E si asta e ce voiam sa va arat, roi pe cate 3 rame in ladita de 10r pt imperecheat matci , inspirat fiind de cei de la frenchbeefarm....am vazut mai apoi ca Dan Margarit despre care am inteles ca s-a tot discutat pe aici, lucreaza cu astfel de roi. Merge, va zic....merge frumos!
Un pic de -ici, un pic de colo...incerc sa refac. Oricum daca stiam la ce ajung nu ma incurcam cu baiatu` asta...regret, invatatura de minte pe viitor sa nu-mi fac de lucru cu oricine. Mai e o vorba adevarata, FACEREA DE BINE E FUTERE DE MAMA...mai bine imi vedeam de treaba , eram mai castigat!
Bunka , faci pozele prea mici !!! cu ce faci pozele ??? fa cumva si apropiete de 256 kb !!! te salut cu acelasi respect !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!! Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ??? Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
Da stiu, le-am facut cu telefonul si nu am resetat dimensiunea pozelor la 640/480...eh, sunt bune si astea, data viitoare o sa fiu mai atent la treaba asta! Am si cateva mai mari...
La circular am facut si un banc de lucru foarte smecher care inca nu l-am pozat. Asa arata inghesuiala din garaj ...abia astept sa ma mut in hala! Mai avusai de facut vreo 60 de corpuri 1/1, si m-am umplut de material peste tot, abia daca aveam pe unde sa circul.