Nea Gica spune-mi te rog ,la aceasta impachetare urdinisul il micsorezi sau ramane asa larg ... ?
Ai stupii cu fund fix ... cu sita sau plini ?
Avram scrie:Nea Gica spune-mi te rog ,la aceasta impachetare urdinisul il micsorezi sau ramane asa larg ... ?
Ai stupii cu fund fix ... cu sita sau plini ?
gica.mosu scrie:....Nu am sa scriu nica despre ce fel de impachetare fac-horn s-au clopot
irina scrie:gica.mosu scrie:....Nu am sa scriu nica despre ce fel de impachetare fac-horn s-au clopot
Da' n-ati scris nica nici de ziarul de sub paturica
feederman scrie:Undeva ati spus ceva legat de un perete despartitor intre 2. ??? familii. Peretele- diafragma este marginit de letisoare cu grosimea de 6 mm? De ce 6 mm si nu 7; 8; 10? Indicati-mi va rog acea postare. Toate cele bune!
teinegru64 scrie:In poligon avem o tinta cu un mic punct....de ce sa nu profitam si noi...aia care vedem mai in ceata?
gica.mosu scrie:Daa Florine,la Mioveni,la targ erau destule "viespi=grupuri mici"...(cald 22*trag la duuulcegarii-card)...dar aniiiii....
![]()
P.S-s-ar putea ca multi dintre voi sa radeti de ac tip de palarie...dar sunt ff buni=practice vara siii la pescuit
gica.mosu scrie:teinegru64 scrie:In poligon avem o tinta cu un mic punct....de ce sa nu profitam si noi...aia care vedem mai in ceata?
D-om Mitica ...cand ii ceata s-au intuneric=bagi" proiecoarele"...P.S-te invit 16-18 oct=la un salau la Vadeni...Te bagi
![]()
![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori