Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: D'ale lui State

Mesajde BeesDream » 25 Mar 2014, 12:41

State ai grija cum prostesti enoriasii sa nu te alerge si pe tine! :lol: :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=ucuipymwFnI
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde liviutzbogos » 25 Mar 2014, 14:15

State scrie:Modelul ideal de duhovnic:

Cand ma fac mare , vreau sa fiu ca el ! :D

Feri Doamne, cum sa faci asa ceva? Vezi, astia strica fata Bisericii, din cauza astora ajunge Biserica si adevaratii ei slujitori sa fie desconsiderati.
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde BeesDream » 25 Mar 2014, 14:28

liviutzbogos scrie:Feri Doamne, cum sa faci asa ceva? Vezi, astia strica fata Bisericii, din cauza astora ajunge Biserica si adevaratii ei slujitori sa fie desconsiderati.

Liviu nu te mira ca asa sunt peste 95% din popi. ii doare pe ei undeva de credinta enoriasilor. :lol:

* Clericul este un om care se simte chemat să trăiască fără a munci, pe spinarea ticăloşilor care muncesc ca să trăiască. - Voltaire
BeesDream

Mesajde liviutzbogos » 25 Mar 2014, 14:32

BeesDream scrie:
liviutzbogos scrie:Feri Doamne, cum sa faci asa ceva? Vezi, astia strica fata Bisericii, din cauza astora ajunge Biserica si adevaratii ei slujitori sa fie desconsiderati.

Liviu nu te mira ca asa sunt peste 95% din popi. ii doare pe ei undeva de credinta enoriasilor. :lol:

* Clericul este un om care se simte chemat să trăiască fără a munci, pe spinarea ticăloşilor care muncesc ca să trăiască. - Voltaire

95% nu cred, dar 50% sigurat. Studiile le-am facut in domeniu si cunosc cate ceva din "biznisuri". Asta ma face, pe zi ce trece, sa renunt la ideea de a ma hirotoni preot. Daca voi ajunge vre-odata preot, vreau sa fac asta din dragoste pentru Dumnezeu si sa nu fiu nevoit sa traiesc din "salariul" de popa. Sa nu fie nevoie sa incasez bani pentru acatiste, sa le fac gratis :lol:
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde BeesDream » 25 Mar 2014, 14:41

liviutzbogos scrie: Asta ma face, pe zi ce trece, sa renunt la ideea de a ma hirotoni preot. Daca voi ajunge vre-odata preot, vreau sa fac asta din dragoste pentru Dumnezeu si sa nu fiu nevoit sa traiesc din "salariul" de popa. Sa nu fie nevoie sa incasez bani pentru acatiste, sa le fac gratis

Niciodata nu vei deveni asa preot!!! Cand vei vedea cat de usor iei bani de la prostii enoriasi o sa te unga la suflet fiecare slujba (bineinteles si la buzunar) :lol:
De Dumnezeu nu mai spun ca are cele mai multe case in Romania (peste 18300) si se inmultesc de la an la an. :lol:
Religia cea mai buna si mai veche afacere. :lol:

* Dacă este vreun miracol pe lume, este acela că atât de mulţi oameni chiar cred că Dumnezeu există. - John Mackie
BeesDream

Mesajde paul » 25 Mar 2014, 14:47

Liviutzule ... " cine slujeste la Cort, de la Cort sa se hraneasca"!
Problema nu-i ca iei bani pentru Acatiste, problema-i daca institui tarife ! Daca o babuta iti da 2 lei (banutul vaduvei) si unul cu dare de mana iti da 20 lei, trebuie sa prestezi acelasi lucru. Idealul ar fi , sa-i inapoiezi babutii banutii si sa-i prestezi ... moca ! Si Dumnezeu, va vedea !
In alta ordine de idei, ce v-o casunat acum pe popi ??? :P Apreciez totusi faptul ca nu vi s-o casunat pe ... preoti ! :roll: Nu de alta, dar ma provocati ... ;)
LE ... hirotoneste-te tu si sa ma iei pe mine consilier, si o sa iese cel putin un popa bun ! Poate chiar si-un ... preot ! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde BeesDream » 25 Mar 2014, 14:57

paul scrie:LE ... hirotoneste-te tu si sa ma iei pe mine consilier, si o sa iese cel putin un popa bun ! Poate chiar si-un ... preot ! :lol:

Bravo Paul, impreuna ridicati si o noua catedrala ca Romania mai are nevoie. :lol: :lol:

* Religia este alinarea creaturii asuprite, inima unei lumi fără inimă şi sufletul unei condiţii fără suflet. Este opiul maselor. - Karl Marx
BeesDream

Mesajde redoo » 25 Mar 2014, 15:01

paul scrie:Liviutzule ... " cine slujeste la Cort, de la Cort sa se hraneasca"!
Problema nu-i ca iei bani pentru Acatiste, problema-i daca institui tarife ! Daca o babuta iti da 2 lei (banutul vaduvei) si unul cu dare de mana iti da 20 lei, trebuie sa prestezi acelasi lucru. Idealul ar fi , sa-i inapoiezi babutii banutii si sa-i prestezi ... moca ! Si Dumnezeu, va vedea !
In alta ordine de idei, ce v-o casunat acum pe popi ??? :P Apreciez totusi faptul ca nu vi s-o casunat pe ... preoti ! :roll: Nu de alta, dar ma provocati ... ;)
LE ... hirotoneste-te tu si sa ma iei pe mine consilier, si o sa iese cel putin un popa bun ! Poate chiar si-un ... preot ! :lol:

Un sfat.....cand incepeti treaba, vorbiti si voi cu un tamplar sa va faca un avizier pe care sa puneti afisele alea ale agentiei de turism a BOR. Momentan sunt lipite pe toti peretii bisericilor si nu e placut ochiului. Vrei sa vezi si tu cum arata balaurul lui Sf Gigi si vezi ca are coada acoperita de "pelerinaj la manastirile din moldova, 3 nopti cazare,transport...."
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde Jean Valjean » 25 Mar 2014, 15:19

BeesDream scrie:* Clericul este un om care se simte chemat să trăiască fără a munci, pe spinarea ticăloşilor care muncesc ca să trăiască. - Voltaire

BeesDream scrie:* Religia este alinarea creaturii asuprite, inima unei lumi fără inimă şi sufletul unei condiţii fără suflet. Este opiul maselor. - Karl Marx

Fii bun si spune-mi si mie te rog in ce opere ale autorilor respectivi ai citit tu aceste sentinte.
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde BeesDream » 25 Mar 2014, 15:26

Jean Valjean scrie:Fii bun si spune-mi si mie te rog in ce opere ale autorilor respectivi ai citit tu aceste sentinte.

Sunt citate semnate de cine sunt spuse. ;) Nu sunt rostite de oameni obisnuiti. :lol:

“Omul nu va fi liber pâna când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot.” - Denis Diderot :lol:
BeesDream

Mesajde liviutzbogos » 25 Mar 2014, 15:29

paul scrie:Liviutzule ... " cine slujeste la Cort, de la Cort sa se hraneasca"!

Problema-i alta...cand tie, de sus ti se cere si pielea, esti nevoit, la randul tau, sa iei pielea celor de sub tine. Asa, "nehranindu-ma de la Cort", veniturile nu le impart cu Biserica ci le dau pe toate spre folosul Bisericii.
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde Jean Valjean » 25 Mar 2014, 15:55

BeesDream scrie: Sunt citate semnate de cine sunt spuse. ;) Nu sunt rostite de oameni obisnuiti. :lol:

Am vazut ca sunt semnate, ca nu sunt chior.
Asta ce vrea sa insemne? Ca te uiti intr-o culegere de maxime si pui pe forum?
Ai macar idee in ce perioade au trait oamenii astia din care dai citate si in ce curente se incadreaza?
Ce idei au promovat si unde au gresit?
Oare intelegi de ce te agati tu de asemenea afirmatii ?

Din fericire pentru tine baza ateismului tau este foarte fragila. De fapt ateismul tau este mai mult o forma de fronda, decat o asumare constienta si consistenta.
Asta ar trebui sa-ti dea de gandit.
Jean Valjean

Mesajde paul » 25 Mar 2014, 16:40

Jean Valjean scrie:Asta ce vrea sa insemne? Ca te uiti intr-o culegere de maxime si pui pe forum?
Ai macar idee in ce perioade au trait oamenii astia din care dai citate si in ce curente se incadreaza?
Ce idei au promovat si unde au gresit?
Oare intelegi de ce te agati tu de asemenea afirmatii ?

Din fericire pentru tine baza ateismului tau este foarte fragila. De fapt ateismul tau este mai mult o forma de fronda, decat o asumare constienta si consistenta.
Asta ar trebui sa-ti dea de gandit.

Da' ce faci Bizdrime, te dai ranit ??? :lol:
Raspunde-i omului !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde State » 25 Mar 2014, 18:07

liviutzbogos scrie:Problema-i alta...cand tie, de sus ti se cere si pielea, esti nevoit, la randul tau, sa iei pielea celor de sub tine.

Corect. Asta inseamna biserica ortodoxa romana(BOR). Pentru asta, ai o bere! ;)

liviutzbogos scrie:95% nu cred, dar 50% sigurat. Studiile le-am facut in domeniu si cunosc cate ceva din "biznisuri". Asta ma face, pe zi ce trece, sa renunt la ideea de a ma hirotoni preot.

Ce-ai frate, te-ai dilit ? :shock:
Dai cu piciorul la un viitor asigurat. Mai gandeste-te...
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde BeesDream » 25 Mar 2014, 21:59

paul scrie:Da' ce faci Bizdrime, te dai ranit ???
Raspunde-i omului !!!

Paul m-ai mai vazut online si nu am raspuns? :lol: Am fost chemat in oras si am plecat de acasa.. Chiar acum am ajuns inapoi. Raspund cu mare placere oricarui credincios.
"Credinţa înseamnă a nu vrea să ştii ce este adevărat. - Friedrich Nietzsche" si "* Credinţa este un mare viciu, un exemplu de refuz obstinat de a asculta de raţiune, ceva iraţional şi indezirabil, o formă de auto-hipnoză. - Richard Robinson"
Citate de ateism va spun sute, ele fiind rostite de oameni cu capul pe umeri, oameni de stiinta, academicieni renumiti etc..
Va pot oferi si clipuri in care se dovedeste cat de falsa e religia si cat rau face pe lumea asta.
Oricine vrea, are id-ul meu de mess si profilul de facebook si discutam in privat cat vrea. Eu raspund concret la orice intrebare in legatura cu religia si nu imi poate dovedi nici dracu ca Dumnezeu exista. :lol:

Sper sa nu supar pe nimeni cu vorbele mele cu toate ca pe multi cu siguranta ii deranjeaza foarte tare.
Pana acum aproape 5 ani am fost si eu om obisnuit (o oaie) ca majoritatea omenirii din Romania, insa un necaz m-a trezit la realitate. M-a indemnat sa ma documentez si usor usor am deschis ochii ceea ce ma bucura foarte mult. Ma simt mai liber, nu mai fac parte din turma de oi. Nu mai sunt indoctrinat.

“Oamenii nu comit vreodată crime cu atâta dedicare şi cu atâta bucurie ca atunci când o fac din motive religioase” - Blaise Pascal
BeesDream

Mesajde Jean Valjean » 25 Mar 2014, 22:50

BeesDream scrie:“Oamenii nu comit vreodată crime cu atâta dedicare şi cu atâta bucurie ca atunci când o fac din motive religioase” - Blaise Pascal

:lol: :D :) :lol:
Nu stiu cum sa spun, da' asta e cea mai tare poanta pe care am auzit-o in ultimul timp. De mult nu m-am mai amuzat asa de copios.
Auzi, sa-l citezi pe Blaise Pascal ca argument impotriva credintei!!
Mai nene, ai macar idee cine a fost Blaise Pascal? Si care e cea mai cunoscuta afirmatie facuta de el cu privire la Dumnezeu?
Ce mai tura-vura, ai citit ceva despre sau din Blaise Pascal?

In alta ordine de idei, mai ai de-astea? Ca incepe sa-mi placa (o placere vinovata, bineinteles).
Jean Valjean

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?