FLORINELU scrie:depinde ce soi de matci aveti.
duma scrie:Postez pentru amuzamentul lui Liviu si Sami si care vreti sa va amuzati .....![]()
cand am simtit ca imi curge saliva pe coltul gurii si nu o pot controla m-am amuzat si eu un pic .....a durut un pic !!!
duma scrie:Vai samar Liviule ....asta a durut bine jumate de ora buna ! dar am tras repede cu palinca sa amorteasca !
liviutzbogos scrie:duma scrie:Vai samar Liviule ....asta a durut bine jumate de ora buna ! dar am tras repede cu palinca sa amorteasca !
Aham, vezi numa sa nu te inveti...dupaia te abonezi la mine, la aia de Salaj
duma scrie:Cam asta este .....din afara toti vad apicultura ca si o afacere tare , le place mierea ca este dulce si stramba din nas ca-i scumpa dar ei astea nu le stiu ....... cu nasul ca borcanul !
FLORINELU scrie:duma scrie:Cam asta este .....din afara toti vad apicultura ca si o afacere tare , le place mierea ca este dulce si stramba din nas ca-i scumpa dar ei astea nu le stiu ....... cu nasul ca borcanul !
daca vede cainele meu poza asta marita sigur invata sa latre![]()
stefanmadalin scrie:De curiozitate, ce-ai facut cu botcile alea multe ,frumoase si gustoase?
duma scrie:stefanmadalin scrie:De curiozitate, ce-ai facut cu botcile alea multe ,frumoase si gustoase?
Sincer ......la inceput ....jumate de ora m-am uitat ca broasca in teava ...dupa care le-am distrus si le-am bagat intr-o cutie sa nu scape vre-o una !
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori