Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Marek

Mesajde antal_bee » 11 Mai 2011, 21:56

dorindafi scrie:
antal_bee scrie:daca zici ca faguri nu arata bine inseamna ca-l insulti pe unul din greii apiculturii de aici de pe forum :lol: :lol:
Probabil imaginea nu-i prea buna ca fagurii sunt super ok.

fagurii din cat sa vede sunt ok ,dar ramele :roll:

Daca asa zice-ti asa o fi, ca ... la cat ma pricep eu...da de ramele noi nu aveti ce comenta. Din pacate nu am gasit sarma de 0,4 si a trebuit sa comand asa ca mai dureaza pana le insarmez si montez fagurii artificiali :mrgreen: :mrgreen:
Nu te osteni sa ajungi bogat; nu-ti pune iscusinta ta in aceasta. Pilde cap. 23 vrs.4
antal_bee

Mesajde victor s » 12 Mai 2011, 15:55

antal_bee scrie:daca zici ca faguri nu arata bine inseamna ca-l insulti pe unul din greii apiculturii de aici de pe forum :lol: :lol:
Probabil imaginea nu-i prea buna ca fagurii sunt super ok.

scuze daca remarca mea a parut a fi o insulta. chiar nu mi-am dorit sa insult pe nimeni si intradevar, poate ca m-am inselat eu.
dar totusi, cred ca au ceva vechime... :D
victor s

Mesajde Adi Hodis » 12 Mai 2011, 19:33

victor s scrie: scuze daca remarca mea a parut a fi o insulta. chiar nu mi-am dorit sa insult pe nimeni si intradevar, poate ca m-am inselat eu.
dar totusi, cred ca au ceva vechime... :D

Inloc sa vedetzi si voi ca baiatul e la inceput si sa-i laudati ambitzia ... voi va impiedicatzi de rame.
Mai si zice Victor ca n-a vrut saaa ... da' tot ai mai da un bobarnac la urma.
Dar ia ziceti voi dragii mei carcotashi, voi avetzi totul nou noutz ? ... poate ca da, daca va tzine buzunarul dar uneori nu te ajuta nici banii ( ca nu gaseshti marfa ) si atunci ... cand te frige la „ dorintza ”... Doamne ce bun este si second handul, a ?.
Eu i-am dat ramele acelea, cam vechi ce-i drept, RAMELE insa fagurii sint f. buni pt. ouat.
Sincer sa fiu, chiar am stat pe ganduri daca sa-i dau s-au nu ... ca inmultzesc si eu stupina si am nevoie de rame cladite.
Ia zicetzi-mi voi, cata miere consuma albinele sa cladeasca un fagure ? ... si veti intzelege de ce stateam pe ganduri.
Va salut cu drag ... da' numa' daca mai carcotitzi oleaca :D
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde antal_bee » 12 Mai 2011, 21:08

Repet... la mine in zona poti sa ai bani gramada ca albine nu vinde nimeni (eu voi lua din Satu Mare, roi). Aveam nevoie de rame cladite astfel incat cand voi aduce roii sa aiba matca loc de pontat la discretie. :mrgreen: :mrgreen:

Sa va prezint ce fac eu in timpul liber, sau cu ce-mi petrec timpul liber uneori.
Fişiere ataşate
Eclipse bike.JPG
Nu te osteni sa ajungi bogat; nu-ti pune iscusinta ta in aceasta. Pilde cap. 23 vrs.4
antal_bee

Mesajde dorindafi » 12 Mai 2011, 21:21

:mrgreen: hai sa m-ai carcotim victore :o sa nu ma lashi :lol:
adi - nu conteaza cine i-a dat ramele . atunci cand vrem sa ajutam pe cineva o facem cu draga inima

din cate shtiu eu pt un fagure de 1/1 se consuma in jurul a doua kg de miere
daca greshesc nu-i tarziu sa-nvatz :x
dorindafi

Mesajde antal_bee » 12 Mai 2011, 21:41

Ia lasati carcotelile, n-ati bagat de seama ce de albine s-au adunat la ramele lu Adi !!?? inseamna ca-s bune 8-) 8-)
antal_bee

Mesajde victor s » 12 Mai 2011, 22:08

inca una si...gata...
pai daca stiam eu de la cine le ai...le elogiam, le ridicam in slavi... :lol:
meteahna romanului...judecam la prima vedere
dar de ce nu ai luat si tu rame din alea noi...doar ai vazut ce atelier are adi si cam ce iese din manutele lui???
va salut pe amandoi ! (nu puteam sa-l las pe dorin singur, la greu !!!) :lol:
victor s

Mesajde Adi Hodis » 12 Mai 2011, 22:30

Victore, raspund eu, avea nevoie de rame cu faguri claditzi, buni pt. ouat, ramele mai merg unele min 7 ani, chiar si 10 altele ca sint intre ele si mai tinerele ... si n-au fost la contravaloarea a 1 kg. de miere bucata ( Dorine, eu atit shtiu ca consuma albinele pt. a cladi 1 fagure 1/1 ).
Asadar eu zic ca e bine, daca este multzumit.

Marcule, tot am vrut sa te intreb si am uitat ... de ce ai pus sirop in rame, cine te-a sfatuit ?. :roll:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
Adi Hodis

Mesajde MyBees » 13 Mai 2011, 03:14

Adica i le-ai dat fara sirop? :shock: :lol:
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde antal_bee » 13 Mai 2011, 17:25

Da mi le-a dar fara sirop. Asta-i treaba?! :lol: :lol: A trebuit sa ma prostesc eu sa pun sirop, cine m-a pus? capu ala prost al meu. ;) ;)
antal_bee

Mesajde antal_bee » 10 Iun 2011, 01:17

De curand sunt posesorul a doua roiuri, mai exact de 4 zile. In sfarsit ma pot considera si eu incepator. Voi reveni cu poze cat mai curand. 8-)
antal_bee

Mesajde antal_bee » 12 Iun 2011, 11:04

albinutele mele
Fişiere ataşate
albinutele mele (Medium).JPG
2xroi (Medium).JPG
antal_bee

Mesajde antal_bee » 15 Iun 2011, 09:57

Restul de corpuri 3/4 si ramele pt podisorul hranitor.
Fişiere ataşate
SAM_0014 (Medium).JPG
antal_bee

Mesajde antal_bee » 25 Iun 2011, 01:49

Ma simt in plus pe acest forum. :cry: Macar in alta parte am fost felicitat de achizitia pe care am facuto. Da nu-i nimic 8-) maine imi aduc abrichtu acasa. Poate pun ceva poze da nu stiu daca mai merita.
antal_bee

Mesajde gica » 25 Iun 2011, 07:54

Hai dom'le fii serios,nu ai nevoie de felicitari ci de suturi sa avansezi.
Ai aici 5 pagini scrise dar altele nu ai mai citit.
In loc de felicitari ia de la mine doua suturi:
- ai pus stupii in soare si asta nu se face
- ai pus stupii aproape pe pamant si ei trebuiau pusi la 50-60 cm de la pamant
gica

Mesajde Adi Hodis » 25 Iun 2011, 08:09

antal_bee scrie:Ma simt in plus pe acest forum. :cry: Macar in alta parte am fost felicitat de achizitia pe care am facuto. Da nu-i nimic 8-) maine imi aduc abrichtu acasa. Poate pun ceva poze da nu stiu daca mai merita.

- FELICITARI !!! FELICITARI !!! FELICITARI !!!

No´ acum te simti mai bine ?. :)

Lasa bre oftica si bucura-te de reusitele tale, chiar si de cele marunte ca sint mai importante decat sa-ti fie gadilat sentimentul mandriei.

Sa nu te superi de suturile de mai sus, stii ca orice sut in fund, inseamna un mic pas inainte ?. ;)
Pune fan pe stupii care sint la soare ca mai reduce din caldura.
Adi Hodis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?