rahan ! Pacat ca n-are poze !

Si stai linistit , ca nu te mai baneaza nimeni .... Ai creat dependenta .
modigliani

Mesajde BeesDream » 22 Iun 2013, 23:04

modigliani scrie:Nu , mah ! Eu voiam sa ilustrez faptul ca Biblia pentru tine e ca un fel de Pif sau de Rahan ! Pacat ca n-are poze !

:lol: mai bine zi ceva de gradina mea :lol:
BeesDream

Mesajde modigliani » 22 Iun 2013, 23:22

BeesDream scrie: :lol: mai bine zi ceva de gradina mea :lol:

Gradina ta parea fi-n curte la tine ..... Si pare a fi una normala , intinsa pe orizontala .
Dracului , bine ca macar curtea o ai normala .

Ai in curte si bananier cu barba ? A rodit , ca asa pare din postarile tale ......
modigliani

Mesajde BeesDream » 23 Iun 2013, 20:11

Snapshot_2013-06-23_200952.jpg

am facut un shortcut :lol: :lol: :lol:
BeesDream

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?