de stefanmadalin » 29 Apr 2015, 18:45
Am si scandura, dar partea cu uscata nu se potriveste. Dracu stia ca-s asa pretentios la stupi si ca voi avea nevoie de scandura uscata, ca o luam de asta toamna.
Hai sa spun cum n-a vrut unu sa-mi ia banii. (inca unu)
Ma duc la depozitul de materiale de constructii unde vand niste rude mai indepartate de-ale tatalui. Era ea, sotia acolo, femeie de treaba. II explic ce vreau sa iau, imi spune ca e cam verde, nu fac nazuri, imi zice pretul, imi da voie sa-mi aleg....si ma duc sa caut in gramada cu scanduri. Dupa 20-30 minute dupa ce mi-am ales cu tata scandura, o asezasem picior frumos, pe latine, sa putem sa o masura. Vine sefu(barbasu) cu urmatoarea replica : ''Nu e de vanzare, e vanduta!''
Am crezut ca glumeste si asteptam sa zambeasca, n-a facut-o. Am plecat cu scarturi de acolo. Mai fusesem noi acum ceva timp sa luam niste scandura, si a cam facut nazuri ca ne-am ales scandura din gramada, atunci aveam 2-3 scanduri. Si acum banuim ca nu ne-a dat prim faptul ca ne-am ales-o. Un jegos. Ce-o vrea sa-i cumpar putreziciunile. Du-te dracu!
Bineinteles ca am gasit in alta parte, unde am gasit scandura si mai uscata si pe alese si la acelasi pret. 700 lei/mc. Mi-am luat 0,7 mc, grosime 2 - 2,2cm, toata scandura la 24-25 cm latime. Alte dimensiuni nu aveau. Eu voiam ceva mai ingust, mi-e frica sa nu gofreze.
Ideea e ca ma duc cu bani la el, imi place marfa lui, si el nu mi-o da! Cum plm rezista astia pe piata ma? Is praf. Si nu e singurul, ma lovesc din ce in ce mai multi ca el, fie nu sunt aprovizionati, fie nu-si cunosc produsele vandute pe propriul site, fie...sunt dobitoci!!!!! M-am saturat! Da-ti banii celor ce-i merita, nu tuturor analfabetilor!
- Fişiere ataşate
-