in primul rand vreau sa va multumesc pentru tot ajutorul si pentru rabdarea de care dati dovada. am inceput timid dar pe parcurs s-a nascut o pasiune si o dragoste de nedescris prin cuvinte, indiferent ce voi face si unde voi fi, de apicultura nu ma voi lasa in veci..... de curand m-am inscris si la cursurile de apicultura, prin care sper sa invat cat mai multe. sanatate!
''albinele au nevoie de flori ca sa traiasca si florile au nevoie de albine ca sa rodeasca''
Salut! La multi ani ! Si sper ca acele cursuri sa iti fie de folos! Si eu frecventez unul!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!
“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“ (Herodot, Istorii, V.10)
Putina ceara facuta de mine din resturi stranse de pe rame ,ceva capaceala si douo rame. nu este multa dar cu timpul voi strange si o voi da la schimb pe foite, sanatate!
Fişiere ataşate
x
''albinele au nevoie de flori ca sa traiasca si florile au nevoie de albine ca sa rodeasca''
Astazi am facut un control rapid prin ridicarea capacelor, pt a vedea daca au luat turta facuta de mine. turtele erau luate , daca mai aveau 10% din ele. ce a fost curios, este ca la toti erau fagurei deasupra ramelor. cred ca este de bine, nu?