Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ovidiu_78

Mesajde CATALIN » 31 Iul 2014, 17:54

La multi ani :)
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde ovidiu_78 » 01 Aug 2014, 02:21

Multumesc mult pt urari...asemenea va doresc si voua

va salut cu respect si drag :)
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde popageorgian » 01 Aug 2014, 14:47

la multi ani sanatosi iti doresc!
http://popageorgian86.sunphoto.ro/

Un om cinstit este cea mai nobila lucrare a Lui Dumnezeu
popageorgian

Mesajde delorin I » 01 Aug 2014, 15:06

Eram sa ratez....La multi ani! Tot ce iti doresti!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde ovidiu_78 » 01 Aug 2014, 23:01

am achizitionat niste faguri de plastic produsi de o firma americana,culoare neagra...am luat 10 buc sa vad ce si cum....primul lucru care am facut a fost sa fierb niste apa intr-un fierbator electric,dupa care am turnat direct pe o foita,s-a indoit un pic dar numai atat,si apoi si-a revenit inpoi,nu s-a sucit sau altceva ca astea chinezesti ce sunt la noi,care doar la o simpla aplicare a ceriicu trafaletul se suceste de numai,celulele sunt mai ridicate,sunt foarte de calitate,am sa vad la anul ce si cum....
Fişiere ataşate
rsz_img_0516.jpg
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde ovidiu_78 » 01 Aug 2014, 23:04

a
Fişiere ataşate
rsz_img_0519.jpg
ovidiu_78

Mesajde Adi Hodis » 01 Aug 2014, 23:41

ovidiu_78 scrie:am achizitionat niste faguri de plastic produsi de o firma americana,culoare neagra...am luat 10 buc sa vad ce si cum....primul lucru care am facut a fost sa fierb niste apa intr-un fierbator electric,dupa care am turnat direct pe o foita,s-a indoit un pic dar numai atat,si apoi si-a revenit inpoi,nu s-a sucit sau altceva ca astea chinezesti ce sunt la noi,care doar la o simpla aplicare a ceriicu trafaletul se suceste de numai,celulele sunt mai ridicate,sunt foarte de calitate,am sa vad la anul ce si cum....

Vei fi foarte multumit, daca le ceruiesti.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde ves.lucian.zabrani » 02 Aug 2014, 06:57

Domnule , ce s-a schimbat lumea asta !!!
:lol: :lol: :lol:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde ignatov andrei » 02 Aug 2014, 07:11

ves.lucian.zabrani scrie:Domnule , ce s-a schimbat lumea asta !!!
:lol:

Razi tu, Luciane, dar aparitia fagurilor de plastic a avut ca motivatie si "porcariile" pe care le faceau (fac) cei ce produc fagurii de "ceara"!
Nimic nu e mai sanatos si mai bun ca CEARA CURATA, dar unde o mai gasim???
ignatov andrei

Mesajde ves.lucian.zabrani » 02 Aug 2014, 07:50

Razi tu, Luciane, dar aparitia fagurilor de plastic a avut ca motivatie si "porcariile" pe care le faceau (fac) cei ce produc fagurii de "ceara"!
Nimic nu e mai sanatos si mai bun ca CEARA CURATA, dar unde o mai gasim???[/quote]

Sper sa nu ma fi inteles gresit , Andrei !!! Cu siguranta ca ai dreptate in ceea ce spui !!! mai ca imi vine sa ma apuc sa fac acasa fagurii artificiali !!! mai trebuie sa achizitionez o presa !!! toata iarna , langa soba , cu un pararel de vin alaturi ...sau o rachie buna ... ce zici ???
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde liviutzbogos » 02 Aug 2014, 09:58

ves.lucian.zabrani scrie:
Sper sa nu ma fi inteles gresit , Andrei !!! Cu siguranta ca ai dreptate in ceea ce spui !!! mai ca imi vine sa ma apuc sa fac acasa fagurii artificiali !!! mai trebuie sa achizitionez o presa !!! toata iarna , langa soba , cu un pararel de vin alaturi ...sau o rachie buna ... ce zici ???
:P :P :P

Daca-i vorba de rachie buna (din prune provenite din pruni altoiti), vin si eu sa va ajut, eu presez :D
Radem, glumim, dar si pe mine ma tot bate gandul sa fac o presa ca cea prezentata de nea Marin din Srbija. Eu zic ca pentru o stupina de pana la 50 de familii, toata iarna ai ocupatie si iti asiguri necesarul de faguri pentru anul urmator.
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde ves.lucian.zabrani » 02 Aug 2014, 10:05

Domnule , cum vin ajutoarele , nici nu-ti vine sa crezi !!!
:lol: :lol: :lol:
ves.lucian.zabrani

Mesajde Lucian63 » 02 Aug 2014, 14:49

... eu asez fagurii unul peste altul, la linie ... si intre ei, sa nu se lipeasca, stropesc cu rachie! ... si sa vezi cum termini repede! .... (rachiul ! ... :D )
Lucian63

Mesajde Jean Valjean » 25 Oct 2014, 11:35

ovidiu_78 scrie:2

De curatat ai curatat-o, insa cum faci ca sa nu rugineasca iar?
Am si eu una la fel - No. 4 - si nu stiu cu ce sa-i dau sa nu rugineasca.
De asemenea, ce fel de piatra folosesti pentru ascutit cutitul?
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde cristian bh » 25 Oct 2014, 17:39

Jean Valjean scrie:

Eh,si-a schimbat stapanul intre timp, :) thanks Ovidiu,ea ramane la fel de frumoasa,iar putina rugina o prinde din umiditatea din aer n-ai ce-i face,si nici nu e nevoie sa straluceasca ,eu pt ascutit am o piatra dubla Narex,si ulei din ala la tub 4 WD sau Wurth,
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde ovidiu_78 » 26 Oct 2014, 04:31

Jean Valjean scrie:

Ulei 4wd si nu mai ai treba...la ascutit folosesc piatra de apa, adica cu apa se foloseste, nu cu ulei...in general folosesc 1000 si 3000 granulatie, dar am de la 250 in sus....si am aparat pt ascutit si dalti si lame de rindele, veritas mk2...e incredibil acest dispozitiv....multe varfuri de degete mi le-am slefuit inainte, ca sa mentii unghiul corect...acum e o joaca

intre timp am alta cristi...si una nr 5....ebay.uk.co.....licitatie..cum le prinzi...sau piata vechituri...pe la 7-15 lire variaza, plus 3lire acid citric si e ca noua ;)
ovidiu_78

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?