CORNEL V. scrie:Oare le ce se uitau oamenii acestia ?
gica scrie:Inca unul pe care l-am muncit o zi si nu i-am dat o coaja uscata de paine.
Adi Hodis,de cand cu tine si pana ieri cand a fost cu Cornel am mai prins vreo 10 la rupt de oase.
La iarna cand voi avea timp voi pune o galerie foto.
Aseara sarmanul Cornel abia se mai tinea pe picioare.La plecare zice:
- nea Gica,dar macar o sticla de apa de unde pot sa cumpar ca la matale si apa e la contor?
Mare noroc a avut,nu a fost prea cald.
Lista ramane deschisa.Programarea se face din timp ca am luat teapa,odata au venit simultan 3.Greseala mea.
gica scrie:Cornele,cand mai vii pe la mine ?
Abia te astept.Ca doar ti-am aratat 5 metri cubi de scandura.Da sa-ti iei concediu![]()
gica scrie:...
Cred ca a baut ceva apa pe furis ca de mancare i-am zis ca suntem in post.Pe la 8.00 seara l-au lasat harcurile.Auzi politete la el,cica mai vine....
CORNEL V. scrie:ps.Nea Gica, sa ma suni cand o veni nea Janese prin zona sa-l prindem intre olteni...nu-l vad bine
gica scrie:Mai catre iarna voi deschide un topic intitulat """Oaspeti dragi in stupina"""
Cu cel de azi ma apropii de duzina.
Omenos omul ca si Cornel,a venit cu bericioaica.Cred ca a baut ceva apa pe furis ca de mancare i-am zis ca suntem in post.Pe la 8.00 seara l-au lasat harcurile.Auzi politete la el,cica mai vine.Abia il astept.
Salut Alin,stiu ca vei citi.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori