Bezna Zorilor scrie:
Deci pana la urma tu, daca vrei sa citesti ceva si vine Plesu si iti spune ca e pericol la citire, tu inchizi cartea?
Bezna Zorilor scrie:Da...ce sa zic...Imi ia juma' de an de scris pe forum ca sa gasesc si eu miere de zmeura.
paul scrie:[
Stai ... nu ti-am povestit de mierea de facelia !
Avram scrie:paul scrie:[
Stai ... nu ti-am povestit de mierea de facelia !
Paul ... bine ai revenit pe forum !
Bezna Zorilor scrie:Eu mai caut de maracini si de menta. Ca sa stii.Simt ca ai inteles cuvantul 'incredere' si ca esti de incredere. Eu o sa ma uit si pe aci de broscuta, pentru ca la cat de multe au intrat in tara, nici nu se merita sa te mai duci in Germania. Dar daca gasesti tu ceva mai oachesa si mai buna (bucurestenii te jecmanesc), purcedem la actiune. Inteleg ca te si pricepi la masini, daca te'ai oferit sa dai cu ochiu' prin targ. Asa ca ori trimit un apropiat sa mi'o aduca, ori ma infiintez pentru ca oricum am niste prieteni de vizitat in Iasi si merit si eu o saptamana de vacanta in moldova. Plus ca poate se da o chermeza cu elefanti copti in municipiul Bacau, cu mai multi invitati, cine stie...
Mai ales ca primavara sunt multe sarbatori, printre care si 'buna vestire'...
Bezna Zorilor scrie:Pune'ma si pe mine pe lista cu zmeura, facelia si mana, cate 2 din fiecare. Cand ai borcanele gata si te uiti la ele vrand sa le bagi in coletne vedem in camera privata. Si poate pui langa borcane si niste seminte din planta asta albastra de zici...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori