ba mai vin, dar pun sotia la volan si i-i spun sa nu opreasca motorul, daca o fi sa fie pe ''nasoale'' decat sa sar in masina si sa fug...
gica scrie:CORNEL V. scrie:ps.Nea Gica, sa ma suni cand o veni nea Janese prin zona sa-l prindem intre olteni...nu-l vad bine
Vine ea si ziua aia.Ca-l stii bine.Cand il mananca undeva asta nu mai are stare.Da ce fac cu el mai Cornel ca are 120 de kile.Asta nu-i om de luat la ture,caldura,du-te,vino,na asta,da aia,fa aia,etc.
Mi-e sa nu raman cu el pe constinta.Pe de alta parte mi-e frica de soacra-sa ca o cunosti si matale,nu-i de gluma cu ea
Badea Alin scrie:Cornele, eu sunt cel care a „căzut în plasă” ieri. Din fericire eu mi-am luat bere cu mine (în Tg-Jiu se găsește fără alcool - na că ți-am zis-o). oricum nu are acelați gust, așa că atunci când am ajuns acasă ... . Referitor la poza „la ce se uită oamenii ăia”, cred că lu` nea` Gică îi era frică să nu iese matca să înțepe grila![]()
Salutări!!!
gica scrie:CORNEL V. scrie:ps.Nea Gica, sa ma suni cand o veni nea Janese prin zona sa-l prindem intre olteni...nu-l vad bine
Vine ea si ziua aia.Ca-l stii bine.Cand il mananca undeva asta nu mai are stare.Da ce fac cu el mai Cornel ca are 120 de kile.Asta nu-i om de luat la ture,caldura,du-te,vino,na asta,da aia,fa aia,etc.
Mi-e sa nu raman cu el pe constinta.Pe de alta parte mi-e frica de soacra-sa ca o cunosti si matale,nu-i de gluma cu ea
Adi Hodis scrie: ... mai stiu eu pe unu´, alt apicultorvrednic care da cu ele de parca nu-s ale lui ...
alt stupar scrie:...
adica, il rastorni rapid pe-o rana si cauti in el pe dedesupt![]()
dau cinci roi de septembriealuia care-l potriveste
gica scrie:Ote-l ca se puse pe picioare.Ce-nseamna sa fii tanar.Ca de hodorogi ca mine si Janese e plin forumul.
Ote-te pozat:
CORNEL V. scrie:Badea Alin scrie:Cornele, eu sunt cel care a „căzut în plasă” ieri. Din fericire eu mi-am luat bere cu mine (în Tg-Jiu se găsește fără alcool - na că ți-am zis-o). oricum nu are acelați gust, așa că atunci când am ajuns acasă ... . Referitor la poza „la ce se uită oamenii ăia”, cred că lu` nea` Gică îi era frică să nu iese matca să înțepe grila![]()
Salutări!!!
Mai Aline,stii cum e cu berea fara alcool,ai aceeasi senzatie ca si cum ai mirosi o floare cu masca de gaze pe figura,decat de-aia mai bine apa din piscina
![]()
Salut
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori