Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: CORNEL V.

Mesajde CORNEL V. » 11 Aug 2011, 21:47

Si unde se duceau ?
Fişiere ataşate
DSCN2308 (Small).jpg
CORNEL V.

Mesajde Adi Hodis » 12 Aug 2011, 08:45

CORNEL V. scrie:Oare le ce se uitau oamenii acestia ?

Pai ... poate au pierdut ziua de ieri, pardon ... de alaltaieri :lol:
Cornele, tu ti-ai pus mancare cu tine ? :roll: :P
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde gica » 12 Aug 2011, 10:41

Inca unul pe care l-am muncit o zi si nu i-am dat o coaja uscata de paine.
Adi Hodis,de cand cu tine si pana ieri cand a fost cu Cornel am mai prins vreo 10 la rupt de oase.
La iarna cand voi avea timp voi pune o galerie foto.
Aseara sarmanul Cornel abia se mai tinea pe picioare.La plecare zice:
- nea Gica,dar macar o sticla de apa de unde pot sa cumpar ca la matale si apa e la contor?
Mare noroc a avut,nu a fost prea cald.
Lista ramane deschisa.Programarea se face din timp ca am luat teapa,odata au venit simultan 3.Greseala mea.
gica

Mesajde CORNEL V. » 12 Aug 2011, 11:25

[quote="Adi Hodis"][quote="CORNEL V."]Oare le ce se uitau oamenii acestia ?
Pai ... poate au pierdut ziua de ieri, pardon ... de alaltaieri
Cornele, tu ti-ai pus mancare cu tine ?

De mancare nu am avut nevoie....ca venisem satul de acasa,am stat o ora la masa si nu puteam sa ma mai misc de burta :P ....ca mi-era frica sa nu patesc ca tine,Adi :P ....da' cand vedeam cum sta sticla de bericioaica pe masa si nea Gica facea ce mai facea si mai baga cate un pahar....cand am ajuns acasa nu mi-a trebuit nimic pana n-am baut doua beri asa pe nerasuflate :lol:
CORNEL V.

Mesajde CORNEL V. » 12 Aug 2011, 11:37

gica scrie:Inca unul pe care l-am muncit o zi si nu i-am dat o coaja uscata de paine.
Adi Hodis,de cand cu tine si pana ieri cand a fost cu Cornel am mai prins vreo 10 la rupt de oase.
La iarna cand voi avea timp voi pune o galerie foto.
Aseara sarmanul Cornel abia se mai tinea pe picioare.La plecare zice:
- nea Gica,dar macar o sticla de apa de unde pot sa cumpar ca la matale si apa e la contor?
Mare noroc a avut,nu a fost prea cald.
Lista ramane deschisa.Programarea se face din timp ca am luat teapa,odata au venit simultan 3.Greseala mea.

Care mai doriti...care mai poftiti...pe la nea Gica...dar aveti grija ca albinele lui nea Gica musca si cu gura :lol: :lol:
Ei , daca era caldura asa mare,ma apucam si beam apa din bazinul ala ca oricum apa aia era deja platita :lol:

Sa traiesti,nea Gica.
CORNEL V.

Mesajde gica » 12 Aug 2011, 12:05

Cornele,cand mai vii pe la mine ?
Abia te astept.Ca doar ti-am aratat 5 metri cubi de scandura.Da sa-ti iei concediu :lol: :lol: :lol:
Cu mancarea si dormitul vedem cum facem.Dar sa nu ceri bani ca e de jale.
Gata,inchid calculatorul si fug la stupi.Mai pica unu in plasa.Vai de el saracu.
Cornele,nu spun cine este ca esti in stare sa-l intorci din drum. :twisted:
Sa traiesti Cornele.Sper sa te pui pe picioare in cateva zile.
gica

Mesajde liviu1965 » 12 Aug 2011, 15:18

Ma scuzati, ma bag si eu..... dar chiar nici o bere?????????? pe caldura aia?????
Il credeam omenos pe nea' Gica
Si cand ma gandeam sa-i fac o vizita ptr.hidromel , mai la toamna......

Va salut si va urez sanatate si spor la munca
liviu1965

Mesajde CORNEL V. » 12 Aug 2011, 17:34

Nici macar o bere...am fost cu masina. :(

Omenos este ...care mai urmeaza,ca nu ai timp sa te plictisesti :lol:
CORNEL V.

Mesajde Adi Hodis » 12 Aug 2011, 19:05

gica scrie:Cornele,cand mai vii pe la mine ?
Abia te astept.Ca doar ti-am aratat 5 metri cubi de scandura.Da sa-ti iei concediu :lol:

Pe Cornel nu mai pui matale mana ... pe mine nici asa ... daaa´ macar nu mai spune nimica astora ... ca ramai fara mana de lucru si la cat rumegush e de inhalat acolo ... nu te " vad " bine.
Mai bine da cu oarece laude ... iote-l pe Liviu ca parca nu mai vrea sa se inghesuie :roll: :P
Liviuleee, curaj bre !!! ... stii cum zice tziganu´ " curaj gaina ca te tai ! " :lol:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
Adi Hodis

Mesajde gica » 12 Aug 2011, 23:33

Mai catre iarna voi deschide un topic intitulat """Oaspeti dragi in stupina"""
Cu cel de azi ma apropii de duzina.
Omenos omul ca si Cornel,a venit cu bericioaica.Cred ca a baut ceva apa pe furis ca de mancare i-am zis ca suntem in post.Pe la 8.00 seara l-au lasat harcurile.Auzi politete la el,cica mai vine.Abia il astept.
Salut Alin,stiu ca vei citi.
gica

Mesajde Adi Hodis » 13 Aug 2011, 01:02

gica scrie:...
Cred ca a baut ceva apa pe furis ca de mancare i-am zis ca suntem in post.Pe la 8.00 seara l-au lasat harcurile.Auzi politete la el,cica mai vine....

- Ioooi !!! bietul de el ... :shock:
:lol:
Adi Hodis

Mesajde CORNEL V. » 13 Aug 2011, 06:49

Care ?... ce ?....unde?...cand? :lol:
Nea Gica,hai ca ma descurc eu cumva , dar tare sunt curios cum o reactiona nea Janese cand l-ai prinde pe acolo la ceva munca , eu am putut fugi repede de la matale ca era casa aproape , da' el ? :roll: :lol:
Sa traiesti , nea Jane. :P

ps.Nea Gica, sa ma suni cand o veni nea Janese prin zona sa-l prindem intre olteni...nu-l vad bine :lol:
CORNEL V.

Mesajde gica » 13 Aug 2011, 09:30

CORNEL V. scrie:ps.Nea Gica, sa ma suni cand o veni nea Janese prin zona sa-l prindem intre olteni...nu-l vad bine :lol:

Vine ea si ziua aia.Ca-l stii bine.Cand il mananca undeva asta nu mai are stare.Da ce fac cu el mai Cornel ca are 120 de kile.Asta nu-i om de luat la ture,caldura,du-te,vino,na asta,da aia,fa aia,etc.
Mi-e sa nu raman cu el pe constinta.Pe de alta parte mi-e frica de soacra-sa ca o cunosti si matale,nu-i de gluma cu ea
gica

Mesajde Badea Alin » 13 Aug 2011, 12:23

Cornele, eu sunt cel care a „căzut în plasă” ieri. Din fericire eu mi-am luat bere cu mine (în Tg-Jiu se găsește fără alcool - na că ți-am zis-o). oricum nu are acelați gust, așa că atunci când am ajuns acasă ... . Referitor la poza „la ce se uită oamenii ăia”, cred că lu` nea` Gică îi era frică să nu iese matca să înțepe grila :lol:
Salutări!!!
Unde ești nea`Gică, să ne lămurești ...
Badea Alin

Mesajde Badea Alin » 13 Aug 2011, 12:29

gica scrie:Mai catre iarna voi deschide un topic intitulat """Oaspeti dragi in stupina"""
Cu cel de azi ma apropii de duzina.
Omenos omul ca si Cornel,a venit cu bericioaica.Cred ca a baut ceva apa pe furis ca de mancare i-am zis ca suntem in post.Pe la 8.00 seara l-au lasat harcurile.Auzi politete la el,cica mai vine.Abia il astept.
Salut Alin,stiu ca vei citi.

Nea` Gică eu trebuie să stau pe lângă soție, că altfel te-ai sătura de mine. Norocu matale este că până naște soția și se pune pe picioare, vine toamna..., dar ce la iarnă n-ai treabă, dar să nu te-aud că te plângi de șale... :D
Unde ești nea`Gică, să ne lămurești ...
Badea Alin

Mesajde gica » 13 Aug 2011, 13:46

Ote-l ca se puse pe picioare.Ce-nseamna sa fii tanar.Ca de hodorogi ca mine si Janese e plin forumul.
Ote-te pozat:
Fişiere ataşate
SAM_0259 (Medium).JPG
gica

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?