alt stupar scrie:na bun...
ia zi, ala unificatu`... ii stup ori ba ???
Pai...cam ii. Nu am apucat sa-l desfac sa vad cum ii inauntru dar, de deasupra arata bine...mai bine ca ailalti
alt stupar scrie:na bun...
ia zi, ala unificatu`... ii stup ori ba ???
samuellazea scrie:liviutzbogos scrie: Si cand i-am pus turta, ieseau albinele ca migurile si ma atacau, zici ca erau kamikaze.
Sa traiesti mult si bine domnule,
Sucul ala e sigur pe targTu planuiesti sa mergi sambata? Daca da,, pe la ce ora? Sa stiu cum planuim sucul. Cat despre miguri, vezi mai sus de ce radeam
Toate cele bune,
Sami
liviutzbogos scrie:Salutari la neamuri![]()
Astazi - zi mare...cel putin pentru mine. Primul targ apicol. Nu am cumparat prea multe ca...nu m-a lasat Duma (intelegeti voi)Am luat rame pentru magazii, furculita si un ondulator...si inca o portie de turte cu polen, dar daca se incalzeste vremea poate nu mai e nevoie de ele (desi vad ca se mai raceste). Poze nu am dar am martori
liviutzbogos scrie:Ce voiam sa mai intreb... La recomandarea lui nea Florinelu (unul dintre mentorii mei), in magaziile de 12 rame am hotarat sa bag doar 11 rame, pentru a fi ingrosati fagurii. Nu am apucat sa cumpar azi distantiere dar m-am gandit la alta treaba, sa iau un distantier de 11 rame si sa fac din el un "pieptene". Sa nu mai pun la fiecare magazie cate doua distantiere, ci sa trag cu pieptenele printre rame. Ce ziceti?
ves.lucian.zabrani scrie:baga tu cate trebuie !!! daca le muti balambane de nu-i adevarat !!!
si de ce sa se ingroase fagurii ???
sa nu ponteze matca ???
eu am avut in magazii rame late de 45mm !!!
incapeau doar 8 in cat de 10 rame !!!
si ponta matca in ele intr-o veselie !!!
treaba ta ce faci !!!
eu nu as face asa !!!
![]()
![]()
liviutzbogos scrie: Eu treaba asta cu pieptenele am vazut-o la Dan Margarit, el tragea cu pieptenele prin rame, nu avea hoffman parca.
ves.lucian.zabrani scrie:poate asta-i smecheria !!! nu avea hofmann si distanta ramele cu piaptanul !!!
![]()
![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori