ves.lucian.zabrani scrie:Cel mic in exercitiul functiunii !!! Plus comanda pe care mi-a adus-o !!! Cica ii spune BLACK RUSSIAN !!!
![]()
![]()
E bine, am crezut ca ai trecut pe caucaziana...
ves.lucian.zabrani scrie:Cel mic in exercitiul functiunii !!! Plus comanda pe care mi-a adus-o !!! Cica ii spune BLACK RUSSIAN !!!
![]()
![]()
ves.lucian.zabrani scrie:Mai , mai , fratii mei , eu sunt un ZERO la capitolul baruri si bauturi fine !!! Noroc cu " CEL MIC " !!!
![]()
![]()
alexx scrie:Nea luciane nu te lua dupa adi...te sperie lasa ca orice invat are si dezvat
Adi Hodis scrie:ves.lucian.zabrani scrie:Mai , mai , fratii mei , eu sunt un ZERO la capitolul baruri si bauturi fine !!! Noroc cu " CEL MIC " !!!
:
No lasa ca orice se incepe cu inceputul. Invatzul nu e greu, mai greu e dezvatzul !.
ves.lucian.zabrani scrie: Adi , Adi , prietene !!! Daca pana acuma nu m-am invatat cu barurile , ma gandesc ca de acuma nu ma mai invat !!!
Si daca mai " ciugulesc " ceva , imi place acasa , cu ai mei !!!
Adi , ai fost , esti , si vei ramane mereu PRIETENUL MEU !!!
MER-ist , si tu ca si mine !!!
![]()
![]()
ves.lucian.zabrani scrie:TIZULE ,nimeni si nimic nu mi-a interzis accesul la femei !!! Asa ca ... daca nu-i interzis , E VOIE !!! Mai ales acuma , dupa Craciun : DEZLEGARE LA TOATE !!!
![]()
![]()
csaa scrie:Si o sa canti "Ana, zorii se revarsa"?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 50 vizitatori