de Bezna Zorilor » 14 Mar 2018, 02:10
Cand am intrat aici pe forum am devenit foarte repede clona lui Modi sau Modi in izmene. Nu inteleg nici acum de ce.
Modi, nu te citesc, pentru ca foarte putine jurnale personale/autobiografii imi plac, dar imi place figura ta...pentru ca esti retro. Barcile nu imi plac, de aceea nu o sa ne asociem. Inteleg ca esti nu foarte pe placul unora aici, dar esti pe placul altora, nu pentru ceea ce scrii, ci pentru ceea ce esti. Totusi, ai dreptate cu ce scrii, dar politica e o chestie tampita, stupida, si e o pierdere de timp pentru oameni sa se ocupe cu asa ceva, chiar trebuie sa nu aiba altceva mai bun de facut. Sa filosofeze ar fi mai bine.
Ti'am urmarit cateva mesaje, imi aduc aminte de mine. Mai tarziu, dupa ce citesc ce am scris acu' o buna bucata de vreme, zic wow...ce suparata eram. Afectarea e ceva misto, dar uneori e obositor. Zic mereu ca lumea e construita pe razboi si pacea e caz medical, dar oamenii mai au nevoie si de liniste si daca nu gasesc la ei, cauta la altii. Oamenii se apropie de tine mai degraba daca transmiti liniste, nu un lighean cu laturi rasturnat. Lumea...e asa cum e. Un prost nu va deveni niciodata destept, un om rau nu va deveni bun, un caracter mizerabil nu se va schimba. Cu totii suntem constienti de asta si suferim in felul nostru ca nu ne adaptam la lume sau lumea la noi...in varii situatii. Poate ca problema e la lume, dar nu numai la ea. Sa te plangi ca oamenii sunt asa cum sunt e ca si cum ai vrea sa ii schimbi, ori nu se poate. Schimbi si tu acolo unde se poate, dar la alea esentiale e mai greu. Te poti adapta, te poti indeparta de ei, dar mi se pare inutil sa iti pui o portavoce de cate ori treci pe langa unii care nu iti plac. Oamenii inteligenti se adapteaza, fenteaza. Despre asta e totul. Omul este egoist si e bine ca este asa. S'a rastignit altcineva pentru noi si nu trebuie ca altcineva sa ii ia locul. Noi suntem doar oameni. Si oamenii sunt ceva misto atunci cand inteleg ceea ce sunt si se comporta ca atare.
Nu te citesc, pentru ca stau mai mult la bar. Si ocazional stric petrecerea pe diverse discutii, nu conteaza despre ce se discuta, intru si eu pentru un trol mic.
Cand am intrat aici mi'a placut destul de repede de cineva, care a fost mai tarziu dezamagitor pentru mine si mult prea nebun ca sa il mai urmaresc. Dar multumita faptului ca s'a bagat in beci singur si a stat acolo impaiat cracanat, mi'a dat ocazia sa il cunosc pe mircea. Spun asta nu pentru ca mircea e adminul, ci pentru ca este un domn. Ar fi putut fi oricine aici, nu neaparat adminul.
Nu te citesc, pentru ca faci ce faci si o dai in politica si nu poti sa o scurtezi. Eu sunt de pe langa Dracnea, e foarte simplu sa spun ca cine tine cu manipulatorul de morti e un jegos si ca imi place gandirea lui Basescu. Dar in timp ce unii pun mortii sa voteze, ceilalti vand tara pentru un ajutor american ce nu va veni. Ca tot am adus comunismul peste stuparitul, am inteles partea cu industria pierita, cu omagiile pentru regalitate, dar tara asta e plina de saraci si de copii care nu au ce manca, dar se gasesc unii care fac educatie sexuala si sfatuiesc femeile de la tara la nust ce tehnici contraceptive vesnice, pentru ca in loc sa facem copii aducem moartea prin pasivitate. Deci care'i treaba si cu democratia si unde este adevarul?
Am alte probleme, si nu politica. Nu pot sa ma hotarasc daca sa fiu misogina sau misandrina, dar pana la o noua reevaluare, m'am decis totusi sa raman pe zona unde mi'am luat licenta, adica pe misogina.
Imi place pe stuparitul, sunt baieti dintre voi cu ceva carte la cap si cu fler. Dar unii au intrat pe zona neagra, chiar daca au la activ mesaje frumoase pe aci. Ma refer la ai' mai religiosi ai forumului care paradoxal nu au si caracterul pe care spera sa il transmita pe aci. Daca apuc sa trimit pe cineva la ghena, nu va mai iesi de acolo, adica din gura mea.
Cineva pune niste cantecele foarte frumoase pe VRS, adica sunt vreo cativa.
Doamnele de pe acest forum nu sunt chiar doamne, mai mult vopsite.
Ignatov e tampit, dar nu cred ca e foarte tampit.
E ultima saptamana in care scriu pe aici cu 0 stupi, dar voi mai scrie cu stupii goi pana voi gasi macar o familie grasutza. Toata lumea da din melitza despre orice, dar nimeni nu vrea sa vanda...sa vanda pe $$$ o famile sau macar doua roiuri si toti descurajeaza. Nu o sa am niciodata mai mult de 5 stupi, nu fac afaceri cu miere, iau de pe la altii. Asa ca nu stiu de ce atatea griji.
Shrek, nu am invatat, nu pot sa invat. Am facut in total 30 de teste. Nu cred ca in timpul scolii am dat prioritate la mai mult de jumatate din babele reumatice de pe trecere. Cred ca nici mie nu mi'as da prioritate daca m'as vedea. Dar vreau sa am permis. Presupun ca trebuie sa insist.
Problemele mele legate de prioritate sunt mai mult aici pe forum, vis a vis de ce scriu unii si altii.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.