Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pasiune invincibila

Mesajde BeesDream » 15 Oct 2013, 20:28

Daca intereseaza pe cineva familiile mele aveti anuntul aici: http://anunturiapicole.stuparitul.com/v ... f=7&t=8068
sanatate tuturor!
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde modigliani » 15 Oct 2013, 20:31

Ce-ai , mah ? :o :o :o

Te pomenesti ca te lasi de albine si te-apuci de pescuit !
Bizdrime , esti bine , mah ? Dracului , abia le-ai facut suport de stupi ! A vopsit toata familia la el . Acum le vinzi ? :?
modigliani

Mesajde mihaibursuc » 15 Oct 2013, 20:36

AI PATIT CEVA?DE CE VREI SA VINZI STUPII? ERAI FOARTE HOTARAT SA TE DEZVOLTI :cry:
mihaibursuc

Mesajde Mircea_63 » 15 Oct 2013, 20:53

Renunti la Bees si ramane doar Dream? :( Pai asta e pasiune invincibila???

Ce ai patit? Hai zi la tata, poate cineva, cumva, te poate ajuta. Speram ca esti bine sanatos.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde duma » 15 Oct 2013, 20:56

BeesDream scrie:Daca intereseaza pe cineva familiile mele aveti anuntul aici: http://anunturiapicole.stuparitul.com/v ... f=7&t=8068
sanatate tuturor!

Prietene imi pare rau sa aud asta ca vrei sa vinzi stupii ! Daca erai din zona mea sa vin dupa ele si sa mai discutam eram interesat ! Iti doresc bafta !!!
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde BeesDream » 15 Oct 2013, 20:59

Mircea_63 scrie:Renunti la Bees si ramane doar Dream? :( Pai asta e pasiune invincibila???

Ce ai patit? Hai zi la tata, poate cineva, cumva, te poate ajuta. Speram ca esti bine sanatos.

Ma ajuta dracu pe mine.. Astept eu sa ma ajute familia de ani de zile, dapai altcineva. Nu prea conteaza ce am ca nu sunt milog sa astept ajutoare de la altii. Ma descurc cum pot si vanzarea albinelor e prima si cam singura varianta.
BeesDream

Mesajde modigliani » 15 Oct 2013, 21:04

Mircea_63 scrie:
Ce ai patit? Hai zi la tata, poate cineva, cumva, te poate ajuta.

Bai , n-auzi , cre' ca n-ai inteles !

Chiar ne-ai pus pe jar , chiar iti ducem grija , chiar te-am ajuta cumva daca am putea .
da-le dracu de mistouri si de banane cu mustata . Alea-s facute ca sa mai destindem atmosfera . Ori acum inteleg ca ceva serios te determina ca renunti - vb lu' 63 - la "pasiunea ta invincibila" .

Bizdrime , omu'-n viata , pe langa alte alea de-i umplu viata . se leaga de cate-o pasiune , de cate-un hobby , de una-alta . Unii-s cu albinele , altii-s cu pescuitul , cu integrame si rebus , cu navomodele , etc . Sunt pasiuni ce ne vor umple viata si la vremea la care aceasta se va goli de toate celelalte .

Parerea mea : nu-i vinde . E treaba ta daca ne spui sau nu de ce ai decis asta . Respect eventuala ta tacere . Insa nu-i vinde !!! Decat daca in sinea ta ai descoperit ca de fapr n-a fost o atat de mare pasiune , ca te-ai entuziasmat aiurea , sau ca simti ca altceva te-ar putea defini . Albinele ( pestii , cainii , pisicile , papagalii , canarii , etc ) sunt pasiuni in care efectiv trebuieste sa investesti timp , rabdare , dar mai ales disponibilitate permanenta .

Uneori nici mie nu-mi convine sa-mi plimb cainele pe viscol sau pe ploaie torentiala . Cu toate astea o fac cu drag , pentru ca la momentul de candva cand am decis sa cresc caini mi-am asumat deplin si matur tot ce inseamna asta .

Mai gandeste-te , si-ar fi totusi bine sa imparti cu noi motivul care te determina acum sa renunti . Poate nu-i chiar asa de "groasa" treaba .
modigliani

Mesajde modigliani » 15 Oct 2013, 21:12

BeesDream scrie:Daca intereseaza pe cineva familiile mele aveti anuntul aici: http://anunturiapicole.stuparitul.com/v ... f=7&t=8068
sanatate tuturor!

Rog ca acest post , cel pe care-l citez , sa nu cada sub incidenta Regulamentului de Postare , recte asupra capitolului ce prevede interzicerea reclamei pe acest forum ! Va rog mult de tot , acceptati aceasta singura exceptie !
Este doar o propunere , dar cu toate astea , ......

...... anticipat va multumesc mult pentru intelegere !

Macar pana lamurim Bizdrimu' ca nu e bine ce face . Dar poate ca realmente , imperios , totusi are nevoie sa-i vanda .
modigliani

Mesajde BeesDream » 15 Oct 2013, 21:13

modigliani scrie:
Mircea_63 scrie:
Ce ai patit? Hai zi la tata, poate cineva, cumva, te poate ajuta.

Mai gandeste-te , si-ar fi totusi bine sa imparti cu noi motivul care te determina acum sa renunti . Poate nu-i chiar asa de "groasa" treaba .

Trebuie doar sa ma operez de ceva si fara bani nu am cum. Familia imi promite de ani de zile. Eu cat sa astept daca sa agravat situatia la maxim si nu mai pot astepta? Vand stupii si cumpar altii in primavara. (in functie de situatie) Sper ca v-ati linistit ca n-am murit.
BeesDream

Mesajde modigliani » 15 Oct 2013, 21:14

BeesDream scrie:
Trebuie doar sa ma operez de ceva si fara bani nu am cum. Familia imi promite de ani de zile. Eu cat sa astept daca sa agravat situatia la maxim si nu mai pot astepta? Vand stupii si cumpar altii in primavara. (in functie de situatie) Sper ca v-ati linistit ca n-am murit.

VINDE-I !!! Fa-te bine , pastreaza suportul pt stupi , si-ti promit solemn ca la primavara eu iti iau un stup !
modigliani

Mesajde modigliani » 15 Oct 2013, 22:02

Bai , ..... ia luati aminte acilea la mine , ca m-am gandit mai bine ! Am o idee ! S-a auzit in Romania de actionari pe stupi ??? :shock:

Sigur n-ati auzit de asa ceva ! Io m-as baga actionar ( sau partener , sau asociat , sau ..... alte-alea ) la un stup de-a lu' Bizdrim .

Iaca concret ce propun :

Bizdrimu' incaseaza cota parte din fiecare stup , dar se obliga cumva sa-i administreze ulterior vanzarii-cumpararii de "actiuni" . Intrucat stupii lui ne vor apartine ..... urmeaza ca in timp , fara sa stabilim termenul pentru "dividende" , sa cotizeze cu produse apicole in anul ce urmeaza . Cantitatile de produse le stabileste el personal , ca deh , doar e "adimistrator" ! Indiferent de faptul ca stupul in care am investit acopera sau nu , produce sau nu , la 31 Dec 2014 ne retragem din "actionariat" si stupii ii raman in posesie . Evident , odata cu PASIUNEA INVINCIBILA !

Citindu-i anuntul inteleg ca un stup are valoarea de 400 roni .

Licitez primul si spun ca achizitionez 10 % din primul stup , recte ii trimit Bizdrimului 40 ron saptamana viitoare . Evident , asta daca este de acord cu ceea ce propun . In situatia in care este de acord ...... care te bagi asociat cu mine la stupu' 1 ?

Ce rost are sa desparti minune de stupi de minune de suport ?
modigliani

Mesajde duma » 15 Oct 2013, 22:18

modigliani scrie:Bai , ..... ia luati aminte acilea la mine , ca m-am gandit mai bine ! Am o idee ! S-a auzit in Romania de actionari pe stupi ??? :shock:

Sigur n-ati auzit de asa ceva ! Io m-as baga actionar ( sau partener , sau asociat , sau ..... alte-alea ) la un stup de-a lu' Bizdrim .

Iaca concret ce propun :

Bizdrimu' incaseaza cota parte din fiecare stup , dar se obliga cumva sa-i administreze ulterior vanzarii-cumpararii de "actiuni" . Intrucat stupii lui ne vor apartine ..... urmeaza ca in timp , fara sa stabilim termenul pentru "dividende" , sa cotizeze cu produse apicole in anul ce urmeaza . Cantitatile de produse le stabileste el personal , ca deh , doar e "adimistrator" ! Indiferent de faptul ca stupul in care am investit acopera sau nu , produce sau nu , la 31 Dec 2014 ne retragem din "actionariat" si stupii ii raman in posesie . Evident , odata cu PASIUNEA INVINCIBILA !

Citindu-i anuntul inteleg ca un stup are valoarea de 400 roni .

Licitez primul si spun ca achizitionez 10 % din primul stup , recte ii trimit Bizdrimului 40 ron saptamana viitoare . Evident , asta daca este de acord cu ceea ce propun . In situatia in care este de acord ...... care te bagi asociat cu mine la stupu' 1 ?

Ce rost are sa desparti minune de stupi de minune de suport ?

Domul meu si prea distins Bizdrim cer si eu permisiunea de a mă înregistra si eu in caetul de sarcini si vin cu 50 ron mâine daca primesc un cont sau alt ceva!
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde BeesDream » 15 Oct 2013, 22:50

Dragi stupari, va rog eu frumos sa terminati cu astfel de actiuni caritabile. Mowgly ti-am spus tie ce sufar si gata ai inceput? Daca stiam nu iti mai spuneam. Un ajutor mi-ati putea oferi daca ati trimite un client la mine, atata tot. Multumesc pentru gesturile voastre frumoase dar gata STOP.
BeesDream

Mesajde Florin Dobre » 15 Oct 2013, 23:04

Mircea_63 scrie:Renunti la Bees si ramane doar Dream? :( Pai asta e pasiune invincibila???

BigBro, iar mi-ai luat vorba din gura :shock:

Bisdrime...
Ai o problema de rezolvat. Vinde stupii si rezolv-o.
Te inteleg, pentru ca stiu cum e sa-ti refuzi o pasiune.
Daca iti e scris sa ai albine, le vei avea din nou.

p.s. Pastreaza suportii.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Mircea_63 » 15 Oct 2013, 23:10

BD-ule, hai sa facem altfel. Cumpara Modiglianul stupii tai. :shock: Noi nu te ajutam cu nimic ci il ajutam -cine vrea, bineinteles- pe el. Si asa e... nesuferit, vorbeste prostii si se tine de băţ cand are timp liber. ;)

Asadar il ajutam sa cumpere stupii de la tine, cu o conditie: ii lasa la tine, ca unde sa-i mute la el la atelier? Apoi, in primavara e treaba lui ce face cu ei.

Stii vorba indianului? Howgh!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde danielmihai » 15 Oct 2013, 23:26

Sa speram ca nu o sa-ti abandonezi visul niciodata!Numai bine si multa sanatate!
danielmihai

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?