Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pustu stuparul

Mesajde duma » 19 Feb 2016, 10:32

italianu scrie:Duma ,fara suparare, da' citi stupi ai?
In momentul cand depasesti suta ,sau 2sute nu mai ai timp de ,,pigulit'' ramele, mai ales ca acolo esti pe viteza,o bagi inautru si se gindesc ele ce-i mai bine!

Italianule ...... am plecat in floare cu 30 ....am renuntat la unul in pastoral ( bezmetic ) ...am venit cu ei acasa ...am mai renuntat la altul ...l-am aruncat peste gard ( tot bezmetic ) ...in urma unificarilor si alte pierderi ( viespi - furtisag , etc ) ...am intrat in iarna cu 18 ...nu mi rusine de acest lucru sa-l recunosc ....sunt unul din ala care nu sta pe ganduri ...nu-mi place matca ...i-am rupt gatul si il imprastii ...... incerc la numarul asta sa lucru ca si tine la 150-200 de stupi sau cati ai tu acum ...... timpul nu-mi permite sai bibilesc prea mult si de la an la an sunt tot mai constient de faptul asta ...de a nui deranja prea mult si prea inutil .
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 19 Feb 2016, 10:33

impresionant Pustiul asta ...... nu am reusit sa citesc tot ...am pierdut sirul ideii ..... numa sa nu va certati ...ideia este sa comunicati relaxati !
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde pustu » 19 Feb 2016, 11:24

nicus scrie:Eu nu inteleg.. eu nu inteleg... Pai nene cartea nu v a placut
Tu ma faci prost pe fata sau nu vad eu bine ? Eu iti spun ca sunt prost , nu trebuie sa-mi spui tu ;)
nicus scrie:o meserie sa o invatati si practicati nu ...

Uite una . O bag si pe aia cu sudorii dar sa vina nevastamea de la munca s-o pun s-o caute ca nu dau de ea
nicus scrie: ( se cauta oriune pe terra sudori, electricieni, ..etc.)
Eu te-am pus sa te faci inginer ?! :lol:
nicus scrie: vaci nu, porci nu.
As fi incercat dar mi-au zis vecinii " la bloc fara vaci si porci "
nicus scrie:V ati gasit sa experimentati albine..
Cine ma ? Eu si cu cine ?
Fişiere ataşate
20160219_092912.jpg
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde pustu » 19 Feb 2016, 11:25

Ca tot zici ca esti inginer , zi si mie un MIG mic , ieftin si bun , sa mearga fara gaz , ca am luat o sarma cu flux si cam stau si ma uit la ea . Sa nu mai zica capcaunul de ce rup scarile :lol: :lol:
pustu

Mesajde mellis » 19 Feb 2016, 11:27

italianu scrie:O bateti in cap de cit ?,7 pagini pentru ce? Io le dau 3 l de sirop si incet il duc!
Daca ai temperaturi nocturne cu plus ,se poate da f probleme! Important e sa-ti salvezi familia de albine!
P.s. no mai aburiti cu ,,aici alta clima"!

3l de sirop pe zi?
Asta este stimulare sau altceva?
In ce perioada folositi acest procedeu?
Care este castigul?
Sanatate.
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde pustu » 19 Feb 2016, 11:28

duma scrie:impresionant Pustiul asta ...... nu am reusit sa citesc tot ...am pierdut sirul ideii ..... numa sa nu va certati ...ideia este sa comunicati relaxati !
Cum ma ? Pai tu n-auzi ce zice tipul ? Sa ma duc la interviu cu mainile in buzunar . Asta se crede la Paris :lol: :lol:
pustu

Mesajde pustu » 19 Feb 2016, 11:30

mellis scrie:
italianu scrie:...

...

Nu te face ca nu intelegi . Italianul zice de acum , cand se mai incalzeste , cand e cu plus noaptea .
pustu

Mesajde maximotgv » 19 Feb 2016, 11:33

Eu am inteles ca Pustiul a pus o intrebare legata de hranirile intre culesuri si pana la urma s-a ajuns la concluzia ca el nu are "talent" in a vorbi cu albinele si ca ar fi cazul sa se lase apicultura si sa se apuce de sudura(ca tot foloseste el manusi!) iar noi ceilalti care stim sa stam la taifas cu albinele sa facem o colecta sa se poate duce si Pustiu la restaurant dar el este nedumirit ca nu stie cu cine! Am inteles bine, domle Astifoie, ca matale le traduci cel mai bine?
:lol:
maximotgv

Mesajde mellis » 19 Feb 2016, 11:35

Eu inteleg dar nu pricep.
Anul trecut ai dat mult sirop din cate am vazut.
Ai avut rezultatele asteptate? Ce concluzii ai tras anul trecut de anul acesta vrei sa dai mai mult?
Multumesc.
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde pustu » 19 Feb 2016, 11:37

maximotgv scrie:Eu am inteles ca Pustiul a pus o intrebare legata de hranirile intre culesuri si pana la urma s-a ajuns la concluzia ca el nu are "talent" in a vorbi cu albinele si ca ar fi cazul sa se lase apicultura si sa se apuce de sudura(ca tot foloseste el manusi!) iar noi ceilalti care stim sa stam la taifas cu albinele sa facem o colecta sa se poate duce si Pustiu la restaurant dar el este nedumirit ca nu stie cu cine! Am inteles bine, domle Astifoie, ca matale le traduci cel mai bine?

Va salut . Eu stiu cu cine vreau sa merg la restaurant . Numai ca n-am inteles la cine s-a referit nicus ;)
Apropo mutati albinele ?
pustu

Mesajde maximotgv » 19 Feb 2016, 11:41

Nu le mut. Anul asta fac experiente pe familiile alea, le lasa acolo la rapita. Mai am niste roiuri de anul trecut la Pietrari si daca aste de la Cuza se depopuleaza la rapita le ajut cu roiurile alea.
maximotgv

Mesajde pustu » 19 Feb 2016, 11:42

mellis scrie:Eu inteleg dar nu pricep.
Anul trecut ai dat mult sirop din cate am vazut.
Ai avut rezultatele asteptate? Ce concluzii ai tras anul trecut de anul acesta vrei sa dai mai mult?
Multumesc.

N-am dat sirop mult .De aia si turtele de acum . Imi era frica ca nu mai au mancare . Vreo 10 kg de zahar pe stup . Anul asta vreau sa dau 100 :lol: Doar la unu bineinteles :lol: :lol:
pustu

Mesajde proapis13 » 19 Feb 2016, 11:52

Nicolaie Astaifoaiei scrie:Si Proapis ca 13 aduce ghinion ca mața neagra .

Proverb popular romanesc...
Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul !
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 19 Feb 2016, 12:05

maximotgv scrie: Am inteles bine, domle Astifoie, ca matale le traduci cel mai bine?

Domle Maximoț ai inteles .
maximotgv scrie: Nu le mut. Anul asta fac experiente pe familiile alea, le lasa acolo la rapita. Mai am niste roiuri de anul trecut la Pietrari si daca aste de la Cuza se depopuleaza la rapita le ajut cu roiurile alea.

Deacu spui ca mai ai niste experiente la Cuza si daca familile de la Pietrari se depopuleaza le ajuti pana faci roi din dansele.

Am inteles bine domle Maximoț sau ma traduci ?
Ultima oară modificat de Nicolaie Astaifoaiei pe 19 Feb 2016, 12:15, modificat de 2 ori în total.
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 19 Feb 2016, 12:11

proapis13 scrie:
Nicolaie Astaifoaiei scrie:Si Proapis ca 13 aduce ghinion ca mața neagra .

Proverb popular romanesc...
Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul !

Ptiu drace !
Grai 13 ghinion .
Ultima oară modificat de Nicolaie Astaifoaiei pe 19 Feb 2016, 12:36, modificat 1 dată în total.
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde tuturicius » 19 Feb 2016, 12:30

mellis scrie:Decebal
Citește tot, puștu este supărat ca nu il lasa lumea sa dea mult sirop..am vrut sa-l reparam..
Uneori iese, alteori ba..
Cine se supara-n ghem?
Sanatate

Mellis, hai sa fim seriosi, una e sa repari omul alta e sa il iei la unspe' metri.
tuturicius

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?