Sa traiti nea Costica !
V-am trimis un mesaj.
bostina constantin scrie:Multumesc pt urare Razvan, un an fericit tie familiei tale si tuturor colegilor de forum![]()
Sa mai uit de dorul albinelor[tratament pt diagnosticul lui Adi], am curatat de ceara si propolis mai multe rame si un stup orizontal. Am obtinut 20g de propolis[nu stiu ce sa fac cu el], si am recuperat cca 75 rame 1/1 care trebuiesc insarmate[inseilate], si la prun foita pe ele.Ceara am topit-o asta vara, cca 8kg din care o parte o voi da la schimb cu foite. Adi fi-miu, elev la scoala de apicultori
, a iseilat si el cca 50 de rame 1/2, si urmeaza altele si cele 1/1.
geangu scrie:nu uitati niciodata pelinul, sunt apicultori care toata primavara fac profilaxie numai cu infuzie de pelin administrata in sirop, nu mai zic ca este si gratis.
bostina constantin scrie:In iarna asta , am citit, am povestit, am incarcat acumulatorii, am tamplarit si am......lacatusarit
![]()
Iata cum;
Cand am tras albine moarte pe urdinis, la o familie a iesit si o bucata de fitil pt varachet nears.
Ne vaitam ca ne mor familii de albine si ne juram ca am facut toate tratamentele, corect si la timp, cand colo fals![]()
Atunci m-am hotarat sa fac un varojet artizanal si cred ca am reusit[vedeti ce modestie ??]
componente;
- ventilator it
- maner, de la spray vopsea
- focar, rezervor pistol vopsit[tip vechi]
- teava fum, teava aluminiu de la draperii
- intrerupator, minicontact de la centrala pe gaze dezafectata
- alimentare
a] acumulator filetanta
b] suport acumulatori lanterna electrician
ps am facut si o inovatie, dar rabdare [sa traiesti nea Jane]
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori