Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Gica.mosu

Mesajde apivasmob » 14 Aug 2016, 05:42

La multi ani!
Nimeni nu este perfect
apivasmob

Mesajde Augustin78 » 17 Aug 2016, 20:50

Nea Gica,Sanatate maxima...La multi ani! scuze de intarziere ;)
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde gica.mosu » 13 Oct 2016, 20:33

Daaaa,incep,cam tarziu prin a va multumi tuturor celor care m-ati felicitat de ziua mea in frunte ca de obicei cu d-na Irina :!: Am fost intrbat prin tel de ce nu mai scriu de mult....da,lipsa semnal RDS la tara+lipsa timpului din dif motive inclusiv a vremii f dificile din ac an cu ploi +seceta prelungita....Amu sunt la statiune la Amara si sper sa recuperez si sa nu va plictisesc prea tare cu "minciunile " mele :P P.S-va urez de aici din baragan sanatate multa si spor in toate-G.M :!:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde Mircea_63 » 13 Oct 2016, 20:39

gica.mosu scrie:....Amu sunt la statiune la Amara

Adica esti amarat? :D Sa va fie de sanatate si dumitale si la doamna. :)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde gica.mosu » 14 Oct 2016, 11:27

D'om inginer,nu's nici amarat, de necajit(sarac) nici vb...dar dupa un an di munca,merita G.M si sotiea o clipa de relaxare si destindere pe an...(nu luam nica cu noi :idea: )Multumesc de MS...multa sanatate fam si spor-G.M :!:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde apivasmob » 14 Oct 2016, 16:08

Poate si un hata-hata acum ca te odihnesti si faci procedure in statiune :lol: :lol: :lol:
Nimeni nu este perfect
apivasmob

Mesajde gica.mosu » 14 Oct 2016, 19:24

Vasileee,bai da nu ma lesi.....cuuu ce? pai am uitat cutiea cu plastelina acasa ;) ...ma gandeam sa ma apuc sa fac si eu ca Ni.....a Luciu trpleti s-au macr duiet=gemeni :lol: dar.....Se zice ca la tinerete ai cu ce dar n-ai in ce,iar amu la batranete ai in ce dar..... ;) P,S- am in hotel fafa'n fata cu camera mea la acelasi et 3 pe un apicultor din Onesti cu nevasta din satul meu..Lu..n e si vanator,si 3 fam din BC...Sa fii iumbit-G.M :!:
gica.mosu

Mesajde pvc » 14 Oct 2016, 21:48

gica.mosu scrie:Vasileee,bai da nu ma lesi.....cuuu ce? pai am uitat cutiea cu plastelina acasa ;) ...ma gandeam sa ma apuc sa fac si eu ca Ni.....a Luciu trpleti s-au macr duiet=gemeni :lol: dar.....Se zice ca la tinerete ai cu ce dar n-ai in ce,iar amu la batranete ai in ce dar..... ;) P,S- am in hotel fafa'n fata cu camera mea la acelasi et 3 pe un apicultor din Onesti cu nevasta din satul meu..Lu..n e si vanator,si 3 fam din BC...Sa fii iumbit-G.M :!:

Asta-i integrama?
pvc

Mesajde gica.mosu » 15 Oct 2016, 08:02

PVC scrie:asta-i integrama?......ce e asa de greu? vei intelege dupa ce treci de....60 de ani s-au mai degraba :idea: I-TI TRIMIT solutiea pe MP :shock:
gica.mosu

Mesajde gica.mosu » 23 Oct 2016, 17:27

Shrek scrie:Uico! Daca este post, este post si pentru alcool (zaibar)! Sau daca fabrici lumanari...... crezi va iti vor fi iertate pacatele?! Ori te antrenezi pentr sf. Gheorghe?

.....Se zice ca-i bini sa faci in viata ce zice popa(si cartile) nu ce face....popa(unii dintre ei) ;) In ultimii 10 ani de plimbari si....prin statiunile din tara am fost la peste o suta de manastiri si biserici....in f multe din ele,pe langa altele(cele bisericesti)am vazut si produse apicole,gemuri si..... :oops: ...Asadar e pacat ce iese din gura, nu ce si cand bagi=mananci :idea: P.S-cu ani in urma,se mai vindea cate ceva inclusiv lumanari...dar de ceva timp merge=se vinde din ce in ce mai ptin,e f multa lume amarata,se vede=cunoaste lipsa banului...mai putin de sarbatori s-au in luna august cand vin "ai nostri "in concediu :idea: ...Mai jos pt cei care trceti pe soseaua Onesti- Brasov la km 29 pe partea dreapta langa un popas ve-ti vedea o biserica construita=pastorita de pr C-tin Codreanu(sponsorul ei) impreuna cu inca 3 preoti(ff frumoasa,inca ne pictata total in interior)si care dupa slujba sunt si "ospatari" deoarece servesc la masa pe oamenii care participa la fiecare slujba....deci se poate si asa,dar mai rar intalnesti :!: ...vin cu poze f curand....
gica.mosu

Mesajde gica.mosu » 30 Oct 2016, 18:20

Asa cum v-am promis,o poza....Pt cei care treceti p'aici ,merita un popas de cateva minute=ore :P
Fişiere ataşate
20160928_212432.jpg
gica.mosu

Mesajde gica.mosu » 06 Noi 2016, 20:02

Da,un an f dificil pt noi toti inclusiv pt mini...Am avut parte de inundatiiiiiii 24-26mai (apa de30-40cm la poarta ;) se vede in foto) cu ceva pagube minore....si apoi am avut de munca pt a reface=inlocui cu ceva mai bun=frumos si sper mai trainic...cu ceva cheltuieala dar a meritat...Acum sunt in toi cu schimbatul=reparatul bancilor,si apoi de impachetat stupii dupa 1-15 dec in functie de vreme :!: Spor-G.M......
Fişiere ataşate
20161101_235328.jpg
IMG_0405.jpg
gica.mosu

Mesajde Augustin78 » 06 Noi 2016, 22:29

Sanatate maxima nea Gica!
Numai bine.
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde gica.mosu » 08 Noi 2016, 10:42

Augustine,multumesc mult,la fel si tie si fam....Am facut ceia ce vedeti in foto....ajutat si de cativa apicultori:garileld(Narcis),Apivasmob(Vasile),nila(cristi din Oituz)si..(daca ajuti,vei fi ajutat...).Daca va zic ca am ginerele cari n-o calcat in curte de 3 ani :mrgreen: daramite sa ma ajute.... iar fiul meu (nevazator) nu are cum chiar daca ar vrea,eu zic c-am facut=iesit ceva trainic...Si da,la intrarea in curte in dreapta e gardul vecinei care lam construit eu fara nicio pretentie financieara(cititi in partea de jos SEMNATURA,deci se poate :!: P.S- mai am cate ceva de aranjat + curatenieeee.......Spor la ta'ti-G.M :!:
Fişiere ataşate
20161101_235442.jpg
gica.mosu

Mesajde Augustin78 » 08 Noi 2016, 12:43

Va salut cu respect nea Gica.
Aveti un suflet mare,sa va dea Dumnezeu sanatate si multumire....cat despre ginere....va veni timpul cand i-si va da seama ce a pierdut.
Numai bine.
ps:Nea Gica...RESPECT
Augustin78

Mesajde gica.mosu » 27 Noi 2016, 20:04

Am inceput sa strang stupi(o parte) in "COJOC"...apoi incep impachetarea finala dupa 1-decembrie...acum mai inchei cativa stupi,de facut tuicaaaa,curatenie in stupina....sanatosi sa fim :shock:
Fişiere ataşate
20161120_151318.jpg
gica.mosu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?