Te dezamagesc...am ratat mesele daca or fi fost...dar altfel la capitolul carte, spunea directorul de vanzari de la Polirom, in afara de Bucuresti, restul nu exista! Dar am insistat pe o anume carte, desi am avut cumva si noroc(ca nu m-am dus cu prea multi bani!!!! Altfel plecam cu cate ceva dintr-o lista facuta acolo, pe loc). Am tot vazut tot felul de insi (Imi cer scuze ca perturb pagina personala inca o data) care isi dadeau cu parerea pe net- inclusiv pe faimoasa pagina "Adevarul despre daci", si in jur, despre Boia cel vandut ungurilor. Ce spune omul acela in aceasta CARTICICA- CARTILE MICI FAC AUTORII MARI, SPUNEA CANDVA LA UN CURS CHIAR BOIA, sunt lucruri pe care nimeni nu a avut curajul sa le spuna, dar absolut de bun simt! Nu am intalnit nimic in aceasta carticica care sa ma revolte, asa cum se pare ca i-a revoltat pe unii care habar nu au ce e scris in aceasta carte dar isi dau cu parerea! Fratilor, inainte sa injurati, chiar daca va place sau nu, va rog binevoiti
A CITI mai intai! Omul asta nu spune basme, chiar daca nu prea are aparat critic, (ca si cum cei care injura pe la colurile lumii patrate ar citi notele) cum imi spunea un om de la care aveam pretentii! Omul asta citeste romane proaste ale unei epoci, citeste presa, cauta oamenii si apoi scrie! Scuzele mele pentru interventie! Dar am cateva idei proaspete in minte si nu am avut cu cine si pe unde le impartasi!