Florin Dobre scrie:Vin eu. Decontezi transportul?

Florine ...nu imi permit dar ....sa mor ca ti-asi deconta transportul macar tur . Am mers la vecinul din vale ( vizavi de lan ) si l-am intrebat daca ma primeste ...si a dat din gard in gard , de ce m-am dus la el? ca nu am paza la locatia" mea " si mi frica sa nu ma praduiasca bandiți daca ii las acolo
....indirect am auzit ca daca vin si ii aduc vre-o boala in stupina si etc, etc ....auzi tu bolnave ale mele cand eu in fiecare sfarsit de saptamana mai ca nu le-am spalat pe picioruse si lui i-au murit 15 familii din cauza ca au avut prea multa mancare ....halal apicultor ....dar sapand am aflat cum de a intrat in posesia terenului cu tot cu stupi de la niste baeti din oltenia care nu se stie de ce au plecat si el sa ales cu totul ....sa inteleg pe parcursul sapaturilor ca a fost un consilier in primaria din localitate si la fiecare sedinta avea ceva de obiectat , si de acolo cred ca a fost exmatriculat ...in fine asta este . A citi el ceva , stie el ceva dar se pare ca i-a dat cu virgula cand ia venit raspunsul de la acesarea fondurilor .... NU .
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.