pt mihai: folosesc de ani buni alcoolul asta, am incredere deplina in cel care mi l aduce.Mi a spus ca mai exista unul ''contrafacut''...el il foloseste tot pt albine si pt ele n ar risca nimic.Am facut si visinata cu el ... singura neplacere.... ne a cam luat mintile

)
ps: esti un scump, la primul drum care l am spre bucuresti o sa ti bat in poarta

irinuca, ori ai editat postarea ori nu am vazut eu de pelin...scuze....pelinul face minuni dar in doze mai mari devine toxic
florin, iacata si retetele pe care le folosesc:
1 - pelin,patlagina,roinita,musetel,galbenele,gentiana,muguri de plop cate 20 grame din fiecare plus o capatina de usturoi la un litru de alcool.
se lasa la macerat 14 zile, se strecoara si se dilueaza la 70 grade (17ml/l de sirop)
2 - musetel,coada soricelului,galbenele,sunatoare,menta,patlagina, cimbru,busuioc,cimbrisor,pelin,roinita,maces,catina (ultimele doua nu le am mai pus acum) 20gr din fiecare(aici pelin pun 15gr) la 1250 ml alcool,mai pun si o cap de usturoi .se lasa la macerat 14 zile, se strecoara si se dilueaza la 40 grade (20ml/l de sirop)
reteta 1 o folosesc primavara la primele siropuri si toamna la ultimele..... in rest...reteta 2, nici un sirop fara tinctura
Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu merge nimic si nici nu stii de ce. (nea' Gica).
0761194759