vrajitoarea scrie:...mi-e rau, m-am c*cat pe mine.
E de la pepeni.
Rezolvat nene Andrei.
vrajitoarea scrie:...mi-e rau, m-am c*cat pe mine.
Florin Dobre scrie:State scrie:...mi-e rau, m-am c*cat pe mine.
E de la pepeni.
Florin Dobre scrie:Rezolvat nene Andrei.
Adi Hodis scrie:State, daca nu au venit sa-ti vanda ce au furat inseamna ca mai ai de vazut ce inseamna ... tupeu.
Asa ca zi multzam Domului !.![]()
Si dupa ... festivalul stradal, a comentat careva ceva, dintre sateni ?.
State scrie:Astia n-au 2 coceni de porumb in camp dar in schimb au hambarele pline. Fura cu caruta.
Florin Dobre scrie:State scrie:Astia n-au 2 coceni de porumb in camp dar in schimb au hambarele pline. Fura cu caruta.
E munca si cu furatul asta! Culege, incarca, transporta, descarca.
State scrie:Adi Hodis scrie:State, daca nu au venit sa-ti vanda ce au furat inseamna ca mai ai de vazut ce inseamna ... tupeu.
Asa ca zi multzam Domului !.![]()
Si dupa ... festivalul stradal, a comentat careva ceva, dintre sateni ?.
Stii de ce mor eu pe oamenii astia ? Dupa ce-i ajuti, le dai, etc. , te fura ca-n codru.
...
Adi Hodis scrie:Da de unde stii tu Florin ? ... ai cumva si tu ceva in hamar ... adus ?.
State scrie:Cei care ma fura, ajung asa:
.......
Dupa zile si nopti de panda, a picat. Cioara asta a furat un pogon de pepeni, ardei, vinete, varza, porumb, etc. Intre bataie si mersul dezbracata prin sat, cu pepeni in mana, a ales a doua varianta.

almasel scrie:Super tare! Doar ca la noi nu o sa vezi asa ceva.
State scrie:Cei care ma fura, ajung asa:
Dupa zile si nopti de panda, a picat. Cioara asta a furat un pogon de pepeni, ardei, vinete, varza, porumb, etc. Intre bataie si mersul dezbracata prin sat, cu pepeni in mana, a ales a doua varianta.

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori