Te-a nebunit Canada!!!!muta-te....dai impresia ca ai avansat spre.....nimic!!!
ce drac te copilaresti asa?
CATALIN scrie:Te-a nebunit Canada!!!!muta-te....dai impresia ca ai avansat spre.....nimic!!!
ce drac te copilaresti asa?
Tu ai impresia ca eu am timp sa ascult albina ?mellis scrie:De ce nu lăsați albina sa va învețe, de ce nu o ascultați pe ea?
E ca si cum ai spune ca tu nu vrei albina multa la salcam ca s-ar putea sa plouamellis scrie:Visați la albine ca-n Canada dar daca ați avea in curte așa ceva nu ați știi cum si ce să-i faceți...
Ia incearca tu primul . Ai curaj ?mellis scrie:Sunt multe exemple buna in tara..păcat ca nu le dam ca exemplu, si nu le cerem un sfat la nevoie..
mellis scrie:Eu sunt curios daca dipa o iarna plina de povesti, stupina va creste in calitate..
Cine are ochi sa audă..
Sănătate..
pustu scrie:proapis13 scrie:Solutia NU e la albinele mele...e la tine.......si o ignori cu buna stiinta...
Tot nu inteleg
pustu scrie:Tu ai impresia ca eu am timp sa ascult albina ?mellis scrie:De ce nu lăsați albina sa va învețe, de ce nu o ascultați pe ea?
Când lucrezi in stupina, la ce îți sta gândul? Cu ce plan mergi de acasă si ce faci la fata locului?daca nu știi faci prostii sau suni un prieten?de cine asculți când ai zeci de sfaturi, sunt curios care este planul tau anul acesta.E ca si cum ai spune ca tu nu vrei albina multa la salcam ca s-ar putea sa plouamellis scrie:Visați la albine ca-n Canada dar daca ați avea in curte așa ceva nu ați știi cum si ce să-i faceți...Ia incearca tu primul . Ai curaj ?mellis scrie:Anul trecut am avut la salcâm 2 corpuri 1\1 pline, nu ma plâng...nici daca ploua..stiu ce sa le cant, nu a roit niciunul...
Ce vreau sa spun este ca un stup ca in canada trebuie sa știi să-l faci si cum să-l menții in parametrii..pare simplu ...
Sunt multe exemple buna in tara..păcat ca nu le dam ca exemplu, si nu le cerem un sfat la nevoie..
Am curaj si sun/ cer sfaturi de cate ori este nevoie..sunt multi oameni dispuși sa ajute...trebuie doar să-i urmărești...să-i simți..mellis scrie:Eu sunt curios daca dipa o iarna plina de povesti, stupina va creste in calitate..
Cine are ochi sa audă..
Sănătate..
Te referi cumva la mine ? Calitatea ta e calitatea mea ? La ce te referi ?
Pai nu sa suni . Scrie aici un nume .Eu n-am sunat pe nimeni niciodatamellis scrie:Am curaj si sun/ cer sfaturi de cate ori este nevoie..sunt multi oameni dispuși sa ajute...trebuie doar să-i urmărești...să-i simți..
mellis scrie:Anul trecut din cate țin minte i-ai inecat in sirop si le-ai dat spatiu mai mult decât era nevoie..poate am perceput eu greșit...
Ma aștept ca in acest an sa vad progres..toți putem progresa si creste in calitate..
Nu ma înțelege greșit, si eu fac greșeli, multe, am caiet, notez, planific...unele ies, altele ba..eficienta si calitatea mereu pot fi ridicate..
Sanatate
mausica scrie:![]()
hai ca esti tare de tot, sau te prefaci
Tu ai impresia ca eu am timp sa ascult albina ?[[/quote]pustu scrie:
mellis scrie:Ma aștept ca in acest an sa vad progres..toți putem progresa si creste in calitate
mellis scrie:...ci albina il asculta pe el..alesul...
pustu scrie:mellis scrie:Ma aștept ca in acest an sa vad progres..toți putem progresa si creste in calitate
De la 7 roi la 22 ce e ? Regres ?
Rating le ce ? Tot aud in ultimul timp aluzii de astea . Fratilor daca platiti ceva cuiva sa stiti ca luati teapa . Mergeti la politie ca sunteti pacaliti . Nu cer si nu ofer nimic la nimeni
mellis scrie:Apicultorul ce iese cu toate albinele din iarna, nu il aleargă prin stupina, nu roiesc, caturi pline de miere, purtare exemplara..
Stau albinele in barba-i alba si il asculta..si ii spun ce nevoi au...nevoi pe care el le știe dinainte sa le audă...
Sănătate..
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 48 vizitatori