Poate ziceam si eu ceva de bine daca era numai o colega. Dar asa cu doua, sti tu vorba aia. Nu te bagi intr-o lupta care sti ca nu o poti castiga
Sau sa o zic pe aia cand 2 se bat si al 3-lea castiga?? Dar oare cu o fi cand 3 se bat??
irina scrie:Duma,
Vezi ca-i vorba de doua colege!
samuellazea scrie:Deci, Oficial si Neoficial nu ma baga in discutie.
Poate ziceam si eu ceva de bine daca era numai o colega. Dar asa cu doua, sti tu vorba aia. Nu te bagi intr-o lupta care sti ca nu o poti castiga.
Sau sa o zic pe aia cand 2 se bat si al 3-lea castiga?? Dar oare cu o fi cand 3 se bat??
duma scrie:...P.S. ....nu imi vinzi tu Proapis 2-3 matci ?
proapis13 scrie:duma scrie:...P.S. ....nu imi vinzi tu Proapis 2-3 matci ?
Nu promit,poate una SL la vara incolo...pt curiozitatea ta eu...inca mai cumpar regine....
duma scrie:laura scrie:Buna,
Anul trecut am reusit sa cumpar 3 matci de la institut. Atat ca i-am prins foarte greu la telefon. Comenzi se fac lunea si miercurea. Din cele 3 matci cumparate una am pierdut-o in primavara. Se vindeau foarte repede.
Laura .......dau un miel de Pastele viitor !![]()
dicu.ion57 scrie:Duma cu cit le foloseti mai repede cu atit mai bine.
In primul rind scapa de stresul,care a fost tinuta inchisa in colivia cea mica.
Nu sti cind a fost recoltata si de cit timp sta pe drum daca o cumperi de la ACA,acest timp este de multe ori hotaritor,cit de buna va mai fi,in noua fam.Cu cit intirzie mai mult si nu este bagata in roi s-au fam ,poate sa cauzeze unele probleme cu inceputul ouatului.
Nu trebuie se te sperii daca in primele zile nu oua,pentru ca atit timp cit a fost inchisa nu a putut fi hranita din belsug cu laptisor,ca albinele insotitoare nu sti ce virsta au ,daca sint batrine acestea nu mai secreta laptisor ci numai o hraneste cu miere.
Colega daca ai posibilitatea cauta si folosesteo cit mai repede.Succes.
TDI scrie:Poţi să orfanizezi de măine 2 nuclei(2-5 rame) pe care-i ţii închişi şi le dai 200-10000 ml sirnp din zahar sau miere în hrănitor. Ulterior, te descurci.
dicu.ion57 scrie:Duma la inceput sint emotii dar cu siguranta ai sa reusesti,daca faci pasi care trebuie cind introduci reg.
Daca ai neclaritati si nu ai pe cineva in apropiere sa te ajute solocita ajutor pr forum si sint sigur ca, colegi te vor ajuta ,ca reg nu se baga intro fam oricum,indiferent ca formezi roiuri s-au schimbi reg la un stup care nu merge.Succes.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori