Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Bezna Zorilor in Stuparit

Mesajde Bezna Zorilor » 14 Mar 2018, 03:56

Grija mare in declaratiile de la final ca te faci de ras si eu ma sparg de ras. Multumesc pentru caracterizarea limitata, vreau insa sa mai zic ca nimeni nu se dezintegreaza si se afecteaza de la politica sau vreun partid. Problema de fond e intotdeauna alta decat cea declarata si are legatura cu ceea ce suntem noi ca oameni. Ca traim sub un regim sau altul si ca oamenii de langa noi sunt cum sunt, astea sunt doar pretexte. Te saluta bezna nemoderata si turbata si te sfatuieste sa te iei de mana cu baiatul ala de la bruxel. Pe incredere si legati la ochi, direct catre ospiciu.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 14 Mar 2018, 04:03

Po' sa ma duc la Neander Talianu' meu? E mai interesant personajul .....
Diferenta dintre ignoranta si indiferenta ?
Nu stiu si nu ma intereseaza .....
modigliani

Mesajde italianu » 14 Mar 2018, 08:07

Mamăăă, s-aici ț-o iei peste bot. :lol: :lol: :lol:

P. S. Cu un lucru ai dreptate.... ești bătrân :lol: :lol:
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

Mesajde Shrek » 14 Mar 2018, 09:45

[quote="Bezna Zorilor"]........
Shrek, nu am invatat, nu pot sa invat.
# Nu esti singura care nu reuseste sa ....învețe ceva de la viata!
Am facut in total 30 de teste.
# Si cum au iesit? Toate, negative? :idea:
Nu cred ca in timpul scolii am dat prioritate la mai mult de jumatate din babele reumatice de pe trecere.
# Este o chestie filozofică daca le lasi sa treacă singure ori le ajuți sa treacă mai repede. Intr-o lume mai bună!
Cred ca nici mie nu mi'as da prioritate daca m'as vedea. Dar vreau sa am permis. Presupun ca trebuie sa insist.[/quote
Am prins ideea. Cand te....ratacesti in mlastina, ori rămâi singura cheamă. ...monstru'!
Shrek

Mesajde teinegru64 » 14 Mar 2018, 11:18

italianu scrie:Mamăăă, s-aici ț-o iei peste bot. :lol: :lol: :lol:

P. S. Cu un lucru ai dreptate.... ești bătrân :lol: :lol:

Gresesti.La fiecare postare are un pet de Ciucas in bot.Stuparitul o ia in bot.Cu fiecare postare a dumnealui.Postare din care sare din tarc.Stuparitul ca...Forum... a format elitele apicultorii de astazi.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Bezna Zorilor » 14 Mar 2018, 11:34

Cred ca puteai sa spui orice despre mine, numai superficiala nu. Asta demonstreaza cat de sarit cu tiglele esti si faptul ca esti prieten cu cine te linguseste si nu cu adevarul. Asta spune multe. Am sa ma opresc aici, dar au inceput sa latre cainii prin sat deja.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 14 Mar 2018, 12:54

Bezna Zorilor scrie:au inceput sa latre cainii prin sat deja.

Nimic mai adevarat, draga mea. Cainii latra, lupii merg.
Si iar ai alunecat .....
Ce-ai gandit, ca daca imi evoci schelalaiturile cotârlelor agramate ale forumului punctezi?
Mai ia niscaiva notite ..... Te "ascult" peste fo doi ani.
Bine?

Si da, prefer cu haita. Acolo se joaca la liga pro.
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 14 Mar 2018, 13:01

Io m'am lamurit cu haita aia de ceva timp, si nu stiu la cine latri asa si cu cine te certi si de ce te iei asa in serios si cu afectare pe aici. Hai usurel catre ospiciu, cere ajutor daca nu nimeresti drumul...
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 14 Mar 2018, 13:08

Si insist, esti superficiala!
Daca ai nu ai fi fost asa ai fi inteles inca de aseara ca-s dat cu sampon si-s greu de apucat.

Desi aparent esti stapana pe tine .... cand pierzi putin teren sau cand ti se ciupeste putin imaginea la care lucrezi iti pierzi controlul si faci gafe mititele. Macar in sinea ta recunoaste ca deja te-am scos la tabla cu ele. Si pentru ca sunt ingaduitor ti-am dat cativa de cinci. Cat sa mergem totusi inainte.

Tot superficialitate sau panica este si faptul ca intelegi pe dos, fetita mea.

Tu-mi spui ca "latra cainii" , eu iti replic ca mi se rupe de scheaunetele lor agramate si merg cu lupii inainte, tu o tii pe-a ta ca eu latru.
De la ospiciu m-au dat afara. Am reusit sa scot tot personalul din sarite. I-au inchis pe toti cu camasi de forta. Murmurau turbati, cu priviri in gol : Modi ... Modi ... Modi ... Modi ...
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 14 Mar 2018, 13:29

Stiu de ce salivezi la coada haitei. Sunteti amandoi dictatori, plini de sine si de o grandoare patologica. Compexul de superioritate de care suferi pe aici crezand ca ii scoti pe altii la tabla este de fapt pe aceeasi moneda a inferioritatii.

Nu lucrez la imaginea mea, sunt ceea ce sunt de cand m'am nascut. Nu fac eforturi, eu doar sunt.

Doar psihopatii fac ceea ce tu crezi ca face toata lumea. Se vede treaba ca stii despre ce vorbesti. Te rog nu ii mai clasa pe altii in granitele din care tu nu poti iesi.

Nu ti'a zis nimeni de pe forumul asta ca ar trebui sa te cauti? Sau sunt eu prima? Ma simt usor jenata...

De cand cu internetul asta, toti grafomanii poa' sa scrie fara retineri si sa'si developeze complexele care in era trecuta erau cunoscute doar familiei si ospiciului.

Ma simt onorata pana peste cap de faptul ca tu nu ai liniste si nu mai vrei sa pleci de la mine din sufragerie, tot lungind vizita. Totusi, esti obositor. La revedere!

:evil: :evil: :evil:
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 14 Mar 2018, 13:50

Bezna Zorilor scrie:
Nu ti'a zis nimeni de pe forumul asta ca ar trebui sa te cauti? Sau sunt eu prima? Ma simt usor jenata...

Ooooo, dar ai voie sa fi jenata! Pentru ca nici aici nu ai nimic original.
Sute (!!!) de insi m-au trimis sa ma caut. Au sfarsit lamentabil in clenciurile cu mine. Nu razboaie, cum le spui tu, pentru ca absolut contrar aparentelor eu nu ma razboiesc cu nimeni. Doar ma joc.
Aproape fara exceptie au descoperit la final ca ei au fost jucarica, mingiuca.

Bezna Zorilor scrie:Ma simt onorata pana peste cap de faptul ca tu nu ai liniste si nu mai vrei sa pleci de la mine din sufragerie, tot lungind vizita. Totusi, esti obositor. La revedere!

Acu' sa fii sanatoasa! Este ea pagina ta, dar dac-ai vrut tu musai sa-mi adresezi o chestie cu pretentii de mesaj profund aici, ..... odata ce-am pus piciorul sunt greu de "dat afara" . Ghilimelele vin deloc intamplator, pentru ca nu vorbim despre o incinta, ci despre o platforma virtuala.
Stiu ca te obosesc si exact de-aia insist! Ca ma distreaza.
Ca sa ma poti determina sa nu mai scriu aici - unde insist, tu ai tinut musai sa-mi scrii ceva - ai doua variante:

- rogi moderatorii sa-ti inchida pagina,
- ma dai in judecata la Haga, la Drepturile Omului.

................................................

Si inc-o chestie. Esti bine venita si perfect incardata in turma de cotarle care-mi scheauna pe urme.
Ia legatura cu Talianu si cu Tei, puneti de-un sindicat, o secta, o miscare, ceva .... Bine?
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 14 Mar 2018, 14:08

Cand stai pe langa superficiali doar ca sa le spui ca sunt superficiali sau cand te inseli la oameni, e problema ta si nu a lor. Un superficial nu se va schimba ca sufli tu din goarna inspre el, iar eforturile tale inutile spun mai multe despre tine decat despre superficial.

Daca cineva vrea sa se faca de ras si insista, nimeni nu il poate opri. Asa ca scrie in continuare. Ca vad ca dai sa iesi din tarcul VRS unde nu te mai satisfac jarla turbata care isi linge propriul scuipat intarit pe care l'a aruncat inspre altii, "doamna" irina si petru71. :mrgreen:

Iti promit ca nu mai citesc ce scrii pe aci, nu pentru ca ma deranjeaza, pentru ca adevarul e ca mi se rupe. Dar tu esti pierdere de vreme. Tu ai vreme, pentru ca se pare ca nu ai altceva mai bun de facut. Dar poate altii au altceva de facut decat sa faca practica pe ospicii libere. Tzucks!
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 14 Mar 2018, 14:23

Bezna Zorilor scrie: Un superficial nu se va schimba ca sufli tu din goarna inspre el

Daca ma intrebi pe mine ..... nici nu vreau sa schimbi ceva la tine. Ar urma sa ma plictisesc.

Bezna Zorilor scrie: VRS unde nu te mai satisfac jarla turbata care isi linge propriul scuipat intarit

Usor, usor, te "dezbraci", pierzi controlul, ne-arati tot. Ca uite, eu de exemplu vad aici o chestie foarte interesanta! Esti o femeiusca rea si prostuta. Razbunatoare, ofticoasa, ranchiunoasa, superficiala, disperata.

Jignita, dom'le! Ia-uzi !?!?! Cum adica nu ti-a facut Lupu temenele si a indraznit sa-ti dea peste boticul ala gingas al tau? Nu-i asa ca nimic mai firesc sa-l tarai si sa-l tavalesti intr-un clenci cu mine, despre care tocmai ai descoperit ca-i sunt coleg de haita?

Fatuco, ..... si asta sa ti-o bagi bine de tot in capsorul ala despre care crezi tu ca e frumos, ....... ASTA-I DIFERENTA INTRE LUPI SI JAVRE !!! LOIALITATEA !!! Iar infectia ta de gest, de tentativa de-a-l murdari pe asta intr-o discutie in care nu are nicio treaba te situeaza fara echivoc mult chiar si sub cea de-a doua categorie !

Vezi tu, ai mai auzit p-aici despre HAITA. Ceea ce nu stii tu este modul in care aceasta a fost formata! Iar temelia a stat in :

- Loialitate,
- Fair play,
- Eleganta,
- Unitate,
- Noblete,
- Cultura.

Go Planeeeeeeet !!!!!!!!!
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 14 Mar 2018, 14:27

Barbatii care jignesc si care comanda sunt mult sub orice femeie, fie ea rea sau prostuta...sau de orice fel. Si nu cred ca e nevoie sa mai continui. Nu e prima oara cand arunca inspre mine o olita cu pipi un oarecare disperat care crede despre el ca e miezul din gogoasa. Bai, tu nu meriti ca vreo femeie sa te salute pe strada si presupun ca nici nu te saluta. Credeam ca mi'am luat cu brio licenta in misoginism, dar se pare ca nu pot intrece jegul masculin al geniului neinteles. Am si pe cine sa fiu razbunatoare, pe niste rebuturi sociale care plang noaptea cu genunchii la gura pentru ca viata nu e dreapta cu ei si l'a inventat pe Dragnea sau pe comunism.
Ultima oară modificat de Bezna Zorilor pe 14 Mar 2018, 14:29, modificat 1 dată în total.
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 14 Mar 2018, 14:29

Bezna Zorilor scrie: Credeam ca mi'am luat cu brio licenta in misoginism

Iarasi spui adevarul fara sa-ti dai seama. "Credeai" ! Ceea ce este absolut adevarat.
Ca sa poti sa mi te flenduresti p-aici cu atata semetie trebuia sa FI SIGURA !
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 14 Mar 2018, 14:32

"sa mi te", tu chiar te crezi dumnezeul meu pe pagina asta. Fericit esti ca nu iti dai seama de gradul avansat al psihopatiei de care suferi. Baietel, esti atat de disperat incat te hranesti cu faptul ca iti raspund. Se pare ca boala ta e usor de intretinut cu cateva firimituri de randuri.

Bai e ceva ca nu stiu anii de domnie ai lui Stefan, dar...sa "fi"...?
Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?