Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Bezna Zorilor in Stuparit

Mesajde peterneamt » 04 Mar 2018, 03:22

La mulți ani !
:D
peterneamt

Mesajde Bezna Zorilor » 04 Mar 2018, 13:37

Dracnea la puscarie are aceeasi pijama!
:lol:
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 07 Mar 2018, 02:58

De cand am intrat aici pe forum oamenii m'au numit fetita in izmenele lu' Modi(gliani) sau cam asa ceva, adica clona lui. Nu stiu cum anume este Modi, zis si pictorul, dar si eu sunt artista. De aceea am sa scriu un mesaj pentru Modi, curand. E scris deja in stele.

Am niste datorii fata de niste oameni care mi'au trimis cam multa miere, ba ca sa il cunosc pe mos craciun, ba ca sa stiu cum e mierea sau carnatii prin Bihor, sau ca ma rog...altele. Aaa, si ca mi's simpatica, da.
Mai grav lucru este ca am inteles ca daca ajunge ceva pe la shafu, ma baga la racoare in functie de numarul de sticle. De vin. Io nu m'am descotorosit inca de vechile obiceiuri ale poporului roman si inca nu inteleg semnificatia mesajului "la acest ghiseu nu se primesc "atentii"".

Asa ca o sa stau atarnata cat mai pot, pana se face vinul. Si pentru ca era sa ma marit si anul asta, adica pentru ca nu m'am maritat...inca...o sa mai scriu cate ceva. Adica pana se face vinul o sa am timp sa imi postez stupii pictati aici, sa ma mai rafuiesc impartind dreptatea cu spada si partenerii de dialog intr'o ghena si in alta (asa cica) si o sa renunt cat inca mai pot la ultima picatura de haz, ca am inteles ca oricum nu l'as avea.

Si am sa ma mai perpelesc nitel, poate ma fericeste si pe mine cineva cu o familie jumate de albine ($$$).

M'am abonat pe motocositoare SH pentru ca mi'am luat cutit din Rusia si vreau sa'mi iau niste clesti de taiat via, unghiile si coada la pisic. Pentru ca scriu adina cu a mic si mos craciun cu litere mici si asa mi'a zis cineva, ca sunt o pitipoanca, patachina care si'a infipt unghiile in tastatura de la laptop. Aci pe forum mi'a zis.

Adica o sa intru la racoare, dar nu am inteles exact motivele.
Fişiere ataşate
Living-room-home-wall-modern-decoration-canvas-fabric-POSTER-print-little-sexy-bikini-red-riding-hood.jpg
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 07 Mar 2018, 05:29

Bezna Zorilor scrie:De cand am intrat aici pe forum oamenii m'au numit fetita in izmenele lu' Modi(gliani) sau cam asa ceva, adica clona lui. Nu stiu cum anume este Modi, zis si pictorul, dar si eu sunt artista. De aceea am sa scriu un mesaj pentru Modi, curand. E scris deja in stele.

Sunt pe faza. Dar nu te grabi. Rabdarea mea e de pescar, daca asta poate fi numita etalon.
Si daca spui ca-i scris in stele .... cu atat mai mult trebuieste timp pentru deslusit mesajul. Si musai sa fie unul eteric, profund, cu maxim bagaj subliminal.

ps. Nu port izmene. ;) Le detest!
Daca se intampla sa le si poarte o femeie ..... deja-mi repugna de-a dreptul.
Diferenta dintre ignoranta si indiferenta ?
Nu stiu si nu ma intereseaza .....
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 14 Mar 2018, 02:10

Cand am intrat aici pe forum am devenit foarte repede clona lui Modi sau Modi in izmene. Nu inteleg nici acum de ce.

Modi, nu te citesc, pentru ca foarte putine jurnale personale/autobiografii imi plac, dar imi place figura ta...pentru ca esti retro. Barcile nu imi plac, de aceea nu o sa ne asociem. Inteleg ca esti nu foarte pe placul unora aici, dar esti pe placul altora, nu pentru ceea ce scrii, ci pentru ceea ce esti. Totusi, ai dreptate cu ce scrii, dar politica e o chestie tampita, stupida, si e o pierdere de timp pentru oameni sa se ocupe cu asa ceva, chiar trebuie sa nu aiba altceva mai bun de facut. Sa filosofeze ar fi mai bine.

Ti'am urmarit cateva mesaje, imi aduc aminte de mine. Mai tarziu, dupa ce citesc ce am scris acu' o buna bucata de vreme, zic wow...ce suparata eram. Afectarea e ceva misto, dar uneori e obositor. Zic mereu ca lumea e construita pe razboi si pacea e caz medical, dar oamenii mai au nevoie si de liniste si daca nu gasesc la ei, cauta la altii. Oamenii se apropie de tine mai degraba daca transmiti liniste, nu un lighean cu laturi rasturnat. Lumea...e asa cum e. Un prost nu va deveni niciodata destept, un om rau nu va deveni bun, un caracter mizerabil nu se va schimba. Cu totii suntem constienti de asta si suferim in felul nostru ca nu ne adaptam la lume sau lumea la noi...in varii situatii. Poate ca problema e la lume, dar nu numai la ea. Sa te plangi ca oamenii sunt asa cum sunt e ca si cum ai vrea sa ii schimbi, ori nu se poate. Schimbi si tu acolo unde se poate, dar la alea esentiale e mai greu. Te poti adapta, te poti indeparta de ei, dar mi se pare inutil sa iti pui o portavoce de cate ori treci pe langa unii care nu iti plac. Oamenii inteligenti se adapteaza, fenteaza. Despre asta e totul. Omul este egoist si e bine ca este asa. S'a rastignit altcineva pentru noi si nu trebuie ca altcineva sa ii ia locul. Noi suntem doar oameni. Si oamenii sunt ceva misto atunci cand inteleg ceea ce sunt si se comporta ca atare.

Nu te citesc, pentru ca stau mai mult la bar. Si ocazional stric petrecerea pe diverse discutii, nu conteaza despre ce se discuta, intru si eu pentru un trol mic.

Cand am intrat aici mi'a placut destul de repede de cineva, care a fost mai tarziu dezamagitor pentru mine si mult prea nebun ca sa il mai urmaresc. Dar multumita faptului ca s'a bagat in beci singur si a stat acolo impaiat cracanat, mi'a dat ocazia sa il cunosc pe mircea. Spun asta nu pentru ca mircea e adminul, ci pentru ca este un domn. Ar fi putut fi oricine aici, nu neaparat adminul.

Nu te citesc, pentru ca faci ce faci si o dai in politica si nu poti sa o scurtezi. Eu sunt de pe langa Dracnea, e foarte simplu sa spun ca cine tine cu manipulatorul de morti e un jegos si ca imi place gandirea lui Basescu. Dar in timp ce unii pun mortii sa voteze, ceilalti vand tara pentru un ajutor american ce nu va veni. Ca tot am adus comunismul peste stuparitul, am inteles partea cu industria pierita, cu omagiile pentru regalitate, dar tara asta e plina de saraci si de copii care nu au ce manca, dar se gasesc unii care fac educatie sexuala si sfatuiesc femeile de la tara la nust ce tehnici contraceptive vesnice, pentru ca in loc sa facem copii aducem moartea prin pasivitate. Deci care'i treaba si cu democratia si unde este adevarul?

Am alte probleme, si nu politica. Nu pot sa ma hotarasc daca sa fiu misogina sau misandrina, dar pana la o noua reevaluare, m'am decis totusi sa raman pe zona unde mi'am luat licenta, adica pe misogina.

Imi place pe stuparitul, sunt baieti dintre voi cu ceva carte la cap si cu fler. Dar unii au intrat pe zona neagra, chiar daca au la activ mesaje frumoase pe aci. Ma refer la ai' mai religiosi ai forumului care paradoxal nu au si caracterul pe care spera sa il transmita pe aci. Daca apuc sa trimit pe cineva la ghena, nu va mai iesi de acolo, adica din gura mea.

Cineva pune niste cantecele foarte frumoase pe VRS, adica sunt vreo cativa.
Doamnele de pe acest forum nu sunt chiar doamne, mai mult vopsite.
Ignatov e tampit, dar nu cred ca e foarte tampit.

E ultima saptamana in care scriu pe aici cu 0 stupi, dar voi mai scrie cu stupii goi pana voi gasi macar o familie grasutza. Toata lumea da din melitza despre orice, dar nimeni nu vrea sa vanda...sa vanda pe $$$ o famile sau macar doua roiuri si toti descurajeaza. Nu o sa am niciodata mai mult de 5 stupi, nu fac afaceri cu miere, iau de pe la altii. Asa ca nu stiu de ce atatea griji.

Shrek, nu am invatat, nu pot sa invat. Am facut in total 30 de teste. Nu cred ca in timpul scolii am dat prioritate la mai mult de jumatate din babele reumatice de pe trecere. Cred ca nici mie nu mi'as da prioritate daca m'as vedea. Dar vreau sa am permis. Presupun ca trebuie sa insist.

Problemele mele legate de prioritate sunt mai mult aici pe forum, vis a vis de ce scriu unii si altii.
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 14 Mar 2018, 02:42

Mandro, hai sa-ti raspund.

Si-am s-o fac in maniera-mi personala. Iti convine sau nu despre cum scriu sau ce gandesc ..... este strict problema ta. Ca sa-mi pot pastra felul de-a fi si de-a scrie asa cum o fac si - mai ales - asa cum am capatat oaresce notorietate prin preajma .... a curs mult sange. Si de-al meu, si de-al altora. S-au dus razboaie grele . Cu tot felul de frustrati , conservatori , obtuzi , fixisti , etc. Cum ne-cum a cazut ca mine. Si-asa ramane.

Zici ca am aer retro. Aici ai dreptate. Bat la juma' de veac. Si ca-s retro nu vine musai din varsta. Vine din faptul ca asa mi-am ales sa fiu. Cand zic "ales" presupune ca mi-am pus problema la un moment dat. Asadar gandesc.

Ca sunt cinic ? Da , sunt ! Ne intoarcem la primul aliniat si vedem ca-mi este caracteristica marcanta.

Ca nu ma citesti ? Te priveste. Nu caut auditoriu. Eu exist, ma manifest, imi ajunge. N-o fac pentru tine, pentru X , Y, sau Z . Dar s-o amintesti aberant, obsedant, repetitiv pana la ridicol intr-un text ce se vrea lung si profund dar care-mi aminteste de-o salata de boef fara mustar .... tocmai face sa pierzi acele cateva bilute albe pe care le agonisisei in fata mea. Evident ca nu conteaza, dar voiar s-o stii.

Raportat la ce spun mai sus, a citi sau nu pe cei din forum ( si sunt multi, ai dracu ) iarasi te priveste. Intrucat n-o faci sau nu ai facut-o inca ma determina sa subliniez superficialitatea ta. Ca sa indraznesti sa te hazardezi in afirmatia ca-l stii pe unul , draga mea, trebuieste sa-l cunosti. Si te sfatuiesc sa incepi s-o faci prin a-l citi. E doar un sfat.
De-aici diferenta colosala dintre noi doi. Eu stiu forumul asta pe dinafara si vietile colegilor aproape la fel. Sunt vreo opt ani de cand ne suntem in preajma, cu bune si cu rele. Cu simpatii, divergente, contre, cafele virtuale sau reale, ajutoare reciproce, intalniri, vizite, concedii, masini trase din noroaie, maini intinse , sprituri grave, etc.
Categoric, vorbesc despre nucleul activ de useri, cei implicati in aceasta comunitate. Nu stiu nimic despre unul care are 10 ametite de postari - de exemplu.

Cu alte cuvinte ..... sunt 8 ani care ne-au adus cate nu-ti poti tu imagina si de-ai sta inca 8 si doar la asta sa te gandesti.

Cum sunt eu ca om ? Pai astia zic c-as fii cu totul si cu totul altfel decat m-ai "vazut" tu si-ai considerat ca vei epata ca si cu restul daca "te apuci" de mine. Cu mine e putin mai dificil. Dar te va mangaia faptul ca-ti place fata mea. Insa iti place sau nu cu barca .... depinde de tine daca facem valuri. Ca sunt si parsiv. Duc discutiile departe de asfalt.

Am avut multi dusmani CRUNTI pe-aici prin forum. Cu unii se ajunsese la amenintari reale, morti, bagari, familii, mame, etc ...... Astazi ma mandresc ca-mi sunt prieteni buni, de suflet ! Si asta in real, draga mea, nu prin topicuri. Atat de mandru sunt de relatiile cu ei incat nu ma sfiiesc sa-i pomenesc pe cativa si chiar sa-i rog sa iti confirme. Valter, Catalin, Ignatov, CI-ul ( cu asta doar m-am incontrat nasol candva ), etc,etc,etc.

In fine, daca nu ai inteles pana aici ti-o servesc concentrata : MAMA nu a incercat sa schimbe nimic la mine, tata nici atat, nevasta-mea a ridicat steguletul alb de niscaiva vreme , fii-miu e mandru de mine , fo 2-3000 de oameni de pe-aici ma iau asa cum sunt. Fa-o si tu. N-o faci .... este strict problema ta. Doar nu face din asta o reala problema.

Ca tu esti plictisita de politica si incerci "pretios" sa arunci subiectul in derizoriu , mai ales in crunta criza in care se zbate astazi Romania cu tot cu noi in ea , iarta-ma, dar este o alta dovada de superficialitate pe care mi-o aduci.

Iar noi doi "asociati" vreodata chiar ca nu avem cum atata vreme cat tu, superioara nevoie-mare, spui ca nu o vrei "ca nu-ti plac barcile". Ori e sictir ce faci, ori esti limitata.

..............................................

p.s. Din respect ti-am citit postarea. Si nu-s tocmai tampit, dar imi spui si mie de fapt ce-ai vrut sa-mi spui ?
modigliani

Mesajde modigliani » 14 Mar 2018, 03:00

Bezna Zorilor scrie: dar politica e o chestie tampita, stupida, si e o pierdere de timp pentru oameni sa se ocupe cu asa ceva, chiar trebuie sa nu aiba altceva mai bun de facut. Sa filosofeze ar fi mai bine.

Cand afli ca ai cancer prioritatea ta este cum te-ai fardat sau cum iti stau blugii ?
TARA ASTA E IN METASTAZA CU TOT CU NOI IN EA !!!

Am spus-o discret candva, si-o recunosc acum cu tarie. Imi place teribil cum scrii. Dar insist, esti superficiala. Scrii mult si nu spui nimic. Sau nimic cu care sa ma impresionezi. Cel putin din seara asta mi-ai pierit total din sfera de interes.
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 14 Mar 2018, 03:04

Draga Modi, tin sa iti reamintesc doua lucruri, sunt pe pagina mea, deci nu trebuie neaparat sa intri aici si sa citesti nici macar ce ti se adreseaza, si un altul ar fi ca tu ai fost acela care a vrut, dupa o prima citire, sa lege de o prietenie cu mine. Atat de repede te vinzi?

In ceea ce il priveste pe prietenul nostru comun, nu cred ca trebuie sa iti demonstrez tie sau altcuiva in ce fel cunosc o persoana sau aleg sa cunosc o persoana, sau ea pe mine. Sau ai cumva aceste reactii pentru ca simti cumva ca mananc din acelasi tort cu tine? Stai linistit, e destul soare pentru tot pamantul.

Iti aduce vreun beneficiu faptul ca porti un razboi cu lumea? Eu am zis niste chestii...pe un ton neutru. Cred ca pe undeva am nimerit, pentru ca altfel nu imi explic tonul tau iritat. Fa ce vrei cu bilele alea pe care le dai sau nu le dai, pot sa iti recomand cateva utilizari. Poti sa joci la alba neagra sau poti sa ti le bagi in fund.

Imi place figura ta pentru ca...trasaturile. Si pentru asta nu ai contribuit tu. :lol: Asta pentru ca sunt artista si ma uit la niste chestii. Ma uit si la altele, dincolo de primele.

Nu purta un razboi cu mine, pentru ca ai sa il pierzi. Gurile care latra primele, pierd primele. Sau se si otravesc. Iti place epatarea lingvistica mai tare decat ii place unei femei pudra.

Nu te citesc nici pe tine si nici pe multi altii pentru ca sunt foarte selectiva. Daca asta te lezeaza si asta e motivul pentru care iti iei bilele inapoi, nu mi se pare decat primar. Oricum, nu cred ca undeva la intrare pe forum a scris mircea la regulament ca toti nou venitii tre' sa citeasca toata bilioteca scrisa aici. Timpul alocat pe forum e timpul meu si e posibil sa nu se intersecteze cu al multora.

Hai te salut si te si anunt ca cel putin un moderator (cel putin) chiar daca este moderator pe forum, nu imi este mie moderator. Asa ca tu de ce ai castiga?! Eu zic sa te mai gandesti...

Vad ca insisti in a'mi spune ca nu'ti mai sunt simpatica, pai ori iti place teribil de mine, ori nu iti place? Pe langa faptul ca cred ca un afect se p*sa cu stil pe logica ta, mai cred ca te strang si chilotii, sau izmenele. Sa stii ca nu te obliga nimeni sa intri aici, dar ceva imi spune ca o sa ma mai vizitezi...pe sectiunea asta. Te'am tzukat!

P.s. Tu crezi ca eu nu mai pot sa inchid o pleoapa noaptea ca mi'a scris cineva pe forum ca sunt superficiala etc? Chiar crezi ca nu mai am altceva la care sa ma gandesc? Eu cred ca te consideri foarte important si mai cred ca tu chiar ai impresia ca eu dau doi bani pe lume...pe ceea ce mi'ai scris tu sau pe un razboi civil. Ar trebui sa tin un steag in mana cocotata pe universitate, eventual in titele goale? Ma scuzi, imi plac titele. Astept un biletel cu sugestii, in timp ce nu poti dormi. Vezi ca n'ai simtul umorului, si ala se vede mai ales in situatiile inconfortabile...in care ar trebui sa ai flerul de a trece peste ele. Bine, daca nu l'a avut LUPUL ALBINELOR, marea mea iubire de pe acest forum, de ce l'ai avea tu?!
Ultima oară modificat de Bezna Zorilor pe 14 Mar 2018, 03:16, modificat de 3 ori în total.
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 14 Mar 2018, 03:10

Bezna Zorilor scrie: te anunt ca cel putin un moderator (cel putin) chiar daca este moderator pe forum, nu imi este mie moderator. Asa ca tu de ce ai castiga?!

Fata mea ..... cu asta ai stricat-o lamentabil !!! :lol:
Este cea mai de prost gust chestie pe care am citit-o la tine.

Un fel de .... "vin io cu frati-miu, sa vezi ce patesti tu".
Pareai omul care nu are nevoie de-un moderator in spate. Recunosc cinstit, m-am inselat naprasnic.

Asadar .... vezi-ti de-ale tale, acolo, linistita. :lol:
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 14 Mar 2018, 03:14

Spre deosebire de unii cu multi frati si cu talente in asocieri acolo unde nu se pot descurca singuri, eu nu am nevoie sa imi tina cineva partea. Daca atat ai inteles din treaba cu moderatorii, inseamna ca nu ai inteles ca eu am "renuntat" la moderatori prin "talentul" propriu. Si nici nu mi'a fost foarte greu. Mai zic?
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 14 Mar 2018, 03:15

N-ai inteles ...... Stai jos. Patru.
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 14 Mar 2018, 03:20

44...de pahare sau firul in 4. Mie asa imi place. Dar tu incepi sa semeni cu 7. Cu 7 din carti, sau cu 71...cu petru 71. Sau altii care au zis ca trebuie sa plec cat mai repede de pe forum, ca sunt o zdreanta si o patachina. Vezi ca nu mai ai mult, astept doar sa atingi nivelul. Ar fi pacat, ai o figura misto. Asta pentru ca te'am vazut...dar in ceea ce ii priveste pe astia de pe forum, nu vreau sa stiu cum arata multi dintre ei, ce fac, etc. Dar sa stii ca si oamenii draguti pot fi inselatori. Eu sunt foarte frumoasa...si foarte periculoasa. :twisted: :twisted: :twisted:
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 14 Mar 2018, 03:25

Bezna Zorilor scrie:... sunt pe pagina mea, deci nu trebuie neaparat sa intri aici si sa citesti nici macar ce ti se adreseaza

Adica ma previi la .... mine-n pagina .... ca urmeaza sa-mi scrii ceva la .... tine-n pagina .... si-acum spui ca nu trebuia musai sa intru sa citesc ? Adica imi faci o "invitatie" si-acum ma critici c-am venit ?

....... Tu gandesti cand scrii ? Sau tastezi asa, la kil ?
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 14 Mar 2018, 03:32

"nici macar ce ti se adreseaza", adica tu citesti pana la capat sau adormi?

Eu daca iti zic sa te spanzuri tu te spanzuri? Daca te invita cineva la o petrecere inseamna ca esti obligat sa mergi?
Ti'am zis ca intru pe la altii sa trolez, se pare ca imi merge.

Ai intrat aici pentru ca credeai ca sunt mai masticabila, dar te'ai inselat. Si sa te inseli la oameni e destul de periculos.
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 14 Mar 2018, 03:42

Fata mea, asculta-ma bine. Oi fi frumoasa si periculoasa dar insist, esti doar un copil superficial cu pretentii de profunda.
Nu ma amesteca cu misoginii obtuzi de pe forum.

Pot sa inteleg ca prezenta ta aici este o bine venita pata de culoare. Ai adus si aduci in discutie subiecte interesante care, obligatoriu, magnetizeaza oameni inteligenti. Acea tagma de oameni pentru care si eu sunt aici.

I-ai curentat misto p-astia de p-aici. Asta mi-a placut. Dar atat.

Asadar personal salut prezenta ta pe forum. Te surprinde, nu-i asa? Sa nu te surprinda, pentru ca desi este evident ca noi doi ne-am retras ambasadele in noaptea asta , mie-mi pasa de forum. Greu de crezut, dar pun forumul in fata integritatii contului meu si a parerilor personale.
Nu bat campii cand spun ca am protejat forumul asta cand inca nici nu se punea pune problema apartenentei mele la el. Nu este o lauda, este purul adevar, pe care ti-l poate confirma .... amicul nostru comun.
Sunt unul dintre "veteranii" bataliilor dintre forumurile tematice. Am fost acolo, in prima linie, carne de tun! As spune ca am fost chiar agent dublu. In fine ..... Totul ca-mi pasa de forum.

Asa si cu tine. Esti buna-n forum. Ai nisa ta.

Concret, iar ai dat-o-n balarii cu analizelele tale. Iar ai ricosat in mine. Nu stiu eu cat sunt de periculos .... dar sunt alunecos al dracului! Ai vrut tu sa m-apuci temeinic dar ai alunecat nasol.

Esti bine venita! Vezi-ti de treaba ta si ..... cele bune ! Ok ? ;)

...............................................

ps........ De ce i s-o fi luat si Lupului de tine?
Eu cu baiatul asta gandim cam la fel. Am vazut asta .... ahaaaaa, de cand ne-am cunoscut, candva demult, pe vremea cand n-aveam cont ...... Si am totala incredere in simturile lui de bestie smintita. Merg neconditionat pe mana lui.
modigliani

Mesajde modigliani » 14 Mar 2018, 03:53

Bezna Zorilor scrie: Daca apuc sa trimit pe cineva la ghena, nu va mai iesi de acolo, adica din gura mea.

Ca sfat pentru viitor, fi si tu mai atenta cand vrei sa epatezi, ca dai de cate-un analist d-asta mai al dracului, ca mine, care extrage din context si-ti da peste ..... ghena exact cu spusele tale. Ca-i grea viata de forum, si multi lipsiti de scrupule. Asculta la un om batran.

Asta a fost, asa, gratuit.
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?