Mah dute! Pai ce ai de gand sa te urci pe scara cu masca si tuburi de oxigen? Iti trebuie o cutie mica de prins roiuri sau numai o cotarita! Ei, da poate tocmai atunci iti iei mentor! Pe scara!
mausica scrie:Da,dar de foarte multe ori nu am rabdare sa ascult toate povestile neinteresante si prefer sa iau o carte in mana![]()
Ma scutesc de multe![]()
Plus ca avand timpul limitat................prefer sa imi vad de ale mele informatii
pustu scrie:mausica scrie:Da,dar de foarte multe ori nu am rabdare sa ascult toate povestile neinteresante si prefer sa iau o carte in mana
Ma scutesc de multe
Plus ca avand timpul limitat................prefer sa imi vad de ale mele informatii
Tu ai foarte mare dreptate . Dar nu tin minte sa te fi obligat sa asculti 7 ore . Daca tu preferi sa citesti o carte , zi care iti lipseste si ti-o trimit . Cu ce sunt vinovat eu ca am mai mult timp liber ca tine . Stai ca n-am formulat bine : cu ce sunt eu vinovat ca nu prea inteleg mai nimic din carti ? Nu plecati de la premiza ca toti ne-am nascut destepti . Mai sunt si de astia ca mine batuti in cap . Sau macar asa imi place sa cred , ca nu sunt singur
mausica scrie:...cine nici pana acum.................in veci pururi
gica.mosu scrie:.......Spor la cetit-G.M
gica.mosu scrie:....Cu f muuulti ani in urma=35...il intreb pe tatuca "de ce bagi rama stropita cu sirop in mijlocul cuibului"...ce crezi DUMA ca mi-a raspuns..."ia puni tu mana p'o carte si citeste ca ai timp ,esti tanar...sapoi mai vorgim,i-ti raspunzi tu singur-CLAR,ai inteles"...Aceiasi treaba e valabil si pt D-ta inclusiv pt a scapa de dezamagire=LEHAMITE....dar si pt altii care asteptati sa vi se dea mura'n gura =gen para malaiata...P.S- asta este valabil pt multi dintre apicultori ,avansati s-au incepatori...Spor la cetit-G.M
gica.mosu scrie:>Tuturcius scrie:....si informatiea,fiecare o filtreaza cum vrea....F corect,asa o fi cum zici,dar cum stie el cei bun si cei rau...daca el(apicultorul) nu are=n-a citit vreo data un manual de specialitatedar el le "stie" pe toate...
Shrek scrie:..noi trenuie sa le asiguram spatiu..tratamente...mancare atunci cand nu o au de unde aduce....si multa dragoste.![]()
Cu drag Augustin...viitor apicultor...sper
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 26 vizitatori