Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: CORNEL V.

Mesajde victor s » 13 Aug 2011, 21:34

:o nea gica...contramandez tot...NU MAI VIN, cu toate ca...dar lasa...mai bine tin eu drumu' drept...ca-i mai sanatos asa... :lol: :lol: :lol: !
ba mai vin, dar pun sotia la volan si i-i spun sa nu opreasca motorul, daca o fi sa fie pe ''nasoale'' decat sa sar in masina si sa fug... :roll:
victor s

Mesajde gica » 13 Aug 2011, 22:26

Lasa Victor ca se rezolva.Am o roaba de cuie strambe,ceva blani sa bag niste negrese de 70 in ele.
Pe langa stupina sunt niste draci de copii,cu un borcanel de miere te rezolva.Numa sa-ntorci spatele.
Vulcanizarea e la 6 km si am eu grija sa-i zic sa inchida.
Si sa vezi ce stoguri de fan sunt pe aproape.
gica

Mesajde CORNEL V. » 13 Aug 2011, 22:34

gica scrie:
CORNEL V. scrie:ps.Nea Gica, sa ma suni cand o veni nea Janese prin zona sa-l prindem intre olteni...nu-l vad bine :lol:

Vine ea si ziua aia.Ca-l stii bine.Cand il mananca undeva asta nu mai are stare.Da ce fac cu el mai Cornel ca are 120 de kile.Asta nu-i om de luat la ture,caldura,du-te,vino,na asta,da aia,fa aia,etc.
Mi-e sa nu raman cu el pe constinta.Pe de alta parte mi-e frica de soacra-sa ca o cunosti si matale,nu-i de gluma cu ea

Las' pe mine , nea Gica(cred ca nu citeste nea Janese :P ),matale sa ai grija sa ti-i soacra la distanta ca de rest ma ocup eu ;) :lol:
CORNEL V.

Mesajde CORNEL V. » 13 Aug 2011, 22:38

Badea Alin scrie:Cornele, eu sunt cel care a „căzut în plasă” ieri. Din fericire eu mi-am luat bere cu mine (în Tg-Jiu se găsește fără alcool - na că ți-am zis-o). oricum nu are acelați gust, așa că atunci când am ajuns acasă ... . Referitor la poza „la ce se uită oamenii ăia”, cred că lu` nea` Gică îi era frică să nu iese matca să înțepe grila :lol:
Salutări!!!

Mai Aline,stii cum e cu berea fara alcool,ai aceeasi senzatie ca si cum ai mirosi o floare cu masca de gaze pe figura :P ,decat de-aia mai bine apa din piscina :lol:

Salut :!:
CORNEL V.

Mesajde Adi Hodis » 13 Aug 2011, 23:17

gica scrie:
CORNEL V. scrie:ps.Nea Gica, sa ma suni cand o veni nea Janese prin zona sa-l prindem intre olteni...nu-l vad bine :lol:

Vine ea si ziua aia.Ca-l stii bine.Cand il mananca undeva asta nu mai are stare.Da ce fac cu el mai Cornel ca are 120 de kile.Asta nu-i om de luat la ture,caldura,du-te,vino,na asta,da aia,fa aia,etc.
Mi-e sa nu raman cu el pe constinta.Pe de alta parte mi-e frica de soacra-sa ca o cunosti si matale,nu-i de gluma cu ea

Nea Gica, nea Janese ca nea Janese da´ ce zici matale daca l-ai prinde pe Pupe v´o doo trii zile la matale, a ? ... ca stii ce spor are la lucru ... numa sa ai ce sa-i dai. :P

- Pupeooo !!! ... nu-ti surade o corvoada pe la stupinele lui nea Gica ? ... :P
Haidi badie, ca n-are multe sute de stupi ... terminati repede ... cafea sa fie. :P
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde gica » 13 Aug 2011, 23:50

Cu pupe nu ma incurc.Ca asta are vreo 600-800 de stupi.Asta una.A doua e ca ma pune el pe mine la munca.La cati am eu,vine scoate mierea,bate 500 de rame,insarmeaza,pune faguri,face roi si abia se face de pranz.Cafeaua e 10 E/kg si bea vreo doua galeti.Da cu el eu mai apuc pranzul?
Pana seara pregatiri,baga Varachet,si daca vede cei 5 metri cubi de scandura facem tusti cu cheresteaua s-o tragem la grosime,ba mai sta si a doua zi sa facem 100 de stupi.
Repet,cu pupe nu ma-ncurc.Ca-s om si eu nu fiara (de calcat).
gica

Mesajde liviu1965 » 14 Aug 2011, 00:13

no comment
Totusi , ti-ai gast nasu' ?
liviu1965

Mesajde Adi Hodis » 14 Aug 2011, 00:34

Ce mi-ar placea mie sa vad la matale ... cum da Pupe cu capacele, cu podisoarele ... pe stupii vecini ... nea Janeseee !!! mai tzii minte ? :D ... mai stiu eu pe unu´, alt apicultor ;) vrednic care da cu ele de parca nu-s ale lui ... sa traiesti altu´le :P
Nea Gica, sa-i vad p´astia doi la munca la matale ... as veni maine dimineatza ... numa´ sa-i vad, la concurs.

CornelV ... sa ma ierti ca tavalim pagina ta ... mai bine mergem la ping-pong ca-i tarlaua lui Nea Janese ;)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
Adi Hodis

Mesajde CORNEL V. » 14 Aug 2011, 06:33

Nu-i nici o problema Adi,da-i inainte cu putere :P
Acum intru si eu :P
Sa traiesti
CORNEL V.

Mesajde alt stupar » 14 Aug 2011, 11:25

Adi Hodis scrie: ... mai stiu eu pe unu´, alt apicultor ;) vrednic care da cu ele de parca nu-s ale lui ...

fi antena: asa inventiv cum e romanu` hai sa facem un concurs de idei: STUPUL FARA DE CAPAC !!!!
adica, il rastorni rapid pe-o rana si cauti in el pe dedesupt :lol:
dau cinci roi de septembrie :ugeek: aluia care-l potriveste
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Adi Hodis » 14 Aug 2011, 12:17

alt stupar scrie:...
adica, il rastorni rapid pe-o rana si cauti in el pe dedesupt :lol:
dau cinci roi de septembrie :ugeek: aluia care-l potriveste

Daca ai sti tu cat mi-am stors eu neuronii ca sa ... nu fac nimic ... numa´ sa ma plimb printre sute si sute de stupi cu numaratoarea ... si faceam socoata la mierea transformata in bani ... deh, vise de lenios :P ...
Daca chiar vrei, eu iti fac un stup exact asa, sa-l rastorni ca sa poti scoate rame din el ... cum vrei sa fie ? ... cu floricele si cafele desenate ? ... ca se poate da´ vezi ca n-o sa mai poti tranti capacul, sita, catul ... :lol:
Da´ targul e pe o familie ... nu pe un roi ... de septembrie.
Ma da´ ai familii care roiesc si in septembrie ??? :shock:
Adi Hodis

Mesajde liviu1965 » 14 Aug 2011, 12:23

Nu aveti nevoie de albitru ?
Iau putin , 10% din chezas.
liviu1965

Mesajde Badea Alin » 14 Aug 2011, 12:28

gica scrie:Ote-l ca se puse pe picioare.Ce-nseamna sa fii tanar.Ca de hodorogi ca mine si Janese e plin forumul.
Ote-te pozat:

hai mă nea` Gică, mă făcuși vedetă? norocu meu că am voalu` pe față și nu mă recunoaște lumea pe stradă, altfel n-aș face față la autografe
Unde ești nea`Gică, să ne lămurești ...
Badea Alin

Mesajde Badea Alin » 14 Aug 2011, 12:33

CORNEL V. scrie:
Badea Alin scrie:Cornele, eu sunt cel care a „căzut în plasă” ieri. Din fericire eu mi-am luat bere cu mine (în Tg-Jiu se găsește fără alcool - na că ți-am zis-o). oricum nu are acelați gust, așa că atunci când am ajuns acasă ... . Referitor la poza „la ce se uită oamenii ăia”, cred că lu` nea` Gică îi era frică să nu iese matca să înțepe grila :lol:
Salutări!!!

Mai Aline,stii cum e cu berea fara alcool,ai aceeasi senzatie ca si cum ai mirosi o floare cu masca de gaze pe figura :P ,decat de-aia mai bine apa din piscina :lol:

Salut :!:

eu nu beau apă că ruginesc, sucuri pt. că au prea multe E-uri așa că...
Și sincer să fiu una dintre ele, recent apărută parcă se apropie timid la gust de cea cu alcool (nu-i dau numele să nu-i fac reclamă) :D
Unde ești nea`Gică, să ne lămurești ...
Badea Alin

Mesajde ves.lucian.zabrani » 14 Aug 2011, 13:22

ba eu il dau !!! este o bere pentru soferi !!! scrie pe es ca are sub 0.3 % alcool . se numeste GESTLER daca imi aduc bine aminte !!! !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde gica » 14 Aug 2011, 15:32

Ca sa vedeti si voi cum se fac carnatii oltenesti:
1/3 carne vitel,1/3 carne porc,1/3 grasime porc.
Se amesteca la fix,se condimenteaza bine,se sareaza si se baga in membrana.Se pun la zvantat cateva zile apoi la fum rece (dar putintel) si ger cat cuprinde cam o luna.
Ce vedeti este din anul inainte de criza.Gaeata aceea alba o cunoasteti din targurile apicole.Este din aia de 18 litri.Cu asta se masoara
Fişiere ataşate
indagra 055.jpg
gica

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?