Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Maximus

Mesajde alt stupar » 12 Mai 2012, 19:08

uau !
productii record... de roi ? ;)
e sambata seara, e de inteles... luni problabil vom reveni cu picioarele pe pamant. :shock:
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Adi Hodis » 12 Mai 2012, 20:00

maximus scrie:Va multumesc tuturor pentru aprecieri.

In timp ce voi va chinuiti cu furetto si faguri de plastic, eu ma delectez cu faguri naturali si productii record.

In timp ce voi va intrebati "oare se poate?" eu vin si va spun ca se poate si va arat rezultate concrete.

Nu in ultimul rand in timp ce voi cautati sa furati din toate partile cate ceva, eu mi-am consolidat propriul sistem de intretinere si am gasit raspunsuri la toate intrebarile care va macina.

Toate acestea le-am facut singur, fara sa trag cu ochiul la ceilalti si sa astept sa-mi dea cineva mura-n gura, ci prin munca sustinuta.

Pentru mine rezultatele vorbesc.

http://www.youtube.com/wat ...

Serios ??? nu ai tras cu ochiul la ... nimenea ? :shock:
Pai ... stai asa ca nu-i asa ! ... ia sa aruncam aruncam o privire in trecut:
Uite ce intreba odinioara ... invatzacelu maximus:
[quote=maximus]aveti careva albinele la munte??este ceva cules??[/quote]

[quote=maximus]intr-adevar,se pare ca zona in care aveti albinele acum este deosebita.ne puteti spune si noua cum se numeste??[/quote]

[quote=maximus]hai fratilor,nu mai aveti nici unul albinele prin munti??[/quote]
...
Alte intrebari ... asta ca sa nu te mai lauzi cat de inventiv esti ... ca pana si matale ai invatzat multe de la ceilalti forumishti, adica te-as contrazice, ai primit mura-n gura muulte chestii.
Iti amintesti cum ti-a dat replica teinegru odata ? ... zicea asa : " ... pina nu demult dadea-i citate si punea-i intrebari iar acum te dai mare crescator de matci ! ... "

[quote=maximus]vazuram cum fac unii si altii,mai cu polonicul,mai cu gaze,fiecare cum crede ca e mai bine. ...

aaa.si sant imbracat lejer,ca la plaja.o minunatie,nu alta![/quote]

[quote=maximus]genutu,cate rame ai asa pline intr-o familie,si cum stau cu instinctul de roire?[/quote]
................................................
Mai vrei ? ... ca mai aduc citate, chiar si link-uri ... ca vad cat de mult iti place sa " arati " ... asa ca iti arat si eu.

Si cu ce arogantza ! ... frate !
[quote=maximus]nu uitati ca exista si ME pe 8 rame :rolleyes:

nu as adopta MER la prima vedere din primul motiv: tre sa caut dupa miere si puiet toamna, si sa iau la mana ramusoara cu ramurica...frate.....[/quote]

Aici cu MER-ul ai dat cu stangu-n dreptu' ... cum si de unde ti-ai imaginat ca toamna mierea este imprashtiata prin tot stupul ? ... n-am alta idee decat ca nici in ME ala de 8 rame nu ai stiut cum si unde sint depozitate rezervele de hrana.
E f. asemanator si in MER, dif. e ca sint 10 rame/corp si ca sint mai mici la inaltzime ramele.
.................................................
In 2007 te autodeclara-i incepator si ageamiu ... iar pe topicul asta te lauzi ca de 12 ani faci cercetari ! :shock: ... da' lung inceput ai avut ! din 2000 si pina in 2007. Cum asta ? ... precis ca prinzi greu si uitzi repede, de ai lansat "provocarea ".http://stuparitul.3xforum.ro/post/730/1 ... forumului/
[quote=maximus]domnilor,

pentru ca printre noi sant multi "asi" in ale stuparitului,care de multe ori au fost luati la bascalie,ca incepator si ageamiu in acest vast domeniu,vreau sa le lansez o provocare cu ajutorul careia sa dovedeasca ca...au cu ce :wink2:
Si unii colegi te-au bunghit ca defapt vroia-i sa ... afli ce si cum.

Mai vrei ... ca mai aduc ... chiar si alte postari pe care nu o sa le "digeri " bine.

Dar nu merita sa-mi consum timpul cu matale ... cine te shtie, te cunoashte .
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Adi Hodis » 12 Mai 2012, 20:07

Ciprian Negru

Inca un lik pe acest forum catre ... scopul tau comercial si ... ne privesti de dincolo de gard !.
Asta pt. ca ti s-a atras atentia si tot ... te mananca ...

Topic inchis !.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?