nae scrie:Adrian , stiu ca esti ungur si uiti greu si de iertat la fel = poti sa ma abordezi la vedere .
Privatul ma inhiba ,sunt emotiv .
Deci!?
tuturicius scrie:Am si eu burghie din care ti-a aratat cristian_bh. Te misti foarte repede cu ele. Discurile tot cu ele le faci. Doar sa ai masina de gaurit mai serioasa, sa nu joace coloana sau mandrina, ca atunci nu ies perfect, joaca un pic.
BUNKA scrie:Cu Banda ȘI vibratii
cristian bh scrie:tuturicius scrie:Am si eu burghie din care ti-a aratat cristian_bh. Te misti foarte repede cu ele. Discurile tot cu ele le faci. Doar sa ai masina de gaurit mai serioasa, sa nu joace coloana sau mandrina, ca atunci nu ies perfect, joaca un pic.
Stai ca-ti traduc io cum sta treaba !![]()
Colegul nostru,....urmeaza un flux tehnologic,rapid si eficient!![]()
Deci el prima oara face panoul,si apoi rectifica defectele din el!
Degeaba are dopuri cumparate,ca nu-s destul de groase,au abia 10 mm...si gaura ar trebui si ea tot atat de adanca.
Or,......cu mainile pe post de coloana,....iaca tzeapa!In loc sa dea gaura,...danseaza lambada cu masina de gaurit in mana!
Atunci,...cum e el baiat deloc p...t,si descurcaret,....da gaurile cu o carota pt lemn!
Posibil are un simt bun al unghiului de atac ,....destul de aproape ca fiind perpendicular,...![]()
Numa ca,..,,, cu asta musai sa gaureasca antal,....si apoi musai si dop mai gros!
Asta-i hiba,....intelegi dara ?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori