de mellis » 18 Apr 2017, 11:33
Va salut,
@lucky5strike :
In jurul vetrei sunt parcele goale pt case, iarba creste in voie - si proprietarii isi vad de ale lor. Anul acesta a aparut o lege cu ingrijirea parcelelor - dar mai mult din pct de vedere al ambroziei..sunt curios daca se dau amenzi..desi ma indoiesc. Este iarba de anul trecut uscata natural de iarna ...
@lucky5strike :
Cele 3 brazde de tractor nu cred ca au efect pe vant - si iarba uscata de jumatate de metru ce arde cu flacara considerabila ...
@FLORINELU :
Anul trecut de Paste - am avut un eveniment asemanator - dar nu de aceeasi amploare. Imi asum vina ca nu am luat masuri cel putin in jurul stupilor... Daca il prind pe cel ce se joaca cu focul de sarbatori ...ma gandesc sa depun o plangere la politie..desi..
Planific de ceva vreme sa schimb vatra curenta - medie pt stationar - stiu zona noua unde vor merge albinele - dar nu am gasit inca varianta finala de loc - am cateva oferte de pret/locatie dar fondurile au mers in alta parte - zona este la limita padurii - tare frumos...reiau negocierile - macar ca si chirie daca nu altceva...
@balu :Multumesc pt sfaturi. Din pacate nu am facut asta - cred ca ar fi fost o solutie - desi incendiul a avut proportii destul de mari. Au ars foliile de pe gard - puse pt protectia la vant - era sa arda casa unui vecin..
De data asta Dumnezeu m-a ferit de un mare necaz.
Sanatate.
Ultima oară modificat de
mellis pe 18 Apr 2017, 12:02, modificat 1 dată în total.
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...